DVD 696 PIONEER עזרה ....

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

חברים אני צריך עזרה , נגעתי כנראה בהגדרות של ה DVD וכרגע אני אני לא רואה תמונה
(שיחקתי משהו עם הגדרות של RGB )

איך אני מאפס את ההגדרות של ה DVD כי אני לא מצליח לשנות את ההגדרות כי לא רואים כלום

תודה.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #2 

איך המכשיר מחובר למסך שלך? סביר להניח שב-SCART או קומפוננט,וכנראה הפעלת בטעות את ה-PROGRESSIVE SCAN או את אחת אפשרויות ה-HDMI..חבר זמנית את חיבור הקומפוזיט (RCA צהוב) של המכשיר אל המסך שלך,פלט התמונה ביציאת הקומפוזיט
תמיד פעיל,(בין היתר הוא מיועד "למצבי חירום" כאלו,שמשהו לא נכון נלחץ)כל שתוכל לראות את התמונה של המכשיר ולשנות בתפריטים שלו בחזרה להגדרות הנכונות.אם המסך שלך
לא תומך ב-RGB והפעלת אותו,הגיוני שהתמונה תעלם.

big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

KOSH תודה רבה , אבל תוכל להסביר לי איך לחבר את זה , היום אני מחובר בקומפוננט מה DVD לרסיבר והרסיבר יוצא עוד כבל קומפוננט ל LCD איך בדיוק אני יכול לחבר אותו בצורה שאמרת ?

תודה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #4 

כל כבל RCA מיציאת קומפוזיט (RCA צהוב) של DVD לקומפוזיט (RCA צהוב כאמור) של הLCD.
זנ אמור להיות באחד ערוצי IN
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה #5 

בכל מסך שהוא,מהמשוכלל ביותר ועד הפשוט ביותר,יש חיבור קומפוזיט.כאמור,בד"כ הוא חיבור RCA עם טבעת צהובה עליו,הרבה מסכים יכולים גם לקבל סיגנל קומפוזיט מכניסת ה-SCART שלהם.במקרה שלך,אתה לא צריך לנתק שום דבר מה-DVD או מהמסך שלך.פשוט חבר בנוסף את ה-DVD למסך שלך בחיבור הזה,העבר במסך בעזרת הכפתור בשלט שמעביר בין הכניסות השונות במסך אל כניסת הקומפוזיט,ואז תראה את התמונה מהפיוניר,ותוכל לשנות בחזרה את ההגדרה ששינית.ציינת שאתה מחובר בקומפוננט-במכשירי פיוניר,אם אתה מפעיל את אופציית ה-RGB,המכשיר מכבה את פלט התמונה מיציאות הקומפוננט.(למה? לפיוניר התשובה,והמעבד של המכשיר לא תומך בפלט RGB וקומפוננט בו זמנית).בכל מקרה,
כשאתה מחובר בקומפוזיט,תיכנס לתפריט INITIAL SETTINGS,משם לסעיף VIDEO OUTPUT,ולאחר מכן ל-AV CONNECTOR OUT,ושם תשנה מ-RGB ל-VIDEO.אם אתה
מסתבך או שלא בא לך להתעסק עם החיבורים של המסך או הנגן,יש גם אפשרות של RESET כללי לנגן(חזרה להגדרות של בררת מחדל).כשהמכשיר כבוי,לחץ בו זמנית (בכפתורים שעל גבי המכשיר,לא בשלט!) על כפתור STOP ועל כפתור הכיבוי/הדלקה.זה יאפס את המכשיר להגדרות המפעל,ותראה את התמונה בחזרה מיציאת הקומפוננט,אולם תצטרך להגדיר למכשיר מחדש את כל ההעדפות שלך.(פלט היציאות הדיגיטליות,תרגום ב-DIVX,הגדרות תמונה וכדומה..בהצלחה!

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

נדמה לי שב-DVD של פיוניר יש אפשרות איתחול אחרת. כבה אותו למצב של STAND-BY, ותלחץ לחיצה ארוכה על הרצה לאחור (אם אני זוכר נכון), זה אמור לאתחל את ההגדרות בדיוק בגלל הבעיה של PROGRESSIVE שלא נתמכת ע"י כל מסך.
Silence speaks louder than words

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה #7 

MetalliJoe,מה שתארת משנה את שיטת השידור שמכשירי פיוניר מוציאים,אבל לא מאפס אותם להגדרות מפעל.

big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

חברים הסתתדרתי תודה רבה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר