שלום לכולם שדרוג על הפרק 702 Signature
טוב לא מזמן השתדרגתי בסאב DB1D שחשבתי שסיימתי כי באמת הסאב מבחינתי סגר לי את כל הפינות של הכל זה מדהים שאין לתאר ! ואז בן דוד שלי הגיע שמע ת703S2 והחליט שהוא רוצה לקנות אותם במחיר טוב בשבילי וגם בשבילו ואני ראיתי תרמקולים 702 Signature לפי הביקורת בעולם נראה ממש טוב
אולי אני טועה ואולי לא אבל אני חושב לשדרג רק בגלל ההצעה שלו כי לא אישית זה מספיק מושלם
אבל אחרי ההצעה שלו התבלבלתי על כל מקרה כרגע אני בממד ונשאר לי עוד שנה להכנס לבית אני בטוח שאני אשמע
את ה703S2 בחלל גדול יותר זה יהיה הרבה יותר מדהים
הצעות שלכם מה אתם חושבים לשדרג?
מבולבל לגמרי בענין הכספי לא שאלתי בשום חנות לגבי המחיר אבל חסכתי מעט כסף כדי שאוכל לשדרג פשוט הדילמה זה עם לעשות תצעד הזה או לא ?
אשמח להצעות
תודה!
אולי אני טועה ואולי לא אבל אני חושב לשדרג רק בגלל ההצעה שלו כי לא אישית זה מספיק מושלם
אבל אחרי ההצעה שלו התבלבלתי על כל מקרה כרגע אני בממד ונשאר לי עוד שנה להכנס לבית אני בטוח שאני אשמע
את ה703S2 בחלל גדול יותר זה יהיה הרבה יותר מדהים
הצעות שלכם מה אתם חושבים לשדרג?
מבולבל לגמרי בענין הכספי לא שאלתי בשום חנות לגבי המחיר אבל חסכתי מעט כסף כדי שאוכל לשדרג פשוט הדילמה זה עם לעשות תצעד הזה או לא ?
אשמח להצעות
תודה!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
@OHADI555
חחח, רשמת בלהט היצר אז יצא לך מבולבל קצת.
בכל מקרה אם קיבלת מחיר טוב לרכישה של הרמקולים הקיימים שלך וזה נראה לך הוגן לשני הצדדים אז תמכור ותקנה את "המשודרגים".
האם יש "שכל" בביצוע עסקה כזו ? לא בטוח. אבל אומרים שאף פעם השדרגת לא עוצרת.
בכל מקרה אם קיבלת מחיר טוב לרכישה של הרמקולים הקיימים שלך וזה נראה לך הוגן לשני הצדדים אז תמכור ותקנה את "המשודרגים".
האם יש "שכל" בביצוע עסקה כזו ? לא בטוח. אבל אומרים שאף פעם השדרגת לא עוצרת.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@OHADI555
זה שהרמקול יותר גבוה בסידרה, לא אומר בוודאות שתאהב את הסאונד שלו יותר. יש לך אפשרות ללכת להשוות בינהם בחנות? אני חושב שיש הרבה חנויות שמחזיקות B&W.
אסתטית לפחות זה שינמוך לטעמי בגלל הסופר טוויטר שאני אלרגי למראה שלו, אבל יש שאוהבים.
זה שהרמקול יותר גבוה בסידרה, לא אומר בוודאות שתאהב את הסאונד שלו יותר. יש לך אפשרות ללכת להשוות בינהם בחנות? אני חושב שיש הרבה חנויות שמחזיקות B&W.
אסתטית לפחות זה שינמוך לטעמי בגלל הסופר טוויטר שאני אלרגי למראה שלו, אבל יש שאוהבים.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 26/10/2020 13:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
·חח יש מצב שהתבלבלתי לגמרי נכון אתה צודק תודה איש יקרavihuli כתב:@OHADI555
האם יש "שכל" בביצוע עסקה כזו ? לא בטוח. אבל אומרים שאף פעם השדרגת לא עוצרת....
כן יש בתצוגה בחנות אני ילך להאזין תודה רבהAvi_Dagan כתב:@OHADI555
זה שהרמקול יותר גבוה בסידרה, לא אומר בוודאות שתאהב את הסאונד שלו יותר. יש לך אפשרות ללכת להשוות בינהן בחנות? אני חושב שיש הרבה חנויות שמחזיקות B&W.
אסתטית לפחות זה שינמוך לטעמי בגלל הסופר טוויטר שאני אלרגי למראה שלו, אבל יש שאוהבים....