המלצה לגבי מסך 65 אינץ׳
שלום לכולם,
מחפש לקנות טלוויזיה 65 אינץ׳ לסלון יחסית מואר. השימושים בעיקר נטפליקס וסלקום טיוי, בתקציב של עד 5,000.
לאחר מחקר לא מעמיק התעניינתי בסמסונג QE65Q70R. בשיחה עם חנות המליצו לי על דגם חדש UE65TU8072 שלא מצאתי עליו יותר מידי פרטים. ההבדל במחיר הוא קרוב ל2000 ש"ח פחות ל 65TU8072.
אשמח לשמוע דעות על הדגמים הנ"ל או דגמים אחרים שיכולים להתאים.
תודה על העזרה
מחפש לקנות טלוויזיה 65 אינץ׳ לסלון יחסית מואר. השימושים בעיקר נטפליקס וסלקום טיוי, בתקציב של עד 5,000.
לאחר מחקר לא מעמיק התעניינתי בסמסונג QE65Q70R. בשיחה עם חנות המליצו לי על דגם חדש UE65TU8072 שלא מצאתי עליו יותר מידי פרטים. ההבדל במחיר הוא קרוב ל2000 ש"ח פחות ל 65TU8072.
אשמח לשמוע דעות על הדגמים הנ"ל או דגמים אחרים שיכולים להתאים.
תודה על העזרה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@dizzzi
·
נשמע כמו דגם של ייבוא מקביל. בארץ הוא נקרא TU8000, אבל סביר להניח שאין הבדלים משמעותיים בטלוויזיה עצמה.
ה-TU8000 הוא כמה וכמה רמות מתחת ל-Q70R.
הדגם המחליף (מבחינת הרמה) של Q70R הוא Q80T.
·
נשמע כמו דגם של ייבוא מקביל. בארץ הוא נקרא TU8000, אבל סביר להניח שאין הבדלים משמעותיים בטלוויזיה עצמה.
ה-TU8000 הוא כמה וכמה רמות מתחת ל-Q70R.
הדגם המחליף (מבחינת הרמה) של Q70R הוא Q80T.
@dizzzi
·
מה שמקבלים את זה את אפקט הסמסונג
סמסונג כל שנה מורידים את הסדרות.
מה שקיבלת שנה שעברה ב-Q70R, לא קיים ב-Q70T.
צריך לקנות Q80T בשבילו.
זאת הדרך של סמסונג להראות כאילו ירידה במחירים, בלי שיש באמת ירידה במחירים. אם תסתכל לפני 4-5 שנים היה לסמסונג טלוויזיות מסדרו 5000 ו-6000. הן פשוט נעלמו. היום הכי זול זה 7000.
·
מה שמקבלים את זה את אפקט הסמסונג
סמסונג כל שנה מורידים את הסדרות.
מה שקיבלת שנה שעברה ב-Q70R, לא קיים ב-Q70T.
צריך לקנות Q80T בשבילו.
זאת הדרך של סמסונג להראות כאילו ירידה במחירים, בלי שיש באמת ירידה במחירים. אם תסתכל לפני 4-5 שנים היה לסמסונג טלוויזיות מסדרו 5000 ו-6000. הן פשוט נעלמו. היום הכי זול זה 7000.
דווקא את בעיית האחריות קל לפתור - אפשר להוסיף לסמסונג אחריות ל3 שנים נוספות ב-199 שקל. סכום שווה בטלוויזיות במחירים האלה.
אישית אני מעדיף את הסוני על פני הסמסונג. מדובר במסכים ברמה דומה בסה"כ.
הסמסונג טוב יותר לגיימינג, והשחורים שלו קצת יותר עמוקים.
הסוני עושה פחות CRUSH לסצינות כהות (במחיר של קצת יותר בלומינג במצבים מסוימים).
אאלט הסוני מעט טובה יותר בתוכן HDR, אבל לטעמי אלו ניואנסים חסרי חשיבות כמעט לחלוטין - אתה לא תראה את ההבדל בעודך צופה בטלוויזיה בבית. שתיהן יראו לך מעולות.
אז למה אני מעדיף את הסוני? אנדרויד טיוי. הממשק והסמארט של הסוני עדיפות בהרבה, ומכיוון שרמת המסך דומה, זה מקבל עדיפות. פעם חשבתי שזה זניח, אבל עכשיו שיש לי סוני בסלון וסמסונג בחדר שינה אני מבין שזה משמעותי. זה פשוט כיף ונהדר. בנוסף - השירות של סוני עדיף מזה של סמסונג.
אישית אני מעדיף את הסוני על פני הסמסונג. מדובר במסכים ברמה דומה בסה"כ.
הסמסונג טוב יותר לגיימינג, והשחורים שלו קצת יותר עמוקים.
הסוני עושה פחות CRUSH לסצינות כהות (במחיר של קצת יותר בלומינג במצבים מסוימים).
אאלט הסוני מעט טובה יותר בתוכן HDR, אבל לטעמי אלו ניואנסים חסרי חשיבות כמעט לחלוטין - אתה לא תראה את ההבדל בעודך צופה בטלוויזיה בבית. שתיהן יראו לך מעולות.
אז למה אני מעדיף את הסוני? אנדרויד טיוי. הממשק והסמארט של הסוני עדיפות בהרבה, ומכיוון שרמת המסך דומה, זה מקבל עדיפות. פעם חשבתי שזה זניח, אבל עכשיו שיש לי סוני בסלון וסמסונג בחדר שינה אני מבין שזה משמעותי. זה פשוט כיף ונהדר. בנוסף - השירות של סוני עדיף מזה של סמסונג.