זקוק להכוונה לקראת בניית מערכת קולנוע ביתית (מגבר + רמקולים)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lior50 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

כרגע אני מעוניין להתחיל עם המגבר.
לגבי תקציב מקריאה בפורום הבנתי שסביב ה 3000 שח (אחרי הנחות :) ) המגברים היותר מומלצים.
בסופו של דבר מה שאני מחפש זה סאונד איכותי (עד כמה שאפשר בתקציב) ממלא (גם בווליום נמוך) ומדויק.

שימושים: מוסיקה סלקום TV נטפליקס קוסולות משחקים
אם יש תמיכה ברמת המגבר AirPlay זה גם טוב וכמובן תכונות סטרימינג מומלצות.
כניסות HDMI עם יציאה לכיוון הטלוויזיה + אפשרות לשמע דרך הטלוויזייה ולא דרך המגבר

לגבי הרמקולים נראה לי שהתקציב יהיה דומה אלה אם אני אבין שזה לא נותן תמורה מלאה.
הרמקולים יהיו (לפחות הקדמיים) גדולים ופה לא איכפת לי גם קנות יד שנייה.

גודל סלון 5 על 7
אשמח לקבל דגמים מומלצים
תודה

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #2 

lior50 כתב:כרגע אני מעוניין להתחיל עם המגבר.
לגבי תקציב מקריאה בפורום הבנתי שסביב ה 3000 שח (אחרי הנחות :) ) המגברים היותר מומלצים.
בסופו של דבר מה שאני מחפש זה סאונד איכותי (עד כמה שאפשר בתקציב) ממלא (גם בווליום נמוך) ומדויק.

שימושים: מוסיקה סלקום TV נטפליקס קוסולות משחקים
אם יש תמיכה ברמת המגבר AirPlay זה גם טוב וכמובן תכונות סטרימינג מומלצות.
כניסות HDMI עם יציאה לכיוון הטלוויזיה + אפשרות לשמע דרך הטלוויזייה ולא דרך המגבר

לגבי הרמקולים נראה לי שהתקציב יהיה דומה אלה אם אני אבין שזה לא נותן תמורה מלאה.
הרמקולים יהיו (לפחות הקדמיים) גדולים ופה לא איכפת לי גם קנות יד שנייה.

גודל סלון 5 על 7
אשמח לקבל דגמים מומלצים
תודה
...
לאיזו קונפיגורציית רמקולים אתה מכוון? 5.1, 7.1, 5.1.2 וכו?
נדמה לי כל הדגמים החדשים של החברות המובילות בטווח המחירים האלו (דנון ויאמהה) תומכים ב7.2 ושלל אפשרויות סטרימינג. אתה יכול לקנות חדש כזה אצל דילר מקומי, אל תבהל מהמחירים באתרים, תתמקח ותראה לאן יורידו. אפשר גם דגם אחורה אם יש במלאי. אפשרות נוספת זה יד שנייה. עוד אפשרות זה דרך אתר אידגו שעושה יבוא מחו"ל במחירים זולים יותר ויש להם לפעמים קופונים על דגמים מסויימים להוזלה נוספת. יש כאן חבר ששוקל לקנות Denon AVR-X2700H ב2800 עם קופון כזה. באופן הזה אבל אין לך אחריות של היבואן הרשמי, אבל החסכון הרבה פעמים מכפר על על זה.
באתר הזה אתה יכול לטעון דגם מול דגם ולקבל השוואה של התכונות:
https://www.zkelectronics.com/receivers/

לגבי אפשרות לשמוע מהרמקולים של הטלויזיה במקום ברמקולים יעודיים, אני מניח שזה אפשרי. יש כאן כאלו שעושים את זה. אישית אני מעביר הכל דרך הרמקולים החיצוניים.

רמקולים טובים יותר חשובים מהמגבר, אז אל תצפה לנפלאות אם לא תשקיע גם שם. כמובן תלוי בצרכים שלך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”