עם הכבל החדש יש שיפור נראה לעין באיכות התמונה (והיו לי כבלים איכותיים) ואיכות האודיו מצויינת בחיבור arc לרסיבר.
הכבל בגרסה 2.1 תומך עד 8k 60hz (לא שבדקתי
ממליץ למי שצריך.
·gvid כתב:מידי פעם אני קורא בפורום על חברים שמחפשים כבל HDMI איכותי ולא יקר ולכן רציתי לשתף. הזמנתי מעליאקספרס את הכבל של Vention הזה - https://www.aliexpress.com/item/4000452218622.html , הוא הגיע תוך שבועיים והוא ממש מצויין.
עם הכבל החדש יש שיפור נראה לעין באיכות התמונה (והיו לי כבלים איכותיים) ואיכות האודיו מצויינת בחיבור arc לרסיבר.
הכבל בגרסה 2.1 תומך עד 8k 60hz (לא שבדקתי). נבדק אצלי ב- 4k hdr 60hz והתמונה פנטסטית.
ממליץ למי שצריך....
·gvid כתב:@slarti
·
לצלם סרטון שמדגים את ההבדל דורש ממני לפרק את הכבל שעובר בקיר כך שזה לא יקרה כנראה. לא אומר שיש הבדל של שמיים וארץ. עם הכבל הקודם היו מידי פעם שגיאות שנראו על המסך שרק חדי העין היו שמים לב אליהם. יכול להיות שהכבל הקודם לא היה 100% תקין ואכן העביר מידע עם שגיאות כי כמו שאתה אומר, אני יודע שמידע דיגיטלי אם מגיע תקין לא אמור להיות הבדל בין כבלים.
יש עדיין את נושא איכות ההרכבה של הכבל, קשיחותו וסיכוך הרעשים שיכול להשפיע ואולי גם מכאן יש הבדל.
בכל מקרה, הכבל חצי מחיר ממה שמוכרים כאן בארץ והוא בנוי היטב ורק בגלל זה שווה את הקנייה....