HDR בנטפליקס בSAMSUNG Q70T
-
lostlander
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
יש לי SAMSUNG Q70T
כשאני מנגן תוכן בHDR, כמו למשל משחק בפלייסטיישן, הטלויזיה עוברת למצב HDR. בנטפליקס, גם כשאני מנגן תוכן מוגדר HDR, הטלויזיה לא משנה מצב. התכנים האלו נראים מאד לא רוויים ואפילו חשוכים, מה שגורם לי לחשוב שהטלויזיה לא מזהה שמדובר בכותר HDR ולכן לא משנה מצב. יש לכם מושג איך לפתור את זה?
חפרתי אתמול באינטרנט וראיתי הרבה פוסטים באנגלית בנושא אבל אין פתרונות. עדכנתי גם את התוכנה וזה לא עזר.
תודה מראש
יש לי SAMSUNG Q70T
כשאני מנגן תוכן בHDR, כמו למשל משחק בפלייסטיישן, הטלויזיה עוברת למצב HDR. בנטפליקס, גם כשאני מנגן תוכן מוגדר HDR, הטלויזיה לא משנה מצב. התכנים האלו נראים מאד לא רוויים ואפילו חשוכים, מה שגורם לי לחשוב שהטלויזיה לא מזהה שמדובר בכותר HDR ולכן לא משנה מצב. יש לכם מושג איך לפתור את זה?
חפרתי אתמול באינטרנט וראיתי הרבה פוסטים באנגלית בנושא אבל אין פתרונות. עדכנתי גם את התוכנה וזה לא עזר.
תודה מראש
יש תכני hdr בנטפליקס שהם dolby vision שהטלוויזיה שלך לא תומכת בהם,
ולכן לא מוצג לך, בנוסף יש סדרות שהוסיפו להם hdr רק מעונה שנייה או שלישית ועדיין יש את הסימול של הhdr על כל הסדרה דבר אשר גורם לבלבול.
תנסה לראות את הסדרה our planet ותראה שזה משתנה לך לhdr.
ולכן לא מוצג לך, בנוסף יש סדרות שהוסיפו להם hdr רק מעונה שנייה או שלישית ועדיין יש את הסימול של הhdr על כל הסדרה דבר אשר גורם לבלבול.
תנסה לראות את הסדרה our planet ותראה שזה משתנה לך לhdr.
-
lostlander
-
- חבר שרק התחיל

אני מנסה בסרטים כמו the boys in the band
או בסדרה the haunting of bly manor
ובשתיהן זה לא משתנה..
או בסדרה the haunting of bly manor
ובשתיהן זה לא משתנה..
·HdrPro כתב:יש תכני hdr בנטפליקס שהם dolby vision שהטלוויזיה שלך לא תומכת בהם,
ולכן לא מוצג לך....
זה פשוט לא נכון.
התכנים של נטפליקס מקודדים בכמה פורמטים במקביל: DV, HDR, HD, SD, וכו'.
והאפליקציה יודעת להציג לך את התוכן המתאים לך לפי התוכנית שעליה שילמת, מהירות האינטרנט שלך, במה הטלויזיה שלך תומכת וכו'
אם הנטפליקס רשום HDR - אתה מקבל תוכן HDR.
כשיש תוכן DV, רשום DV.
@lostlander
כשאתה משחק במשחק HDR הטלויזיה עוברת למצב HDR game.
לאומת זאת בסרטים/סדרות היא תהיה במצב HDR movie.
ולכל מצב הגדרות משלו.
רוב הסיכויים שהמצב משחק מוגדרת אצלך בהירות גבוהה יותר מאשר במצב סרט.
תיכנס לסרט/סדרה HDR ואז תיכנס להגדרות.
תוודא שה-backlight אצלך נמצא קרוב למקסימום (אם תשים ממש המקסימום הטלויזיה עלולה להתחמם) ושהצבעים נמצאים קרוב למקסימום.
ואתה יכול לשחק גם עם בהירות וקונטרסט לפי ראות עיניך.
-
lostlander
-
- חבר שרק התחיל

תודה @Mdk_25
אני לא מוצא אופציה כזאת, backlight, בהגדרות בעברית. יש בהירות, ניגודיות וכו׳.
איפה מוצאים את זה?
כמו כן, הטלויזיה לא עוברת לשום מצב כשאנחנו צופים בנטפליקס, בגלל זה זה מוזר... הייתי מצפה שיהיה רשום שזה עובר לhdr אך לא רשום כלום
איפה מוצאים את זה?
כמו כן, הטלויזיה לא עוברת לשום מצב כשאנחנו צופים בנטפליקס, בגלל זה זה מוזר... הייתי מצפה שיהיה רשום שזה עובר לhdr אך לא רשום כלום
·lostlander כתב:תודה @Mdk_25
איפה מוצאים את זה?
כמו כן, הטלויזיה לא עוברת לשום מצב כשאנחנו צופים בנטפליקס, בגלל זה זה מוזר... הייתי מצפה שיהיה רשום שזה עובר לhdr אך לא רשום כלום...
זאת אמורה להיות ההגדרה הראשונה.
תרשום את רשימת ההגדרות שאתה רואה.
אתה יכול לצלם את המצב שזה מראה כשאתה רואה תוכן HDR (לא נצא בתפריט של נטפליקס, אלה ממש צופה בתוכן).
זה האייקון הכי שמאלי כשאתה פותח את התפריט של הטלויזיה.
@mdk_25
·
אוקיי, חושב שאני לא צודק?
אני אומר תעשה ניסוי מה אכפת לך, איזה טלוויזיה יש לך?
תנסה לראות עונה ראשונה של designated survivor ותראה שלמרות שרשום hdr זה לא מנגן את הפרקים בעונה הראשונה בhdr
למה זה ככה? כי רק מהעונה השלישית הסדרה תומכת בhdr
·
תנסה לראות עונה ראשונה של designated survivor ותראה שלמרות שרשום hdr זה לא מנגן את הפרקים בעונה הראשונה בhdr
למה זה ככה? כי רק מהעונה השלישית הסדרה תומכת בhdr
על מה אתה מדבר?HdrPro כתב:@mdk_25
·
למה זה ככה? כי רק מהעונה השלישית הסדרה תומכת בhdr...
·HdrPro כתב:@mdk_25
·
יכול להיות שאני לא מדייק לגבי המשפט הראשון שאמרתי, אבל
המשפט השני (שיש סדרות שמראות בנטפליקס תג של hdr שרק חלק מהעונות תומכות ב hdr) נכון 100%...
כן, אבל התגובה שלי היתה רק על המשפט שאותו ציטטתי, לא לכל מה שרשמת...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@lostlander
·
בנטפליקס אתה רשום לתכנית של 4K או 1080P?
כל תוכן HDR בנטפליקס מגיע כ-DV לטלוויזיות שתומכות בזה, וכ-HDR10 לכל השאר. אבל HDR אתה יכול לקבל רק עם תכנית 4K או UHD, לא זוכר איך הם קוראים לזה.
·
בנטפליקס אתה רשום לתכנית של 4K או 1080P?
כל תוכן HDR בנטפליקס מגיע כ-DV לטלוויזיות שתומכות בזה, וכ-HDR10 לכל השאר. אבל HDR אתה יכול לקבל רק עם תכנית 4K או UHD, לא זוכר איך הם קוראים לזה.
- Nati_The_King
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
שמתי לב גם לבעיה הזאת...נגיד ביוטיוב הוא נכנס למצב hdr
בנטפליקס הוא לא נכנס למצב הזב ויש לי את החבילה של האולטרה
בנטפליקס הוא לא נכנס למצב הזב ויש לי את החבילה של האולטרה
-
lostlander
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·
מתנצל על העיכוב בתגובה,
הנה הצילום של המסך
לכל השאר - כן, יש לנו את החבילת 4D / אולטרא איך שזה לא נקרא, של נטפליקס.
התכנים נראים בחדות נפלאה, מישהו רשם פה שבתכנים HDR בהגדרות ניתן לראות שרשום HDR - וזה נכון, אכן שמתי לב שהאייקון של HDR דולק רק בתכנים שמוגדרים ככאלה בנטפליקס, כך שכנראה הטלויזיה כן מזהה שמדובר בכותר כזה.
אז אולי הבעיה בתכנים שהם DOLBY VISION?
·
מתנצל על העיכוב בתגובה,
הנה הצילום של המסך
לכל השאר - כן, יש לנו את החבילת 4D / אולטרא איך שזה לא נקרא, של נטפליקס.
התכנים נראים בחדות נפלאה, מישהו רשם פה שבתכנים HDR בהגדרות ניתן לראות שרשום HDR - וזה נכון, אכן שמתי לב שהאייקון של HDR דולק רק בתכנים שמוגדרים ככאלה בנטפליקס, כך שכנראה הטלויזיה כן מזהה שמדובר בכותר כזה.
אז אולי הבעיה בתכנים שהם DOLBY VISION?
-
lostlander
-
- חבר שרק התחיל

יש אולי איזושהי אפשרות לנגן HDR רגיל במקום ה-DOLBY VISION? או להגדיר בטלויזיה שבתכנים כאלה, זה ינגן SDR?
@lostlander
·
אז מה שרשום אצלך בתור "בהירות" כנראה שזה backlight (ולא brightness למשל).
זה מוזר שאתה אומר שמשחקים הם בהירים יותר מסרטים.
תנסה אולי להוריד מהניגודיות, וגם להעלות את הצבע.
אגב, התמונה שצילמת נלקחה בזמן שנוגן תוכן HDR, נכון? לא תוכן רגיל... (זה מאוד חשוב)
לגבי DOLBY VISION (בקיצור: DV).
הטלויזיה שלך לא תומכת בDV, לכן אתה מקבל HDR ולא DV מנטפליקס.
אם היית מקבל DV בטעות, לא היית רואה כלום (מסך שחור) כי הטלויזיה שלך לא תומכת בDV.
·
אז מה שרשום אצלך בתור "בהירות" כנראה שזה backlight (ולא brightness למשל).
זה מוזר שאתה אומר שמשחקים הם בהירים יותר מסרטים.
תנסה אולי להוריד מהניגודיות, וגם להעלות את הצבע.
אגב, התמונה שצילמת נלקחה בזמן שנוגן תוכן HDR, נכון? לא תוכן רגיל... (זה מאוד חשוב)
לגבי DOLBY VISION (בקיצור: DV).
הטלויזיה שלך לא תומכת בDV, לכן אתה מקבל HDR ולא DV מנטפליקס.
אם היית מקבל DV בטעות, לא היית רואה כלום (מסך שחור) כי הטלויזיה שלך לא תומכת בDV.
רק לוודא שאני מבין, אם במקרה נפלתי על תוכן של dolby vision אז זה לא יעבוד ב shield וצריך לראות דרך ה smart עצמו? ואז כדי גם לקבל סאונד איכותי צריך שהטלויזיה תתמוך ב-eARC?
אבל אם זה HDR10 רגיל אז אפשר לראות מה-shield ואז לא צריך eARC?
קצת הלכתי לאיבוד עם כל המגבלות של כל מכשיר מבחינת הפורמטים, אם למישהו יש קישור למדריך שעושה סדר (אנגלית או עברית) אני אשמח! נראה שהרבה פורמטים מתקדמים כמעט ולא בשימוש גם ככה? מנסה להבין מה אני באמת צריך ומה זה סתם פיצ'ר "בשביל היופי כי אולי עוד כמה שנים יהיה לו שימוש כלשהו".
אבל אם זה HDR10 רגיל אז אפשר לראות מה-shield ואז לא צריך eARC?
קצת הלכתי לאיבוד עם כל המגבלות של כל מכשיר מבחינת הפורמטים, אם למישהו יש קישור למדריך שעושה סדר (אנגלית או עברית) אני אשמח! נראה שהרבה פורמטים מתקדמים כמעט ולא בשימוש גם ככה? מנסה להבין מה אני באמת צריך ומה זה סתם פיצ'ר "בשביל היופי כי אולי עוד כמה שנים יהיה לו שימוש כלשהו".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@GalZohar
·
אתה לא מבין נכון.
תוכן של DV אתה תראה רק כשכל השרשרת של הציוד שלך תומכת ב-DV.
אם יש לך טלוויזיה חכמה, תשתמש באפליקציה המובנית.
אם יש לך את השילד מהדור הישן, אז הוא לא תומך DV. גם אם הטלוויזיה שלך כן תומכת, באפליקציית נטפליקס מהסטרימר תקבל רק HDR10.
נטפליקס לא תומכים בפורמטי אודיו lossless, ניתן לקבל אטמוס מנטפליקס, גם בלי EARC. זה עובר ע"ג +DD.
כל תכני ה-HDR של נטפליקס זמינים במספר פורמטים.
SDR, HDR10, Dolby Vision.
גרסת התוכן שתוכל לצפות בו תלויה בסוג החבילה שלך, ובמה ששרשרת הציוד שלך תומכת בו.
·
אתה לא מבין נכון.
תוכן של DV אתה תראה רק כשכל השרשרת של הציוד שלך תומכת ב-DV.
אם יש לך טלוויזיה חכמה, תשתמש באפליקציה המובנית.
אם יש לך את השילד מהדור הישן, אז הוא לא תומך DV. גם אם הטלוויזיה שלך כן תומכת, באפליקציית נטפליקס מהסטרימר תקבל רק HDR10.
נטפליקס לא תומכים בפורמטי אודיו lossless, ניתן לקבל אטמוס מנטפליקס, גם בלי EARC. זה עובר ע"ג +DD.
כל תכני ה-HDR של נטפליקס זמינים במספר פורמטים.
SDR, HDR10, Dolby Vision.
גרסת התוכן שתוכל לצפות בו תלויה בסוג החבילה שלך, ובמה ששרשרת הציוד שלך תומכת בו.
עוד לא קניתי כלום (חוץ מסאב במבצע של SVS), מנסה להבין מה צריך כדי שלא יהיו מגבלות אח"כ.
אם אני מזמין shield חדש מאמאזון מה חסר לו? הבנתי למשל ש HDR ביוטיוב לא עובד ואז צריך להשתמש באפליקציה של הטלויזיה? הוא כן תומך ב dolby vision? כי במקומות אחרים ראיתי שרשום שלא תומך, אבל אולי התכוונו לישן יותר.
לנטפליקס יש לנו מנוי משפחתי שתומך ב 4k.
הייתי מעדיף לעשות הכל ממכשיר אחד שתומך בהכל, אבל אם זה לא אפשרי אז לפחות להבין מה צריך להפעיל מאיפה ולדאוג שלפחות מכשיר אחד יתמוך...
ראיתי שרסיברים חדשים תומכים בעוד פורמטים כמו HDR10+, משהו משתמש/תומך בדברים האלה בכלל חוץ מהרסיברים? או שזה רק סוג של future proofing?
אם אני מזמין shield חדש מאמאזון מה חסר לו? הבנתי למשל ש HDR ביוטיוב לא עובד ואז צריך להשתמש באפליקציה של הטלויזיה? הוא כן תומך ב dolby vision? כי במקומות אחרים ראיתי שרשום שלא תומך, אבל אולי התכוונו לישן יותר.
לנטפליקס יש לנו מנוי משפחתי שתומך ב 4k.
הייתי מעדיף לעשות הכל ממכשיר אחד שתומך בהכל, אבל אם זה לא אפשרי אז לפחות להבין מה צריך להפעיל מאיפה ולדאוג שלפחות מכשיר אחד יתמוך...
ראיתי שרסיברים חדשים תומכים בעוד פורמטים כמו HDR10+, משהו משתמש/תומך בדברים האלה בכלל חוץ מהרסיברים? או שזה רק סוג של future proofing?