https://www.netoneto.co.il/product/%D7% ... ap&aff_a=1
אני גר עם המשפחה, לכן הטלוויזיה צריכה להיות נוחה לכולם. אבא שלי מוכן להשקיע בערך 5,000 ש"ח על טלוויזיה לסלון, ועד עכשיו הייתי בטוח שנלך על ה LG NANO90. רציתי אותה בעיקר בשביל כל הפיצ'רים שטובים לגיימינג כמו תקן HDMI 2.1, אבל ראיתי יותר מדי ביקורות שליליות מאנשים שמשתמשים בה לסרטים, סדרות, בתנאים חשוכים וכו' (עדיין אשמח לקבל עוד ביקורות מאנשים שרכשו אותה). המליצו לי פה על ה XH9096 במקום, ואני מוכן להוסיף כסף בשבילה אם היא תהיה טובה לכל הצרכים שלנו.
לי חשוב הגיימינג, לאחים שלי חשוב שתהיה נוחה לסרטים וסדרות, אבא שלי רוצה ממשק נוח ושהוא יוכל להתחבר עם האייפון שלו ליוטוב ולשדר את זה לטלוויזיה (לכן מערכת הפעלה אנדרואיד מפחידה אותו קצת).
אז לכן יש לי כמה שאלות לאנשים שיש להם כוח לקרוא את החפירה שלי.
1. הבנתי שרוב הדברים שאני מחפש ב XH9096 תלויים בעדכון תוכנה. בימים האחרונים יצאו עדכוני תוכנה ברחבי ארצות הברית של HDMI 2.1 ו Apple TV לדגם האמריקאי X900H. האם אנחנו יודעים בוודאות שהם יגיעו גם לדגם המקביל הישראלי\אירופאי XH9096 (או שהם כבר הגיעו ) ?
2. האם יש בעל אייפון שיכול לספר לי על החוויה שלו ? אני בעל הגלקסי היחיד בבית, והבנתי שאפשר להשתמש בו בנוחות, אבל לא מצאתי כמעט מידע על שימוש של אייפון ביחד עם הטלוויזיה הזאת. האם ניתן להיכנס בקלות דרך האייפון ליוטוב ולעשות לזה שידור למסך של הסוני ? ומה לגבי שיתוף מסך ?
3. באתר אחר (לא ישראלי) קראתי שהיה לחלק מהאנשים בעיות עם ה WIFI של הסוני. רוב הסיכויים שנשתמש בה עם WIFI ולא חיבור קווי, לכן חשוב לי לדעת אם זה קרה לכם.
4. האם יש שם משהו דומה ל Point and Click שיש ל LG (שאפשר להצביע עם השלט במקום להשתמש בכפתורים) ?
4. בכללי מה אתם חושבים על הטלוויזיה ? האם אתם מרוצים ? וכמה היא נוחה למשתמשים עם תוכן מגוון ?
תודה מראש לכל העוזרים