ישן לעומת חדש
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
עומד יפה מאוד
בפלח השוק והמחיר שלו כיום.
יותר נכון, קרוב לודאי שאין לו מתחרים רבים במחירו העכשווי.
קח בחשבון שאתה מקבל הגברת RIAA(לפטיפון) לא רעה כתוספת.
תומר,
לא היית רוצה להשוות אותו ל-ONGAKU , נכון ?
יותר נכון, קרוב לודאי שאין לו מתחרים רבים במחירו העכשווי.
קח בחשבון שאתה מקבל הגברת RIAA(לפטיפון) לא רעה כתוספת.
תומר,
לא היית רוצה להשוות אותו ל-ONGAKU , נכון ?
Re: a-400
מהרשימה שצרפת, הקריק 5350SE, ה- Cyrus 8vs+ PSX-R והניים NAIT 5i ישמעו יותר טוב מהפיוניר. הרוטלים והקמברידג' ישמעו פחות טוב. יכולים לבוא בחשבון גם הסוניטר אלאבסטר, האודיו אנאלוג Puccini 70 וה- Sugden A21A (שמעתי את ה-A21SE גרסה יקרה יותר ואת הדגמים הקודמים של הפוצ'יני ושל הסוניטר).ילדיעפים כתב:תומר אני מתכוון למשל לקריק 5350 לרוטלים 01-02-03, cambridge azur' ובכלל נינח מחינרים של עד 8000 או טיפה יותר...
איזה רמקולים יש לך?
תומר
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רמקולים
יש לי משהו מעניין שים לב להסתכלות אחרת לדעתי על רמקול,sl 100-u teak למעשה הם מהיחידים שמשמשים גם כמוניטור אולפני לשדה שמיעה קרוב,כלומר אם אתה יושב בגובה האוזניים ומולם .השמיעה הפירוט והרכות פנטסטיים,הציוד פרה מנורות ופאואר טרנזיסטורי,כבלים זולים,מה שהתחלתי להגיד כמעניין זה אם אתה זז הצידה ממש הידה נניח בקו ממשיך עם הרמקולים, או בדלת החדר זה כבר לא נשמע שיש להקת גאז בחדר כמו שהיה לי עם הקפ c-85 והפיוניר 400,הרמקולים לא היו מפורטים ונעימים כמו הטיאק אבל מהצד ממרחק אתה שומע להקה או תזמורת בחדר,השכנים היו תמיד שואלים אם היו אצלי נגנים בחזרות כי אני בעצמי נגן וככה שומעים בחוץ,עם הטיאק צריכים לשבת ממול
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: רמקולים
ניכנסתי לשירשור קדמוני שלי ואני לא מאמין למה שכתבתי שם לעומת מה שיש לי היוםילדיעפים כתב:יש לי משהו מעניין שים לב להסתכלות אחרת לדעתי על רמקול,sl 100-u teak למעשה הם מהיחידים שמשמשים גם כמוניטור אולפני לשדה שמיעה קרוב,כלומר אם אתה יושב בגובה האוזניים ומולם .השמיעה הפירוט והרכות פנטסטיים,הציוד פרה מנורות ופאואר טרנזיסטורי,כבלים זולים,מה שהתחלתי להגיד כמעניין זה אם אתה זז הצידה ממש הידה נניח בקו ממשיך עם הרמקולים, או בדלת החדר זה כבר לא נשמע שיש להקת גאז בחדר כמו שהיה לי עם הקפ c-85 והפיוניר 400,הרמקולים לא היו מפורטים ונעימים כמו הטיאק אבל מהצד ממרחק אתה שומע להקה או תזמורת בחדר,השכנים היו תמיד שואלים אם היו אצלי נגנים בחזרות כי אני בעצמי נגן וככה שומעים בחוץ,עם הטיאק צריכים לשבת ממול...
הכל בגללכם,,מה היה לי רע עם התחתית הזאת?
אמן מייסר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אינטרפרטציה....
ילדיעפים כתב:יש לי משהו מעניין שים לב להסתכלות אחרת לדעתי על רמקול,sl 100-u teak למעשה הם מהיחידים שמשמשים גם כמוניטור אולפני לשדה שמיעה קרוב,כלומר אם אתה יושב בגובה האוזניים ומולם .השמיעה הפירוט והרכות פנטסטיים,הציוד פרה מנורות ופאואר טרנזיסטורי,כבלים זולים,מה שהתחלתי להגיד כמעניין זה אם אתה זז הצידה ממש הידה נניח בקו ממשיך עם הרמקולים, או בדלת החדר זה כבר לא נשמע שיש להקת גאז בחדר כמו שהיה לי עם הקפ c-85 והפיוניר 400,הרמקולים לא היו מפורטים ונעימים כמו הטיאק אבל מהצד ממרחק אתה שומע להקה או תזמורת בחדר,השכנים היו תמיד שואלים אם היו אצלי נגנים בחזרות כי אני בעצמי נגן וככה שומעים בחוץ,עם הטיאק צריכים לשבת ממול...
יורם,אפשר לקבל תרגום?
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר, פשוט לפי מה שכתבתי אז חשבתי שהיתה לי מערכת מעולה ולעומת הavi+harbeth
זה מגוחך,כתבתי אז שאני שומע שיש נגנים בחדר?אז לעומת היום אלה היו נגנים גמדים
היום אני שומע נגנים בגודל בני אדם
זה מגוחך,כתבתי אז שאני שומע שיש נגנים בחדר?אז לעומת היום אלה היו נגנים גמדים
היום אני שומע נגנים בגודל בני אדם
אמן מייסר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Re: a-400
תומר אני לא בטוח שאני מסכים אתךילדיעפים כתב:תומר אני מתכוון למשל לקריק 5350 לרוטלים 01-02-03, cambridge azur' ובכלל נינח מחינרים של עד 8000 או טיפה יותר...
הקיימברידג מכשירים לא רעים כלל גם בהשוואה לקרייק והרוטלים מסידרה 0X טובים בהרבה לטעמי מסדרות ה 10XX .
אני חושב שהם יתמודדו יפה מול הרשימה שהבאת
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים