מה עדיף - סוני
·zac כתב:מה הייתם רוכשים:
סוני 9606 ב 75
או
סוני 9505 ב 65
הסוני 9505 ב 75 כבר מאד יקר...
חד משמעית ה-9096 ב-75"
הפער באיכות ביניהן, בחיים האמיתיים, קטן.
הפער בגודל בין 65 ל-75 עצום.
בכלל קשה לי להצדיק את ה-9505 בגדולות בהנתן הפער, גם אם יש את הכסף.
75Xh9505 בן 75q95t
שלום לכולם אני הולך לרכוש אחד מי טלוויזיות אלו מאחר שהייתה לי התלבטות בהתחלה בין דגם הזה לבין 9096 .הייתי בחנות ישפאר ועשיתי בדיקה שם ומשחק השוואה בין טלוויזיות לא נשאר לי ספק לצורח סרטים ושידורים רגילים 9505 יותר טובה מ 9096 בהרבה
,,ההתלבטות שלי עכשיו מול סמסונג לא מצאתי מקום באולמות התצוגה שנתנו לי לשחק איתה
רציתי מאוד חוות דעת שלכם מה כדאי לקחת שני טלוויזיות מאוד יקרות ואם אתם חושבים שכדאי להמתין לבלאק פריידי בסוף השנה ולא לרכוש עכשיו
,,ההתלבטות שלי עכשיו מול סמסונג לא מצאתי מקום באולמות התצוגה שנתנו לי לשחק איתה
רציתי מאוד חוות דעת שלכם מה כדאי לקחת שני טלוויזיות מאוד יקרות ואם אתם חושבים שכדאי להמתין לבלאק פריידי בסוף השנה ולא לרכוש עכשיו
נערך לאחרונה על ידי Mazay ב 15/10/2020 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
הQ80T האמריקאית שונה מזו האירופאית.zac כתב:ה Q80T נמכרת במחיר משמעותית יותר זול מהסוני 9505
מקבלת ביקורת יותר טובה ב RTINGS
8.4 לסמסונג לעומת 8.2 לסוני
גם אני עוד מתלבט...
הדגם האירופאי שקיים בישראל גרוע בהרבה ולא מכיל ציפוי למניעת השתקפויות ורק חצי בערך מlocal dimming zones של הQ80T האמריקאי.
הוא יותר טוב מXH9096 אמנם אבל הוא פחות טוב מהXH9505.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
בסופו של יום אין טלוזיה מושלמת גם לא במחירים הללו ולכן זה נשאר לבחירה שלך,
אם מה שחשוב לך זה דיוק בצבעים, רמת פרטים גבוה בסצינות חשוכות גם על חשבון בלומינג
מערכת הפעלה אנדרואיד ויכולת עיבוד/החלקת תמונה ועיבוד תנועה ואם אתה צופה רוב הזמן בחדר מואר (לא מדבר על ויטרינה פתוחה לצד של השמש) לך על הסוני
אם חשוב לך תמיכה ב HDMI 2.1 לדור הקונסולות הבא או חיבור PC עם כרטיס מסך חזק,
חשוב לך מינימום בלומינג גם על חשבון רמת הפרטים בסצינות חשוכות, אתה אוהב לצפות בסרטים בחושך
קוסם לך ה one connect box , אתה לא יכול לסבול שהפסים (עליון/תחתון) בצפיה בסרטים שאינם 16/9
אינם שחורים לגמרי לך על הסמסונג
בגדול שניהם טובים ואני מניח שלא תתאכזב מאף אחת מהן
לא מכניס שיקולי אחריות שירות, לי יש סמסונג שעובדת 20 שעות ביום כבר 7 שנים ולא הזדקקתי מעולם לשירות (F8500) אז לא חוויתי את הזעות שמוזכרות פה תדיר על השירות שלהם., אבל זה גם שיקול
אם מה שחשוב לך זה דיוק בצבעים, רמת פרטים גבוה בסצינות חשוכות גם על חשבון בלומינג
מערכת הפעלה אנדרואיד ויכולת עיבוד/החלקת תמונה ועיבוד תנועה ואם אתה צופה רוב הזמן בחדר מואר (לא מדבר על ויטרינה פתוחה לצד של השמש) לך על הסוני
אם חשוב לך תמיכה ב HDMI 2.1 לדור הקונסולות הבא או חיבור PC עם כרטיס מסך חזק,
חשוב לך מינימום בלומינג גם על חשבון רמת הפרטים בסצינות חשוכות, אתה אוהב לצפות בסרטים בחושך
קוסם לך ה one connect box , אתה לא יכול לסבול שהפסים (עליון/תחתון) בצפיה בסרטים שאינם 16/9
אינם שחורים לגמרי לך על הסמסונג
בגדול שניהם טובים ואני מניח שלא תתאכזב מאף אחת מהן
לא מכניס שיקולי אחריות שירות, לי יש סמסונג שעובדת 20 שעות ביום כבר 7 שנים ולא הזדקקתי מעולם לשירות (F8500) אז לא חוויתי את הזעות שמוזכרות פה תדיר על השירות שלהם., אבל זה גם שיקול
·zac כתב:ה Q80T נמכרת במחיר משמעותית יותר זול מהסוני 9505
מקבלת ביקורת יותר טובה ב RTINGS
8.4 לסמסונג לעומת 8.2 לסוני
גם אני עוד מתלבט...
אבל המספר הכולל לא מספר את כל הסיפור....
קודם כל - סמסונג מקבלת המון נקודות בציון הכולל על התאימות שלו כמסך מחשב ולגיימינג. זה רלוונטי לחלק, אבל פחות משמעותי לי אישית בבחירת טלווויזיה. אם תסתכל בציון לסרטים ולסרטי HDR, שם עיקר הקריטריונים הם קריטריונים של איכות תמונה, הסוני מנצחת את ה-Q80T. אאלט אפילו ה-XH90 מנצחת שם.
מעבר לזה - עיבוד התמונה בסוני פשוט נהדר. זה לא משהו שבא לידי ביטוי במדידות של RTINGS. אני יכול להגיד לך שיש XG95 בסלון ו-NU8000 בחדר שינה. ה-XG95 מתהדרת ב-8.0 בRTINGS וה-NU8000 ב-7.6. ההפרש ביניהן הוא שמיים וארץ, לא הפרש של חצי ציון.
וזה עוד לפני הפערים בסמסונג בין ה-Q80T האמריקאית לאירופאית שנחותה ממנה.