דגמים ישנים של סוני?
היי,
יש לי תקציב של 5K לטלוויזיית 65".
כעיקרון, אני מחכה לראות האם Q80T תרד לאיזור הזה בBlack Friday.
גם ה65XH9505 נראית לי מצוין אבל היא לא תרד בBF לטווח מחירים הזה.
בגלל זה רציתי לשאול על הדגמים הבאים:
65XF9005 דגם 2018
65XG9505 דגם 2019
האם הם קיימים במלאי איפשהו בארץ ובאיזור ה5000 ש"ח~?
האופציה אחרונה שלי היא הXH9096 שראיתי ופחות הרשימה אותי בחנות אבל היא כנראה הדגם המינימלי שהייתי הולך עליו.
65XF9005 דגם 2018
65XG9505 דגם 2019
האופציה אחרונה שלי היא הXH9096 שראיתי ופחות הרשימה אותי בחנות אבל היא כנראה הדגם המינימלי שהייתי הולך עליו.
·skinnyq כתב:היי,
65XF9005 דגם 2018
65XG9505 דגם 2019
האופציה אחרונה שלי היא הXH9096 שראיתי ופחות הרשימה אותי בחנות אבל היא כנראה הדגם המינימלי שהייתי הולך עליו....
למה לא הרשימה אותך ה-XH9096?
היא טובה מה-XF9005...
וגם טובה מה-Q80T.
@slarti
לא יודע, ספציפית בחנות לא הרשימה. יכול להיות שזה כי היא הייתה ליד OLED
. מצד שני, הQ90T הייתה רחוקה משתיהן ונראתה מדהים בעיניי.
גם לא בכל הביקורות שראיתי הXH90 לא מרשימה.
עוד דגם שאני שוקל זה הQ80R של 2019.
מישהו יודע אם בBlack Friday בד"כ יש הנחות גם על דגמים של שנה קודמת?
לא יודע, ספציפית בחנות לא הרשימה. יכול להיות שזה כי היא הייתה ליד OLED
גם לא בכל הביקורות שראיתי הXH90 לא מרשימה.
עוד דגם שאני שוקל זה הQ80R של 2019.
מישהו יודע אם בBlack Friday בד"כ יש הנחות גם על דגמים של שנה קודמת?
נערך לאחרונה על ידי skinnyq ב 20/10/2020 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@skinnyq
·
תאורטית יש, אבל מעשית לא תמצא אותם במלאי.
·
תאורטית יש, אבל מעשית לא תמצא אותם במלאי.
התפתחות חדשה שאשמח אם תחוו דעתכם:
הגעתי לאיזשהו מחסן עודפים של אלקטרוניקס פרו שמציע את הQE65Q80R ב4600 ואת הQE65Q90R ב6100 ש"ח.
הם לא יודעים להתחייב על כמה שעות שימוש היו לטלוויזיות אבל הקופסאות פתוחות בגדול והטלוויזיות נבדקו כתקינות כביכול. פיזית לא ראו עליהן ליקוי כלשהו.
הם מספקים אחריות רשמית של סמליין לשנה (עם אופציה להארכה לעוד שנתיים).
ללכת על זה או לא?
אני פשוט חושב שבתרחיש הכי אופטימי בBlack Friday הדגם היחידי שירד לתקציב שלי הוא XH9096 והוא פחות טוב בכל מדד משתי הטלוויזיות האלה חוץ מHDMI 2.1. כרגע נתמקד בQ80R (שאגב בניגוד לQ80T, הוא יותר טוב מהמקבילה האמריקאית ושקול לQ85 האירופאי).
אני אהיה מרוצה מQ80R ב4600 וכרגע החשש היחידי שלי הוא שמדובר בעודפים, גם בהקשר של כיבוד האחריות למרות שטוענים שזו אחריות רשמית של סמליין והמחסן עצמו הוא של אלקטרוניקס פרו.
הגעתי לאיזשהו מחסן עודפים של אלקטרוניקס פרו שמציע את הQE65Q80R ב4600 ואת הQE65Q90R ב6100 ש"ח.
הם לא יודעים להתחייב על כמה שעות שימוש היו לטלוויזיות אבל הקופסאות פתוחות בגדול והטלוויזיות נבדקו כתקינות כביכול. פיזית לא ראו עליהן ליקוי כלשהו.
הם מספקים אחריות רשמית של סמליין לשנה (עם אופציה להארכה לעוד שנתיים).
ללכת על זה או לא?
אני פשוט חושב שבתרחיש הכי אופטימי בBlack Friday הדגם היחידי שירד לתקציב שלי הוא XH9096 והוא פחות טוב בכל מדד משתי הטלוויזיות האלה חוץ מHDMI 2.1. כרגע נתמקד בQ80R (שאגב בניגוד לQ80T, הוא יותר טוב מהמקבילה האמריקאית ושקול לQ85 האירופאי).
אני אהיה מרוצה מQ80R ב4600 וכרגע החשש היחידי שלי הוא שמדובר בעודפים, גם בהקשר של כיבוד האחריות למרות שטוענים שזו אחריות רשמית של סמליין והמחסן עצמו הוא של אלקטרוניקס פרו.
הכי זול שמצאתי את xh9096 זה 6060ש"ח
לגבי הטלוויזיות של סמסונג אתה ראיתה פיזית את הטלויזיות? או שאמרו לך שאין עליהן ליקוי
לדעתי אם אתה עתיד להשתמש ב 2.1 hdmi אז כדאי להתאמץ יותר כי לפי מה שקראתי יש הבדל משמעויתי.
תאמת אני התחלתי לבדוק את ה q90t כי לא מצאתי q90r יבואן רישמי.
היום דיברתי עם עם בעלים של חנות והוא דיבר עם היבואן לטענתו יכול להיות יגעיו עוד דגמים של 2019 (R) בחודש הבא.
אפשר לדעת מאיפה קיבלתה את המחיר של q90r
לגבי הטלוויזיות של סמסונג אתה ראיתה פיזית את הטלויזיות? או שאמרו לך שאין עליהן ליקוי
לדעתי אם אתה עתיד להשתמש ב 2.1 hdmi אז כדאי להתאמץ יותר כי לפי מה שקראתי יש הבדל משמעויתי.
תאמת אני התחלתי לבדוק את ה q90t כי לא מצאתי q90r יבואן רישמי.
היום דיברתי עם עם בעלים של חנות והוא דיבר עם היבואן לטענתו יכול להיות יגעיו עוד דגמים של 2019 (R) בחודש הבא.
אפשר לדעת מאיפה קיבלתה את המחיר של q90r
על איזה הבדל משמעותי אתה מדבר?tomertrv כתב:לדעתי אם אתה עתיד להשתמש ב 2.1 hdmi אז כדאי להתאמץ יותר כי לפי מה שקראתי יש הבדל משמעויתי....
הבדל בין מה למה?
@skinnyq
אם זה טלויזיות מתצוגה, זה די גרוע.
טלויזיה מתצוגה זה כמו רכב מהשכרה.
תחנו לה את התחת (הרבה מעבר לשימוש סביר) וקיצרו את תוחלת החיים שלה משמעותית.
@mdk_25
הם לא ידעו להגיד אם זה מתצוגה וכשהיה לי מישהו במקום לא ידעתי שקיים service menu שאפשר לראות בו כמה זמן הפאנל פעל. יכול להיות שנצטרך לסוע לשם פיזית שוב ולבדוק את זה.
בכל מקרה גם אם זה מתצוגה, האם העובדה שיש אחריות של 3 שנים לא אמורה להסיר דאגה מליבי?
אני באמת לא יודע כי לא קניתי טלוויזיות בחיי.
הם לא ידעו להגיד אם זה מתצוגה וכשהיה לי מישהו במקום לא ידעתי שקיים service menu שאפשר לראות בו כמה זמן הפאנל פעל. יכול להיות שנצטרך לסוע לשם פיזית שוב ולבדוק את זה.
בכל מקרה גם אם זה מתצוגה, האם העובדה שיש אחריות של 3 שנים לא אמורה להסיר דאגה מליבי?
אני באמת לא יודע כי לא קניתי טלוויזיות בחיי.
·skinnyq כתב:@mdk_25
אני באמת לא יודע כי לא קניתי טלוויזיות בחיי....
לא בדיוק.
א. אם הטלויזיה תתקלקל, תצתרך לרדוף אחרי אלקטרוניקס פרו, כי הם על הפנים
ב. גם אם יחליפו לך, יחליפו לך למסך משומש אחר ולא לחדש (כנראה גם גרוע יותר)
ג. אם היא תתקלקל אחרי 3 שנים ויום - אז שוב לקנות חדש.
ופה יש הרבה יותר סיכוי שזה יתקלקל מוקדם, מאשר טלויזיה חדשה.
כן, כל סיפורי הזוועה האלה על אלקטרוניקס פרו מפחידים אותי מלקנות טלוויזיה של סמסונג בכללי, חדשה או מעודפים.
מצד שני, לדעתי סוני בארץ כמותג overpriced בטירוף כאשר XH90 65 נמכרת ב6000 בארץ וב3000 בארה"ב, בעוד שבLG וSamsung הפער שפוי יותר.
שוקל ללכת על הQ80R מהעודפים ולנסות את מזלי.
לא חושב שהBlack Friday ישנה משהו משמעותי.
מצד שני, לדעתי סוני בארץ כמותג overpriced בטירוף כאשר XH90 65 נמכרת ב6000 בארץ וב3000 בארה"ב, בעוד שבLG וSamsung הפער שפוי יותר.
שוקל ללכת על הQ80R מהעודפים ולנסות את מזלי.
לא חושב שהBlack Friday ישנה משהו משמעותי.