היום התחברתי לצלחת לווין פרטית ובפעם הראשונה הדלקתי את הפלאז
-
chehov
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
מה שלי סאמסונג 42
היה זוועה!!!! פשוט זוועה!!!
עדיף כבר טלוויזיה רגילה
חבל שזרקתי כסף
ב 10.000 שקל ששילמתי יכולתי לקנות טלוויזיה בסיסית ב 600 שקל ולנהות יותר
ועם 9.400 שנותרו יכולתי לקנות מכונית משומשת
היה זוועה!!!! פשוט זוועה!!!
עדיף כבר טלוויזיה רגילה
חבל שזרקתי כסף
ב 10.000 שקל ששילמתי יכולתי לקנות טלוויזיה בסיסית ב 600 שקל ולנהות יותר
ועם 9.400 שנותרו יכולתי לקנות מכונית משומשת
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
קודם תירגע, כולה כסף.
דבר שני גם לי יש צלחת לווין, והאיכות לא קשורה לטלויזיה, הריבועים שאתה רואה זה בגלל הקליטה המשובשת.
אני יכול להגיד לך שיש לי LCD, ואני רואה ערוץ 10,22 עם הוט באיכות כמעט כמו DVD.
ואת הלווין על הפנים.
אז זה שאתה לא רואה טוב בלווין לא אומר שהפלזמה לא טובה.
עכשיו מה מרחק הצפייה שאתה יושב? ממרחק 2 מטר סביר להניח שלא תראה טוב, מעל 3.5 4 מטר אתה תראה סבבה.
דבר שני גם לי יש צלחת לווין, והאיכות לא קשורה לטלויזיה, הריבועים שאתה רואה זה בגלל הקליטה המשובשת.
ואת הלווין על הפנים.
עכשיו מה מרחק הצפייה שאתה יושב? ממרחק 2 מטר סביר להניח שלא תראה טוב, מעל 3.5 4 מטר אתה תראה סבבה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
איך אתה מחובר?
מה בדיוק אתה קולט?
למה לא בררת קודם?
שידורי SDTV בלויין הם כיום בעייני כמות ולא איכות.
מה בדיוק אתה קולט?
למה לא בררת קודם?
שידורי SDTV בלויין הם כיום בעייני כמות ולא איכות.
-
chehov
-
- חבר פעיל

דווקא עשיתי מחקר פה וגם שאלתי אותך בעבר כה נדמה לי וקיבלתי תשובה שצלחת פרטית מספקת איכות הכי גבוהה אפילו יותר גבוהה מהוט ויסoferlaor כתב:איך אתה מחובר?
שידורי SDTV בלויין הם כיום בעייני כמות ולא איכות....
-
chehov
-
- חבר פעיל

תודה על הניחומים
לא מדובר בקוביותalmog12345 כתב:קודם תירגע, כולה כסף.
ואת הלווין על הפנים.
עכשיו מה מרחק הצפייה שאתה יושב? ממרחק 2 מטר סביר להניח שלא תראה טוב, מעל 3.5 4 מטר אתה תראה סבבה....
מדובר באיכות גרועה טשטוש
אולי זה הרושם הראשונה כי הטלוויזה עדיין לא מכוונתת
אולי בכלל כדאי להחליף לממיר HD?
- oferlaor
-
- מנהל

chehov,
אולי בנוגע לערוצים ספציפים (למשל ערוץ 10 אכן משודר באיכות גבוהה מאוד בעמוס).
מצד שני, מרבית הערוצים שמשודרים בלויינים (בעיקר החבילות החינמיות) הם ברמה של DIVX גרוע. כלומר, דחיסה מאוד אגרסיבית.
אולי בנוגע לערוצים ספציפים (למשל ערוץ 10 אכן משודר באיכות גבוהה מאוד בעמוס).
מצד שני, מרבית הערוצים שמשודרים בלויינים (בעיקר החבילות החינמיות) הם ברמה של DIVX גרוע. כלומר, דחיסה מאוד אגרסיבית.
- alvox
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
צר לי לקרוא, פעם אחרי פעם, תגובות של אנשים, שהלכו אחרי המיטוסים, השקיעו סכומים בלתי מבוטלים, ובסופו של דבר התאכזבו ממה שהם קיבלו בתמורה. כשאר התקינו לי צלחת פרטית, מתקין אמר לי: "עכשיו נשאר לך לרכוש טלויזיה מתאימה-
איזה פלזמה או LCD". למזלי גם חברים שלי התקינו צלחת ורכשו LCD של LG 37". הלכתי לרואת "פלאים ונפלאות" וראיתי תמונה רחוקה-רחוקה מטלויזיה רגילה. תמונה פשוט מזעזעת. וזה לא קשור לאיכות השידור בצלחת. יש ערוצים משודרים באיכות מאוד גבוה לעומת יס והוט. פשוט כאשר מורחים שידור SD על גבי מסך גדול מקבלים תמונה מרוחה. וכשה אומרים, שמרחק צפיה למסך גדול, צריך להיות גדול יותר, אז מה בעצם הרווחנו, הרי אנחנו רוצים, להגדיל אחוזים שתופס מסך בשדה
הראיה שלנו.
האם בדקת איכות השידור בטלויזיה רגילה. אולי לא כיוונו לך טוב את הצלחת? אצלי ערוצים מקומיים מעמוס רואים יותר טוב מהוט-יס.
איזה פלזמה או LCD". למזלי גם חברים שלי התקינו צלחת ורכשו LCD של LG 37". הלכתי לרואת "פלאים ונפלאות" וראיתי תמונה רחוקה-רחוקה מטלויזיה רגילה. תמונה פשוט מזעזעת. וזה לא קשור לאיכות השידור בצלחת. יש ערוצים משודרים באיכות מאוד גבוה לעומת יס והוט. פשוט כאשר מורחים שידור SD על גבי מסך גדול מקבלים תמונה מרוחה. וכשה אומרים, שמרחק צפיה למסך גדול, צריך להיות גדול יותר, אז מה בעצם הרווחנו, הרי אנחנו רוצים, להגדיל אחוזים שתופס מסך בשדה
הראיה שלנו.
האם בדקת איכות השידור בטלויזיה רגילה. אולי לא כיוונו לך טוב את הצלחת? אצלי ערוצים מקומיים מעמוס רואים יותר טוב מהוט-יס.
- oferlaor
-
- מנהל

alvox,
אגב, עם LCD המצב חמור יותר כיום (אלא אם כן זה LCD מהדור האחרון והוא באיכות מצויינת - קרי: יקר...)
ל-LCD יש נטיה להדגיש תופעות כיווץ מה שנותן תמונה דיגיטלית מאוד. בדור האחרון מאוד השתפר הנושא, אבל מי שלא רכש את הטופ של הטופ ומשתמש בצלחת לויין פשוט יסבול.
ההמלצה שלי?
אם אתם סגורים על מקור לוייני SDTV (ב-HDTV זה סיפור אחר לגמרי) אז להשתמש במסך קטן ככל הניתן שמתאים לעניין, להשתמש בחיבור איכותי, ממיר איכותי ככל הניתן ועדיף פלאזמה (למשל 37") על פני LCD במקרה כזה.
מי שבכ"ז מחפש פתרונות אפשריים, אני יכול להמליץ על מוצר בשם FLEA (לא מיובא באופן מסודר ארצה, אבל אפשר ליצור קשר עם אפי מסטריאוטיפ שלעיתים מביא כאלה). המוצר הזה הוא מעבד תמונה שמפחית את אפקטי הכיווץ והופך את התמונה לסבילה הרבה יותר.
אגב, עם LCD המצב חמור יותר כיום (אלא אם כן זה LCD מהדור האחרון והוא באיכות מצויינת - קרי: יקר...)
ל-LCD יש נטיה להדגיש תופעות כיווץ מה שנותן תמונה דיגיטלית מאוד. בדור האחרון מאוד השתפר הנושא, אבל מי שלא רכש את הטופ של הטופ ומשתמש בצלחת לויין פשוט יסבול.
ההמלצה שלי?
אם אתם סגורים על מקור לוייני SDTV (ב-HDTV זה סיפור אחר לגמרי) אז להשתמש במסך קטן ככל הניתן שמתאים לעניין, להשתמש בחיבור איכותי, ממיר איכותי ככל הניתן ועדיף פלאזמה (למשל 37") על פני LCD במקרה כזה.
מי שבכ"ז מחפש פתרונות אפשריים, אני יכול להמליץ על מוצר בשם FLEA (לא מיובא באופן מסודר ארצה, אבל אפשר ליצור קשר עם אפי מסטריאוטיפ שלעיתים מביא כאלה). המוצר הזה הוא מעבד תמונה שמפחית את אפקטי הכיווץ והופך את התמונה לסבילה הרבה יותר.
- alvox
-
- חבר פעיל מאוד

מוצר מעניין. אבל:
The device is built in Canada and is one of the first examples of a standalone product of this type, so it's not hard to understand why it costs £835. It's a price that may not be incredibly expensive considering that there are fully-fledged video processors featuring 4-figure price tags, but regardless, it's still quite a bit of money.
נסיתי להדגיש את המחיר ולא הצלחתי.
האיכות שמתקבלת מצלחת פרטית בכללי גבוהה מזו של יס-הוט.
כך שהכוונה שלי: צפיה בשידורים SD, במסכים שטוחים בכלל (אפילו כאשר המקור - צלחת פרטית), היא די מאכזבת. ובמיוחד בגדלים מעל 37". על זה דובר רבות גם באתר.
The device is built in Canada and is one of the first examples of a standalone product of this type, so it's not hard to understand why it costs £835. It's a price that may not be incredibly expensive considering that there are fully-fledged video processors featuring 4-figure price tags, but regardless, it's still quite a bit of money.
נסיתי להדגיש את המחיר ולא הצלחתי.
האיכות שמתקבלת מצלחת פרטית בכללי גבוהה מזו של יס-הוט.
כך שהכוונה שלי: צפיה בשידורים SD, במסכים שטוחים בכלל (אפילו כאשר המקור - צלחת פרטית), היא די מאכזבת. ובמיוחד בגדלים מעל 37". על זה דובר רבות גם באתר.
-
chehov
-
- חבר פעיל

תיקון וקצת סליחה על החיפזון : אחרי שעשיתי כיונון של הפלאזמה
הדברים השתנו
קיבלתי איכותי מאד מאד יפה בערוצים עיקריים
ערוץ 10 ו2 באיכותי פשוט פנטסטית
ערוץ 1 לא מהממם אבל די טוב
ערוצים רוסיים וצרפתיים פשוט מדהימים (אני בעניין של אלה) גם תמונה גם סאונד קלאסה.
גם ערוצי מוסיקה וספורט וחדשות אופנה מאד טובים
מה שרע זה ערוץ 33 וכל מני ערוצים ממדינות ערביות ושאר העולם.
גם ערוצים אירופיים די טובים
קיבלתי איכותי מאד מאד יפה בערוצים עיקריים
ערוץ 10 ו2 באיכותי פשוט פנטסטית
ערוץ 1 לא מהממם אבל די טוב
ערוצים רוסיים וצרפתיים פשוט מדהימים (אני בעניין של אלה) גם תמונה גם סאונד קלאסה.
גם ערוצי מוסיקה וספורט וחדשות אופנה מאד טובים
מה שרע זה ערוץ 33 וכל מני ערוצים ממדינות ערביות ושאר העולם.
גם ערוצים אירופיים די טובים
- alvox
-
- חבר פעיל מאוד

שמח בשבילך. שתף אותנו גם מה מרחק הצפיה. 
ומה עשית שהביא לשיפור כול כך דרסתי.
ומה עשית שהביא לשיפור כול כך דרסתי.
-
chehov
-
- חבר פעיל

מחרק הצפיה הוא כ 3.5-4 מטר. מדובר בפאלמה 42 אינצ.alvox כתב:שמח בשבילך. שתף אותנו גם מה מרחק הצפיה.
ומה עשית שהביא לשיפור כול כך דרסתי....
יותר קרוב האפקט באמת הולך לאיבוד
מה עשיתי? עשיתי כיוונון בסיסי - חדות, בהירות, קונטרקסט.
יש שם עוד איזה רגולטור ששכתתי את שמו...אבל הכל די בסיסי..
האא גם הוספתי קצת צבעים..