שלום!
אני בערך חודשיים חוקר את עולם הקפה המקצועי (בור ללא תחתית!).
אני מחפש מכונה להכנת קפה עם הקצפה ידנית של החלב, ולא מעוניין במכונות עם panarello. אני תמיד שותה הפוך, כמעט אף פעם לא שותה אספרסו.
מכונת single boiler פחות מתאימה למשקאות חלב זה ברור, אבל מכונות heat exchanger ו-double boiler כבר ממש יקרות ודורשות טוחן נפרד והייתי מעדיף להמנע מזה כי גם ככה אין מקום על השיש. אז נראה שהאופציה היחידה זה thermoblock, על אף החסרונות שלו.
התחלתי עם מכונות ה-superautomatic. לאחר שראיתי כמה זה סיוט לנקות אותן כל הזמן הגעתי ל-breville BES870
השאלה אם זה נשמע לכם כיוון טוב או שיש המלצה טובה יותר? האם זה יותר מדי התעסקות בתור התחלה ולא אצליח להכין קפה טוב? אולי אני בכלל לא בכיוון ופספסתי משהו?
עזרה בבחירת מכונה ראשונה לקפה על בסיס חלב
לא ציינת תקציב אבל משתמע שמדובר על כ-3000 ש"ח לסט על השיש. מסכים למסקנה שלך לגבי הברוויל.
אופציה נוספת חיפוש סט HX מיד שניה.
לגבי התעסקות - ככל שפחות התעסקות יותר התפשרות על הטעם. אין מה לעשות - קפה טוב זה אחד מהתחביבים הכי כפויי טובה שידעה האנושות.
אופציה נוספת חיפוש סט HX מיד שניה.
לגבי התעסקות - ככל שפחות התעסקות יותר התפשרות על הטעם. אין מה לעשות - קפה טוב זה אחד מהתחביבים הכי כפויי טובה שידעה האנושות.
נכון לא כתבתי תקציב - עדיפות לעד 3000, אפשר אולי למשוך לכיוון 4000.
יד שניה אפשרי מבחינתי, אבל זה אומר טוחן ומכונה בנפרד לא? אם זה בערך בגודל של הברוויל סבבה, אבל גדול יותר יהיה בעיה להכניס על השיש.
מבחינת ההתעסקות, ברור לי שזה ידרוש התפשרות על הטעם. אני יכול לחיות עם זה. בשלב זה כל דבר יהיה שדרוג משמעותי
יד שניה אפשרי מבחינתי, אבל זה אומר טוחן ומכונה בנפרד לא? אם זה בערך בגודל של הברוויל סבבה, אבל גדול יותר יהיה בעיה להכניס על השיש.
מבחינת ההתעסקות, ברור לי שזה ידרוש התפשרות על הטעם. אני יכול לחיות עם זה. בשלב זה כל דבר יהיה שדרוג משמעותי