חווית שירות גרועה מסמליין
כן.. פראיירים לא מתים..
אחרי שקראתי את כל התלונות פה עדין אמרתי שאני מעדמף q70t על lg או סוני ( לצערי ).
קבעו טווח זמן של שעתיים, הגיעו שני מתקינים, שמתי 100 שקל בכיס לטיפ.
"רוצים לשתות? לא אולי אחר כך".
מתחילים להתקין - פותחים קופסה ושוברים את הקלקרים כדי להוציא את המספר הסידורי לקבל את התשלום על ההתקנה ( שום שאלה אם אני רוצה לעבור דירה בעוד חודשיים ואצטרך את הקופסה תקינה ).
" איפה אתה רוצה את הטלוויזיה? במרכז הקיר? לא, שתהיה בקו ישר מולי כשאני יושב. איפה? תגיד לי איפה,פה? ( בכוונה מראה מקום קיצוני לא נכון ), לא ממש פה - מצביע לו עם האצבע.. מה לגבי הגובה ? 5 סמ מעל השידה".
מתקין מבצע מדידות בעצמו, סימונים, קודחים בקיר בלי שבכלל מדברים ובודקים שהכל לפי מה שביקשתי.
מעלים את הטלוויזיה על המתקן. בשלב הזה נזכרתי שצריך לחבר כבל רשת - המתקין אומר שאי אפשר כבר.. כי הטלוויזיה על המתקן.. אחרי שהתעקשתי - עשה פרצוף ואז חיבר.. אבל אז נזכרנו שגם הhdmi לא מחובר..זה כבר היה too much..
מבט מהיר - טלוויזיה במרכז הקיר ודי גבוהה. טכנאי שקולט את החוסר שביעות לוקח את השקית ובהפגנתיות שופך את התכולה ( שלט וחוברות על הרצפה ) מראה לי את השלט - " זה מדליק וזה ווליום" אומר לו על הגובה עושה שלא שומע וטורק את הדלת מאחוריו..
מודד אחרי שהלכו 25 סמ מעל השידה.
לפחות לא נתתי את הטיפ
אחרי שקראתי את כל התלונות פה עדין אמרתי שאני מעדמף q70t על lg או סוני ( לצערי ).
קבעו טווח זמן של שעתיים, הגיעו שני מתקינים, שמתי 100 שקל בכיס לטיפ.
"רוצים לשתות? לא אולי אחר כך".
מתחילים להתקין - פותחים קופסה ושוברים את הקלקרים כדי להוציא את המספר הסידורי לקבל את התשלום על ההתקנה ( שום שאלה אם אני רוצה לעבור דירה בעוד חודשיים ואצטרך את הקופסה תקינה ).
" איפה אתה רוצה את הטלוויזיה? במרכז הקיר? לא, שתהיה בקו ישר מולי כשאני יושב. איפה? תגיד לי איפה,פה? ( בכוונה מראה מקום קיצוני לא נכון ), לא ממש פה - מצביע לו עם האצבע.. מה לגבי הגובה ? 5 סמ מעל השידה".
מתקין מבצע מדידות בעצמו, סימונים, קודחים בקיר בלי שבכלל מדברים ובודקים שהכל לפי מה שביקשתי.
מעלים את הטלוויזיה על המתקן. בשלב הזה נזכרתי שצריך לחבר כבל רשת - המתקין אומר שאי אפשר כבר.. כי הטלוויזיה על המתקן.. אחרי שהתעקשתי - עשה פרצוף ואז חיבר.. אבל אז נזכרנו שגם הhdmi לא מחובר..זה כבר היה too much..
מבט מהיר - טלוויזיה במרכז הקיר ודי גבוהה. טכנאי שקולט את החוסר שביעות לוקח את השקית ובהפגנתיות שופך את התכולה ( שלט וחוברות על הרצפה ) מראה לי את השלט - " זה מדליק וזה ווליום" אומר לו על הגובה עושה שלא שומע וטורק את הדלת מאחוריו..
מודד אחרי שהלכו 25 סמ מעל השידה.
לפחות לא נתתי את הטיפ
דווקא אצלי המתקינים היו בסדר גמור והפעילו איתי את הטלוויזיה לראות שהכל תקין וגם בדקו עם פלס שהטלוויזיה ישרה ולא שברו שום קלקרים. והם היו אצלי משש וחצי עד שמונה, לא ביקשו טיפ אפילו. לדעתי אם ראית שהמתקין חסר סבלנות ולא מקצועי אל תתן לו להתקין את המסך.
לי הייתה אחלה חווית התקנה איתם
עם זאת, מתקינים היום - תפקידם למכור ותו לא, כמו סמסונג גם סוני עם ברימאג שהבחור שבא להתקין לי מכונת כביסה רק התעסק בלמכור לי תוספת אחריות ולא ענה לי לאף שאלה ששאלתי על המכונה, אמר לי לקרוא את חוברת ההפעלה ופשוט הלך.
עצוב אבל זה השירות בארץ, רק כסף מעניין אותם - לא שירות.
עצוב אבל זה השירות בארץ, רק כסף מעניין אותם - לא שירות.
חייב לציין שהמתקינים שהיו אצלי היו ממש מקצועיים, אדיבים ועם הרבה סבלנות,
התקינו את הטלוויזיה בעדינות ובמקצועיות במרכז הנישה שבניתי,
באמת נזהרו שלא לפגוע בטלוויזיה ובסה"כ הייתי ממש מרוצה מהם,
לאחר שגיליתי בעיה בטלוויזיה מאותה נקודה הכל רק התדרדר והשירות רק הלך ונהיה גרוע יותר (מדבר על המוקד ושאר הטכנאים ששלחו אליי שהיו מתחת לכל ביקורת)
זה תלוי כנראה על מי אתה נופל לצערי
התקינו את הטלוויזיה בעדינות ובמקצועיות במרכז הנישה שבניתי,
באמת נזהרו שלא לפגוע בטלוויזיה ובסה"כ הייתי ממש מרוצה מהם,
לאחר שגיליתי בעיה בטלוויזיה מאותה נקודה הכל רק התדרדר והשירות רק הלך ונהיה גרוע יותר (מדבר על המוקד ושאר הטכנאים ששלחו אליי שהיו מתחת לכל ביקורת)
זה תלוי כנראה על מי אתה נופל לצערי
·הכל תלוי בקארמה שלך.. בעבודה שלי אני גם נותן שירות *** כנראה ו שהו מלמעלה רצה להעניש אותיguyz6471 כתב:מעניין,
אתם חושבים שאולי הם שולחים טכנאים על פי שווי המכשיר?
לדוגמא ישלחו מישהו שידוע כאדיב ומקצועי להתקין 85Q95t
ומישהו קצת פחות "מוצלח" להתקין 7100?...