ChromeCast with Google TV ביקורת בקטנה
אז אחרי שקראתי על האפשרויות השונות רוצה גם לשתף.
הגיע היום ה- Chomecast with Google TV וחובר לטלוויזיה סמסונג Q65
בגלל קליטת WIFI חלשה הוזמן USB HUB C לקבל חיבור חוטי.
ה- HUB הזה הוזמן: https://www.amazon.com/gp/product/B07Z7 ... UTF8&psc=1
ה- CCWGTV הוזמן מ- BEST BUY לכתובת מקומית בארה"ב ונשלח עם DEALTAS - סהכ כ- 73 דולר עד הבית.
חובר עם המחבר חשמל שלהם ומתאם לשקע שלנו ישירות לתוך ה- HUB שמתחבר ל CC.
ה- SETUP הראשוני היה מהיר, זיהה את החיבור של הכבל רשת דרך ה- HUB.
מבחינת אפלקציות יש את הברירת מחדל של NETFLIX, PRIME וכו'.
בשבילי היה חשוב CELLCOM TV שהותקן מחנות האפליקציות - ועובד בצורה טובה.
שלט סביר, למרות שיכל להיות נחמד שהחוגה תהיה רגישה למגע למעבר חלק יותר בין האפשרויות השונות על המסך.
שליטה על כיבוי/הפעלה של הטלויזיה ועל ה- VOLUME נעשית אחרי מסך SETUP מהיר לבחירת סוג המסך..
אעדכן בהמשך...
הגיע היום ה- Chomecast with Google TV וחובר לטלוויזיה סמסונג Q65
בגלל קליטת WIFI חלשה הוזמן USB HUB C לקבל חיבור חוטי.
ה- HUB הזה הוזמן: https://www.amazon.com/gp/product/B07Z7 ... UTF8&psc=1
ה- CCWGTV הוזמן מ- BEST BUY לכתובת מקומית בארה"ב ונשלח עם DEALTAS - סהכ כ- 73 דולר עד הבית.
חובר עם המחבר חשמל שלהם ומתאם לשקע שלנו ישירות לתוך ה- HUB שמתחבר ל CC.
ה- SETUP הראשוני היה מהיר, זיהה את החיבור של הכבל רשת דרך ה- HUB.
מבחינת אפלקציות יש את הברירת מחדל של NETFLIX, PRIME וכו'.
בשבילי היה חשוב CELLCOM TV שהותקן מחנות האפליקציות - ועובד בצורה טובה.
שלט סביר, למרות שיכל להיות נחמד שהחוגה תהיה רגישה למגע למעבר חלק יותר בין האפשרויות השונות על המסך.
שליטה על כיבוי/הפעלה של הטלויזיה ועל ה- VOLUME נעשית אחרי מסך SETUP מהיר לבחירת סוג המסך..
אעדכן בהמשך...
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
StingTV ניתן להתקין אבל מתקבל מסך שחור בהפעלה שלה, לאחר בירור מול ההנדסה מסתבר שהיא לא מותאמת עדיין לעבודה עם המכשיר הזה.Ernajj כתב:
·אפל לא נותן להתקין, העוזרת הקולית אומרת משהו שעל הטלוויזיה הזאת לא ניתן להתקין, אז אולי זה משהו מקומי אצלי.......
סטינג TV יש וניתן להתקין.
פריים אין לי....
ככה שמי שבונה על צפיה ב-StingTV ועדיין לא רכש - שימתין.
בכל מקרה, רק רציתי להגיד שאני מאוכזב רצח.
מה שיש לנו פה זו חוויה מסורסת מאוד ופשוט "נכה".
כל הקטע של האגרגציה של האפליקציות תוכן השונות עם המלצות מתוכן ומערכת דירוג וסימון לצפיה וכו' שאין לנו פה פשוט חסר, וזה כל הקטע של הגוגל טיוי.
למשתמשים בארה"ב עם יוטיוב טיוי, הולו, דיסני+ וכו' המערכת עובדת מדהים ולכן הביקורות הטובות.
הם ממש מקבלים המלצות, המערת לומדת את הטעם שלהם, יכולים לדרג, לסמן לצפיה, לקבל מידע על השחקנים ועוד ועוד.
יש להם טאבים של סרטים,סדרות, בשבילך וגם טאב של LIVE שהוא בעצם מייבא את השידורים החיים מיוטיוב טיוי כולל אפשרות הקלטה ולוח שידורים.
בארץ הטאבים היחידים שיש הם: "חיפוש" ,"דף הבית", "אפליקציות" ו"ספרייה". זהו!
ההמלצות שתקבלו הם מיוטיוב וקצת מנטפליקס.
בשביל זה יש את שיאומי.שילד וכו'.
בשביל מסך רגיל של אפליקציות עם המלצות מיוטיוב ונטפליקס היה לי את השילד וגם היה עובד יותר מהר.
המכשיר הזה יחסית חלש ויש הרגשה שהוא פשוט לא סוחב.
בקיצור, בשלב זה המערכת בנויה למי שגר בארה"ב, מאחר ואין לנו את כל השירותים האלה פה.
אכזבה ענקית! (לפחות עבורי)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מה שמעניין אותי זה הסטרמינג, וזה לא קשור לאיפה את גר. איך הוא מזרים תוכן כבד ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
·YanivPL כתב:בשביל זה יש את שיאומי.שילד וכו'.......
בשביל מסך רגיל של אפליקציות עם המלצות מיוטיוב ונטפליקס היה לי את השילד וגם היה עובד יותר מהר.
המכשיר הזה יחסית חלש ויש הרגשה שהוא פשוט לא סוחב.
...
אתה משווה Mercedes-Benz E-Class לטויוטה קורולה. ברור שמכשיר שעולה פי כמה וכמה יעשה עבודה טובה יותר בכל רמה, לא כל אחד רוצה להוציא את הסכומים הללו. השאלה היא לא איך הוא מול השילד שבכלל לא בסדר גודל שלו מבחינת מחיר, אלא איך הוא מול נניח השיאומי וכו בטווח המחירים שלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
למה אתם צריכים היום ChromeCast כאשר כמעט כל TV מגיעה היום עם אפליקציות הסטרימינג שצריך?
- Huber
- חבר במועדון HT

במקרה שלי למרות שיש לי LG OLED עם מערכת הפעלה חכמה טובה, המחסור בקודי גרם לי "לנדוד" לסטימר. אני מזרים חלק לא קטן מהתוכן שלי מהנאס והרבה יותר קל לבצע את זה בקודי על סטרימר מאשר ישירות על הטלוויזיה. בהתחלה הייתי רואה נטפליקס במערכת של הטלוויזיה ועובר לסטימר אל מהר מאוד הבנתי שבסטרימר שלי יש הכל מרוכז יותר כולל הקודי ולכן הפסקתי להתשמש ב WEBOS. מניח שמי שלא צריך קודי/מי שרק מזרים תכנים משירותים כגון נטפליקס וכו גם לא צריך סטרימר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז אם כל המטרה זה קודי, סטרימר ב- $30 שמנגן את התכנים מה- NAS יעשה עבודה טובה בדיוק כמו ה- SHEILD ב- $200 - ואת כל התכנים החוקיים, מקבלים מהאפליקציות המובנות ב- TV.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא ממש. אני תמיד מוכן להשקיע יותר בשביל לקבל חוויה טובה ככל האפשר. אתה לא יכול להגיד לי שסטרימר ב 30$ יעבוד חלק כמו השילד, בנוסף דברים קטנים כמו שלט יותר איכותי, תמיכה קבועה בעדכונים שכל הזמן משפרים את המכשיר (לאחרונה הוא קיבל עדכון שמבצע AI UPSCALING מאוד מוצלח מ 1080 ל 4K למשל, לפחות הדגם החדש) ועוד. ושוב - לא רוצה להעביר מסטרימר לטלוויזה כל פעם שאני משנה תוכן, אני רוצה הכל במקום אחד. בגלל כל אלו הלכתי על השילד ולא על סטרימר זול יותר.
כל אחד ושיקוליו.
לרב האנשים סטרימר של 30$ יעשה את העבודה - אני מחפש את המעבר:
כל אחד ושיקוליו.
לרב האנשים סטרימר של 30$ יעשה את העבודה - אני מחפש את המעבר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה מוכן לשלם $200 בשביל לא ללחוץ על כפתור ה- Netflix ב- TV...
רוב האנשים לא כאלו. רוב האנשים קונים סטרימר ב- $30 בשביל לנגן תכנים פיראטים. אם הנקודה שלך היא עדכונים, ממש לא חסר עדכונים בסטרימרים, ראה למשל כל אלו שמבוססים על CoreELEC ועולים עשרות דולרים בודדים.
כל המיני-דיון החל כאשר שאלתי למה צריך ChromeCast היום. אני מבין את הצורך למסכים ישנים, אבל חוץ מזה...
רוב האנשים לא כאלו. רוב האנשים קונים סטרימר ב- $30 בשביל לנגן תכנים פיראטים. אם הנקודה שלך היא עדכונים, ממש לא חסר עדכונים בסטרימרים, ראה למשל כל אלו שמבוססים על CoreELEC ועולים עשרות דולרים בודדים.
כל המיני-דיון החל כאשר שאלתי למה צריך ChromeCast היום. אני מבין את הצורך למסכים ישנים, אבל חוץ מזה...
- Huber
- חבר במועדון HT

·ziv_r כתב:אם אתה מוכן לשלם $200 בשביל לא ללחוץ על כפתור ה- Netflix ב- TV...
...
איך הצלחת לצמצם את כל התגובה שלי למשפט אחד והכי פחות רלוונטי?
·ziv_r כתב:רוב האנשים לא כאלו....
·Huber כתב:
לרב האנשים סטרימר של 30$ יעשה את העבודה...
...
·ziv_r כתב:כל המיני-דיון החל כאשר שאלתי למה צריך ChromeCast היום. אני מבין את הצורך למסכים ישנים, אבל חוץ מזה......
לא יודע למה אחרים צריכים, למה אני צריך הסברתי כבר.
·ziv_r כתב:אם הנקודה שלך היא עדכונים, ממש לא חסר עדכונים בסטרימרים, ראה למשל כל אלו שמבוססים על CoreELEC ועולים עשרות דולרים בודדים....
כמה סטרימרים זולים אתה מכיר שמוסיפים עדכונים שמשנים לגמרי את היכולות של המכשיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקרא פעם את ה- Release Notes של CoreELEC ותראה עד כמה זה נפוץ.
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני התעניינתי בעיקר בגלל נושא ה-DTS. לי יש E9 שאני מאוהב בה אבל שוקל לקנות לחדר שינה CX ואז זה הופך להיות רלוונטי...