1GB LAN דרך טלויזיה או מתאם יש המלצות ?
·yshvorin כתב:יש טלויזיה 65 מומלצת עד 5500 ש"ח אם אופציה ל LAN מהיר
אני מעדיף לחבר את הטלויזיה בכבל ולקבל אינטרנט רציף
מישהו מכיר טלויזיות כאלו עם 1GB LAN ?...
למיטב ידיעתי ברוב המוחלט (אם לא בכל) הטלויזיות כרטיסי הרשת הם עד 100 מגה.
הסיבה לזה כנראה כי סטרימינג של סרטים לוקח רוחב פס של 40-50 מגה גם באיכות 4K+HDR. לכן לא באמת צריך 1GB
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
האמץ היא שצריך, כי יש פיקים של 140 בערך...
מה שעושים קונים מתאם רשת של 1 ג'יגה שנכנס ל-usb, לרוב usb2 שמגביל אותו לכ-300, שזה יותר ממספיק.
מה שעושים קונים מתאם רשת של 1 ג'יגה שנכנס ל-usb, לרוב usb2 שמגביל אותו לכ-300, שזה יותר ממספיק.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·ChinggisKhan כתב:האמץ היא שצריך, כי יש פיקים של 140 בערך...
מה שעושים קונים מתאם רשת של 1 ג'יגה שנכנס ל-usb, לרוב usb2 שמגביל אותו לכ-300, שזה יותר ממספיק....
שום דבר לא אמור לשלוח כזו כמות של מידע לטלביזיה שלך. בטח לא בסטרימינג.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Alon_Solo
·
רימוקס בקלות עובר את ה-100 מגה. במצב הכי טוב מחיבור 100 מגה אתה מקבל נטו משהו כמו 85-90 מגה.
כמובן שטלוויזיות לא מגיעות עם חיבור מהיר יותר מאחר ולצרכי הזרמה מהאינטרנט, אין שירותים בדורשים יותר מזה. והיום חיבורי WIFI בתקן AC יכול בקלות לספק את המהירות הזו.
בכל אופן, עם טלוויזיות של LG, ואני מניח שגם עם כל מסך מבוסס אנדרויד, ניתן לחבר מתאם USB ל-Ethernet במהירות 1 גיגה. בחיבור USB 2.0 תקבל באיזור ה-300מגה, שזה דיי והותר. הבעיה היחידה היא לוודא שבטלוויזיה יש דרייבר עבור המתאם שאתה קונה. לא כזה פשוט.
·
רימוקס בקלות עובר את ה-100 מגה. במצב הכי טוב מחיבור 100 מגה אתה מקבל נטו משהו כמו 85-90 מגה.
כמובן שטלוויזיות לא מגיעות עם חיבור מהיר יותר מאחר ולצרכי הזרמה מהאינטרנט, אין שירותים בדורשים יותר מזה. והיום חיבורי WIFI בתקן AC יכול בקלות לספק את המהירות הזו.
בכל אופן, עם טלוויזיות של LG, ואני מניח שגם עם כל מסך מבוסס אנדרויד, ניתן לחבר מתאם USB ל-Ethernet במהירות 1 גיגה. בחיבור USB 2.0 תקבל באיזור ה-300מגה, שזה דיי והותר. הבעיה היחידה היא לוודא שבטלוויזיה יש דרייבר עבור המתאם שאתה קונה. לא כזה פשוט.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
מדובר על פיקים, לא על קצב קבוע...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אצלי בחיבור קווי ב- LG GX77 היה מלא Buffering באפליקציה מובנית -Apple Tv (בנטפליקס הכל עבד חלק), בסופו של דבר התייאשתי והתחברתי אלחוטית לראוטר (תקן AC-5ghz) ומאז שכחתי מה זה buffering.
כרטיסי רשת בטלויזיות הם פח ... לכן הכל (חוץ מ-Apple TV) מוזרם באמצעות-Nvidia shield Pro שמחובר קווית.
כרטיסי רשת בטלויזיות הם פח ... לכן הכל (חוץ מ-Apple TV) מוזרם באמצעות-Nvidia shield Pro שמחובר קווית.
נערך לאחרונה על ידי Moto ב 23/10/2020 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אשמח לדוגמא היות וה bitrate המקסימלי הרשמי של UHD BD הוא 100mbps.TheCoolest כתב:@Alon_Solo
·
בכל אופן, עם טלוויזיות של LG, ואני מניח שגם עם כל מסך מבוסס אנדרויד, ניתן לחבר מתאם USB ל-Ethernet במהירות 1 גיגה. בחיבור USB 2.0 תקבל באיזור ה-300מגה, שזה דיי והותר. הבעיה היחידה היא לוודא שבטלוויזיה יש דרייבר עבור המתאם שאתה קונה. לא כזה פשוט....
נכון שהפורמט יכול תיאורטית להגיע גם ל 144mbps אבל בכל מקום שבו בדקתי, ה UHD BD הוא במקסימום 100mbps.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Lior_M
·
יש לי שתי דוגמאות ל-buffering שנתקלתי בו עם חיבור 100 מגה. לרוב אני עם 1 גיגה בסטרימר, אז אני בטוח שיש עוד.
יש כמה סצינות ב-Ghost in the shell וגם ב-Pacific Rim.
·
יש לי שתי דוגמאות ל-buffering שנתקלתי בו עם חיבור 100 מגה. לרוב אני עם 1 גיגה בסטרימר, אז אני בטוח שיש עוד.
יש כמה סצינות ב-Ghost in the shell וגם ב-Pacific Rim.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקי,TheCoolest כתב:@Lior_M
·
יש כמה סצינות ב-Ghost in the shell וגם ב-Pacific Rim....
ברור לך שזה לא מעיד שעבר שם יותר מ 100mbps כן ? יכול להיות שעבר עוד משהו ברשת..
יכול להיות שאחד הרכיבים גמגם..
אני חופר כי זה באמת מעניין כמה אמור לעבור..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Lior_M
·
לא עבר שום דבר ברשת, זה השתחזר בצורה עקבית. בנוסף, בקודי אפשר לראות מה רוחב הפס הממוצע כל שניה בערך, וב-Pacific Rim זה עבר את ה-100 מגה, וב-Ghost in the shell זה עבר את ה-90.
בקודי אפשר לשחק עם גודל הבאפר, ובהרבה מקרים זה יכול לעזור, אבל זה לא קיים בכל נגן.
דבר נוסף שנחמד בחיבור מהיר הוא שזה מאפשר קפיצות מהירות יותר בתוך הקובץ.
אני לא אומר ש-100 מגה לא מספיק באופן גורף, זה כנראה יספיק לרוב הדברים, אבל לעתים אפשר להיתקל ב-buffering וזה הורס את חווית הצפייה.
·
לא עבר שום דבר ברשת, זה השתחזר בצורה עקבית. בנוסף, בקודי אפשר לראות מה רוחב הפס הממוצע כל שניה בערך, וב-Pacific Rim זה עבר את ה-100 מגה, וב-Ghost in the shell זה עבר את ה-90.
בקודי אפשר לשחק עם גודל הבאפר, ובהרבה מקרים זה יכול לעזור, אבל זה לא קיים בכל נגן.
דבר נוסף שנחמד בחיבור מהיר הוא שזה מאפשר קפיצות מהירות יותר בתוך הקובץ.
אני לא אומר ש-100 מגה לא מספיק באופן גורף, זה כנראה יספיק לרוב הדברים, אבל לעתים אפשר להיתקל ב-buffering וזה הורס את חווית הצפייה.