המלצה על רמקול סראונד
כיום עם תצורה של 5.1, לא מתכננן לעבור לאטמוס בקרוב.
היום עם פוקאל סיב כסראונד.
אשמח להמלצות על רמקול אחר שישמש כסראונד, האם כדאי לעבור לרמקול בי פולאר או די פולאר?
תקציב בערך 4000 לא יותר.
אשמח לעצות ורעיונות.
היום עם פוקאל סיב כסראונד.
אשמח להמלצות על רמקול אחר שישמש כסראונד, האם כדאי לעבור לרמקול בי פולאר או די פולאר?
תקציב בערך 4000 לא יותר.
אשמח לעצות ורעיונות.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9053
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
הפוקאל סיב מצויינים !!
מה חסר לך כרגע שאתה רוצה להחליף אותם ? מה החלל ? האם ממוקמים מאחורה או בצדדים ?
מה חסר לך כרגע שאתה רוצה להחליף אותם ? מה החלל ? האם ממוקמים מאחורה או בצדדים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@guys
אבי "שרוט".
לא כולם ככה. וטוב שכך...
הסיב כאמור מעולים, לא הבנתי למה הוא רוצה לשדרג ומה חסר בדיוק...
אבי "שרוט".
לא כולם ככה. וטוב שכך...
הסיב כאמור מעולים, לא הבנתי למה הוא רוצה לשדרג ומה חסר בדיוק...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@avihuli
·
לא חסר לי כלום, אני מאוד מרוצה מהם
כיום הם ממוקמים על הקיר מאחורי הספה 30 ס"מ מצידי הספה בגובה מטר וחצי מהרצפה, מכוונים אלכסונית למרכז הספה.
אני רוצה להשתדרג ולקבל סאונד יותר טוב ויותר מפורט.
לכן אני שוקל מעבר לבי פולאר או די פולאר.
·
לא חסר לי כלום, אני מאוד מרוצה מהם
כיום הם ממוקמים על הקיר מאחורי הספה 30 ס"מ מצידי הספה בגובה מטר וחצי מהרצפה, מכוונים אלכסונית למרכז הספה.
אני רוצה להשתדרג ולקבל סאונד יותר טוב ויותר מפורט.
לכן אני שוקל מעבר לבי פולאר או די פולאר.
אני כיום עם ביפולארי של קליפשס שעלו לי גרושים יד 2 (Klipsch RS-25)...אצלי ההבדל היה ענקי בתחושת המרחב האחורי לעומת המדפיים (Wharfedale 9.1) שהיו מכוונים אליי.
מאמין שבעתיד אשדרג לביפולארי רציני יותר, כרגע מספיק טוב.
ממליץ לנסות ביפולארי גם.
מאמין שבעתיד אשדרג לביפולארי רציני יותר, כרגע מספיק טוב.
ממליץ לנסות ביפולארי גם.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@DorM
אוקיי, אז בגדול אפשר בי (ולא די).
תמונה של החלל מאחורה תעזור וגם פירוט של שאר הציוד שלך והתצורה.
התקציב שהקצאת מכובד ויש לא מעט אופציות, גם ביד 2.
אוקיי, אז בגדול אפשר בי (ולא די).
תמונה של החלל מאחורה תעזור וגם פירוט של שאר הציוד שלך והתצורה.
התקציב שהקצאת מכובד ויש לא מעט אופציות, גם ביד 2.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@DorM
·בדי פולארי אני חושד שאתה מתכוון לקוואד פולארי. כמו למשל ה Axiom QS4 או ה QS8 שיש לי. אלו רמקולים שבנוסף לשני האלמנטים המנוגדים יש להם גם שני אלמנטים ה"יורים" למעלה ולמטה. יש הסברים באתר שלהם איך זה עובד ומה הרעיון שם.
יתרונות: אפשר להתקין מאוד גבוה על התקרה. פיזור ואפקט צליל הרבה יותר טובים מרמקולים מדפיים/סטליטים/בי-פולארי.
חסרונות: גודל, משקל ומחיר
·בדי פולארי אני חושד שאתה מתכוון לקוואד פולארי. כמו למשל ה Axiom QS4 או ה QS8 שיש לי. אלו רמקולים שבנוסף לשני האלמנטים המנוגדים יש להם גם שני אלמנטים ה"יורים" למעלה ולמטה. יש הסברים באתר שלהם איך זה עובד ומה הרעיון שם.
יתרונות: אפשר להתקין מאוד גבוה על התקרה. פיזור ואפקט צליל הרבה יותר טובים מרמקולים מדפיים/סטליטים/בי-פולארי.
חסרונות: גודל, משקל ומחיר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תקרא פה: https://www.audioholics.com/loudspeaker ... -vs-bipoleDorM כתב:מה ההבדל בין בי לדי? תמונה אעלה כשאהיה בבית...
וגם בוידיאו כאן:
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@שחו
·כן, במקרה של ה Axiom Audio QS4/QS8. אחרים אני לא יודע כי אין לי נסיון איתם.
·כן, במקרה של ה Axiom Audio QS4/QS8. אחרים אני לא יודע כי אין לי נסיון איתם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
@avihuli
·
מצורף תמונה של הקיר האחורי
רסיבר אונקיו 818
סאב, קניתי היום SVS PB2000
אחוריים מתלבט אם להחליף לקוואד פולאר
קדמיים וסנטר מתכנן להלליף גם
מתכוון לגשת לחנות כדי להאזין ולהבין אם יש הצדקה לשדרוג הבמה הקדמית, כל התוכן שלי הוא סרטים
[imgbig]https://i.ibb.co/cTxBCGL/Whats-App-Image-2020-10-18-at-20-49-47.jpg[/imgbig]
·
מצורף תמונה של הקיר האחורי
רסיבר אונקיו 818
סאב, קניתי היום SVS PB2000
אחוריים מתלבט אם להחליף לקוואד פולאר
קדמיים וסנטר מתכנן להלליף גם
מתכוון לגשת לחנות כדי להאזין ולהבין אם יש הצדקה לשדרוג הבמה הקדמית, כל התוכן שלי הוא סרטים
[imgbig]https://i.ibb.co/cTxBCGL/Whats-App-Image-2020-10-18-at-20-49-47.jpg[/imgbig]
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@DorM
הי בוקר טוב, תתחדש על הסאב...
ברשותך אהפוך לך את הסדר קצת.
בהתייחסות לאקסיום, אני בהחלט מאמין שפתרון הקוואד פולאר ייתן יישום של תוצאת סראונד מרחבי טוב יותר מרמקול דיירקט כפי שיש לך כרגע. ה-QS4 נכנס גם בתקציב ומשאיר עודף, ה-QS8 יעלה טיפה יותר.
יש גם אפשרויות גימור שונות והתאמה של הגרילים ככה שעיצובית הכל יכול להסתדר.
מבחינת ההתקנה אני חושב אפילו שתצטרך להקטין את המפתח שיש לך עכשיו ולהתקין אותם יותר קרובים אחד לשני.
יחד עם זאת, כיוון שאתה שוקל גם לעשות שינוי בבמה מקדימה, אז להתחיל משם דווקא (אלא אם התקציבים לא קשורים ובכל מקרה סראונד יוחלף). לא ציינת מה יש מקדימה וגם למה רוצה להחליף.
לגבי הרסיבר שלך, בדקתי בחטף ברשת ולפי הפאנל האחורי הוא תומך בקדמיים גבוהים / רחבים, כך שהייתי משתמש באופציה הזו עם הפוקאל סיב. זה רמקול מצוין שכבר לא מיוצר אבל לא הייתי מוותר על השימוש בו כחלק מהתצורה מעל 5.1 בסיסי.
לגבי הכלב/ה עדיף שיישבו בסוויט ולא בצד, ככה ייהנו יותר.
ומה זו ערכת הג'ויסטיקים המגניבה על השולחן ?
הי בוקר טוב, תתחדש על הסאב...
ברשותך אהפוך לך את הסדר קצת.
בהתייחסות לאקסיום, אני בהחלט מאמין שפתרון הקוואד פולאר ייתן יישום של תוצאת סראונד מרחבי טוב יותר מרמקול דיירקט כפי שיש לך כרגע. ה-QS4 נכנס גם בתקציב ומשאיר עודף, ה-QS8 יעלה טיפה יותר.
יש גם אפשרויות גימור שונות והתאמה של הגרילים ככה שעיצובית הכל יכול להסתדר.
מבחינת ההתקנה אני חושב אפילו שתצטרך להקטין את המפתח שיש לך עכשיו ולהתקין אותם יותר קרובים אחד לשני.
יחד עם זאת, כיוון שאתה שוקל גם לעשות שינוי בבמה מקדימה, אז להתחיל משם דווקא (אלא אם התקציבים לא קשורים ובכל מקרה סראונד יוחלף). לא ציינת מה יש מקדימה וגם למה רוצה להחליף.
לגבי הרסיבר שלך, בדקתי בחטף ברשת ולפי הפאנל האחורי הוא תומך בקדמיים גבוהים / רחבים, כך שהייתי משתמש באופציה הזו עם הפוקאל סיב. זה רמקול מצוין שכבר לא מיוצר אבל לא הייתי מוותר על השימוש בו כחלק מהתצורה מעל 5.1 בסיסי.
לגבי הכלב/ה עדיף שיישבו בסוויט ולא בצד, ככה ייהנו יותר.
ומה זו ערכת הג'ויסטיקים המגניבה על השולחן ?
.
.
כרגע ירדתי מהרעיון להחליף את האחוריים,
קיים כפי שרשמתי 5.1 פוקאל סיב, המטרה לגשת לחנות ולהאזין לרמקולים, הרצון להחליף במה קדמית לרצפתיים וסנטר אחרים, הפוקאל סיב שעל הקיר הקדמי ישמשו כפרונט ווייד בגלל הגובה שלהם, את הסאב של פוקאל הקאב 2 אנתק ואאחסן בצד כאשר יגיע הSVS.
אז בעצם לאחר הרכישות והגעת כל הציוד אעבור לתצורה מעניינת של 7.1 עם במה קדמית רחבה בסרטים.
אשאר כרגע עם האחוריים.
כל המסע הזה התחיל מרצון לשדרג את הסאב, סך הכל אני מאוד מרוצה מהמערכת שברשותי כבר 11 שנים
אם תקנה ערכה כזו אתה תפסיק לראות סרטים
בתוך הקופסה יושב מחשב רספרי פיי 4 עם 15,000 משחקים מימי הארקייד ועד הפיאספי ופלסטיישן 1 עם כל הקונסולות שהיו בדרך.
לא יודע אם מותר לפרסם אז ניתן לפנות אליי כאן או בפייסבוק ואמליץ על מי שמכר לי.
קיים כפי שרשמתי 5.1 פוקאל סיב, המטרה לגשת לחנות ולהאזין לרמקולים, הרצון להחליף במה קדמית לרצפתיים וסנטר אחרים, הפוקאל סיב שעל הקיר הקדמי ישמשו כפרונט ווייד בגלל הגובה שלהם, את הסאב של פוקאל הקאב 2 אנתק ואאחסן בצד כאשר יגיע הSVS.
אז בעצם לאחר הרכישות והגעת כל הציוד אעבור לתצורה מעניינת של 7.1 עם במה קדמית רחבה בסרטים.
אשאר כרגע עם האחוריים.
כל המסע הזה התחיל מרצון לשדרג את הסאב, סך הכל אני מאוד מרוצה מהמערכת שברשותי כבר 11 שנים
אם תקנה ערכה כזו אתה תפסיק לראות סרטים
בתוך הקופסה יושב מחשב רספרי פיי 4 עם 15,000 משחקים מימי הארקייד ועד הפיאספי ופלסטיישן 1 עם כל הקונסולות שהיו בדרך.
לא יודע אם מותר לפרסם אז ניתן לפנות אליי כאן או בפייסבוק ואמליץ על מי שמכר לי.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@DorM
אתה יכול לשים לינק למוצר, אין פה (לדעתי) קידום מכירות.
אבל 15 אלף, זה פסיכי... אני אהיה במרדף תמידי שאני לא מספיק כלום, חחח...
אגב, התצורה שלך תהיה 5.1 עם קדמיים גבוהים / רחבים ולא 7.1.
7.1 זה שיש לך סראונד אחורי (back) בנוסף לסראונד.
מה שאצלך לא יתקיים בתצורה המתוכננת.
בכל מקרה עם תוספת של הקדמיים גבוהים / רחבים, תקבל במה קדמית מלאה ועשירה יותר מבחינת הנפח של הסאונד.
אתה יכול לשים לינק למוצר, אין פה (לדעתי) קידום מכירות.
אבל 15 אלף, זה פסיכי... אני אהיה במרדף תמידי שאני לא מספיק כלום, חחח...
אגב, התצורה שלך תהיה 5.1 עם קדמיים גבוהים / רחבים ולא 7.1.
7.1 זה שיש לך סראונד אחורי (back) בנוסף לסראונד.
מה שאצלך לא יתקיים בתצורה המתוכננת.
בכל מקרה עם תוספת של הקדמיים גבוהים / רחבים, תקבל במה קדמית מלאה ועשירה יותר מבחינת הנפח של הסאונד.
.
.
@avihuli
·
תודה על ההחכמה
בקשר למשחקים דבר עם אדם ותגיד לו שדור מלכה הפנה אותך
https://www.facebook.com/retro.co.il
·
תודה על ההחכמה
בקשר למשחקים דבר עם אדם ותגיד לו שדור מלכה הפנה אותך
https://www.facebook.com/retro.co.il