PS3 יפני או אירופאי
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הי,
יש לי אפשרות לקנות PS3 יפני (Zone 1/Multi Zone + 220v) יבוא אפור, או את הדגם האירופאי עם אחריות של ישפאר, באותו מחיר (Duty Free).
מה כדאי?
מצד אחד הדם האירופאי לא מריץ משחקים של PS2 ואמור לעשות אמולציה בתוכנה למשחקים אלה (על מנת להוריד עלויות), לעומת הדגמים היפני והאמריקאי שעושים את זה בחומרה.
מצד שני יש את האחריות והשרות של ישפאר.
תודה
מושיק
יש לי אפשרות לקנות PS3 יפני (Zone 1/Multi Zone + 220v) יבוא אפור, או את הדגם האירופאי עם אחריות של ישפאר, באותו מחיר (Duty Free).
מה כדאי?
מצד אחד הדם האירופאי לא מריץ משחקים של PS2 ואמור לעשות אמולציה בתוכנה למשחקים אלה (על מנת להוריד עלויות), לעומת הדגמים היפני והאמריקאי שעושים את זה בחומרה.
תודה
מושיק
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
מושיק...moshikantebi כתב:הי,
מה כדאי?
תודה
מושיק...
לי יש את הדגם האירופאי (אומנם ללא אחריות של ישפאר) ואני מאוד מרוצה ממנו.
התמיכה במשחקים של PS2 גדלה עם כל עדכון גירסה שיוצאת, וכיום רוב משחקי ה PS2 נתמכים. בגירסה היפנית תהיה לפי דעתי בעיה להריץ משחקי PS2 בעלי REGION שונה מהREGION היפני.
לכן אם הייתי נאלץ לבחור כיום הייתי הולך על הגירסה האירופאית עם האחריות המקורית
מקווה שעזרתי
אורי
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה לכולם,
שאלה נוספת, האם סרט BD שניקנה בארה"ב לא ינגן על PS3 אירופאי?
שאלה נוספת, האם סרט BD שניקנה בארה"ב לא ינגן על PS3 אירופאי?