Q60T ואחריות סמסונג
שלום (:
אני עומד לקנות את ה- Q60T של סמסונג 55 אינצ'.
רציתי לדעת אם יש מישהו בפורום שיש לו נסיון עם הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ?
בנוסף, אני מתלבט אם להרחיב את האחריות ל-4 שנים בעלות של 200 שח. אני שואל את עצמי אם שנה אחת זה לא מספיק; הרי אם יהיו תקלות בטלויזיה הן בטח יופיעו כבר בשנה הראשונה.... אשמח אם מישהו יוכל לחוות את דעתו.
המון תודה !!
בנוסף, אני מתלבט אם להרחיב את האחריות ל-4 שנים בעלות של 200 שח. אני שואל את עצמי אם שנה אחת זה לא מספיק; הרי אם יהיו תקלות בטלויזיה הן בטח יופיעו כבר בשנה הראשונה.... אשמח אם מישהו יוכל לחוות את דעתו.
המון תודה !!
·ofer952 כתב:שלום (:
המון תודה !!...
אז ככה:
1. בגדול זאת טלוויזיה ברמת כניסה פלוס - היא בסדר גמור, אבל לא מצטיינת במיוחד. קח בחשבון שהיא HDR (כמו כל הטלוויזיות החדשות) ללא היכולת לכבות אזורים חשוכים במסך מה שיניב קונטרסטים פחות טובים. הקפיצה המשמעותית הבאה היא Q80T (או סוני XH90) - אבל מדובר בקפיצה לא מבוטלת במחיר.
2. בגדול אני בד"כ ממליץ להוסיף את ה-200 שקלים, אבל בסוף יש פה שאלה אקטוארית. קח בחשבון שאת אותם 200 שקלים מוסיף גם מי שקונה Q80T ב-75" שעולה 10K. שם לטעמי אין שאלה וחובה להוסיף. יש לא מעט מקרים פה בפורום של אנשים שהטלוויזיה שלהם התקלקלה אחרי שנתיים או שלוש, ובטלוויזיה יקרה זה בהחלט משמעותי. האם אותם 200 שקל על טלוויזיה של פחות מ-3000 שקל זה הגיוני? לא בטוח.
·slarti כתב:·......
אז ככה:
1. בגדול זאת טלוויזיה ברמת כניסה פלוס - היא בסדר גמור, אבל לא מצטיינת במיוחד. קח בחשבון שהיא HDR (כמו כל הטלוויזיות החדשות) ללא היכולת לכבות אזורים חשוכים במסך מה שיניב קונטרסטים פחות טובים. הקפיצה המשמעותית הבאה היא Q80T (או סוני XH90) - אבל מדובר בקפיצה לא מבוטלת במחיר.
2. בגדול אני בד"כ ממליץ להוסיף את ה-200 שקלים, אבל בסוף יש פה שאלה אקטוארית. קח בחשבון שאת אותם 200 שקלים מוסיף גם מי שקונה Q80T ב-75" שעולה 10K. שם לטעמי אין שאלה וחובה להוסיף. יש לא מעט מקרים פה בפורום של אנשים שהטלוויזיה שלהם התקלקלה אחרי שנתיים או שלוש, ובטלוויזיה יקרה זה בהחלט משמעותי. האם אותם 200 שקל על טלוויזיה של פחות מ-3000 שקל זה הגיוני? לא בטוח....
@bhalamis
·
קראתי, איזה סיפור מבאס :/
כן, אני מבין שיש בעיה אם השירות של טלויזיות סמסונג בארץ.
אני פשוט לא מוצא טלויזיות של יצרנים אחרים בטווח של עד 3,000 שח עם פנל VA ולא IPS (ניגודיות פחות טובה).
נראה שאין ממש תחרות ל- Q60T במחיר הזה של סביב 3,000 ל-55 אינצ'.
·
קראתי, איזה סיפור מבאס :/
כן, אני מבין שיש בעיה אם השירות של טלויזיות סמסונג בארץ.
אני פשוט לא מוצא טלויזיות של יצרנים אחרים בטווח של עד 3,000 שח עם פנל VA ולא IPS (ניגודיות פחות טובה).
נראה שאין ממש תחרות ל- Q60T במחיר הזה של סביב 3,000 ל-55 אינצ'.