נולדה לי תינוקת לפני כשנתיים וחצי, ואיתה ביחד התחביב שלי (שלנו) הלך לישון,
לא נותנים לי לשמוע הופעות בלילה כשכולם ישנים, היית צריך לקחת ימי חופש בשביל להיות לבד בבית בבוקר ולשמוע הופעות-בממוצע פעם בשבועיים...
באמת סיפור קורע לב עם דמעות....
אז ככה עבר לו הזמן, לאט לאט חזרתי לעניינים, ושמתי לב שהטעם שלי קצת משתנה...
עדיין המערכת מדהימה בעייני, אותם דברים שאני אוהב ועדיין אותם דברים שאני פחות אוהב.
כרגיל הבאס שלי לא בשליטה כמו שהייתי רוצה אבל מה לעשות שום דבר לא מושלם, הסאונד מדהים אבל לפעמים חם מידי.
ושמתי לב לדבר אחד חדש שהפריע לי-הכבל של הסאב-יש לי כבל שעלה לי כ10 שח לפני כ12 שנים ,וכול כבל שהבאתי הבית בניסיון להחליף אותו-לא אהבתי, תמיד אהבתי יותר את שלי.
בקיצור, אני שם לב שהוא מעצבן אותי-הוא ממש לא מדויק לטעמי, אז החלטתי לקפוץ לפיוז ,בסך הכל לקנות כבל לסאב, סיפור של כמה שקלים ... ואם אני לא אוהב אותו (כרגיל)-אני אצרף אותו לארגז הגדול של הצעצועים שקניתי לאורך השנים .
אז אני נכנס לפיוז-רואה את ספיר ו... "רועי שותים קפה ביחד?"
אז אחרי כל כך הרבה זמן, והאישה מרשה לי לטייל קצת...לא רציתי לסרב
ביקשתי להיכנס לחדר עם הציוד שדומה לשלי וליהנות מהקפה, ביקשתי מספיר שישים לנו קצת שירים...
ואז בכיף הוא חיבר לנו את הb&w 702 עם מגברים של מיוזיקל פידלטי- Musical Fidelity (היום פיוז הם היבואנים).
לפני מספר שנים רכשתי מפיוז רמקולים ומגבר מאותן החברות:
- b&w cm9/ M3si musical fidelity–
, אז שמחתי לשמוע מה התחדש...
בקיצור-קניתי כבל סאב, וביקשתי מספיר לניסיון גם את 2 המגברים של מיוזיקל פידלטי M5SI ו
M6si,בתקווה שהם ישלטו יותר בבאס ויורידו טיפה מהצלילים החדים, השידרוגיטיס נדלק!
הכבל סאב שלQed מעולה ! בדיוק מה שחיפשתי.
ואז זה קרה!!! יששששששש
אחרי מספר ימים שאני שומע הופעות, הרסיבר התקלקל!
הרסיבר אונקיו בן ה8 שנים שלי החליט להפסיק להוציא סאונד, ישששש.
אפשר לתקן אבל אין סיבה...
התקשרתי לספיר –אמרתי לו תקשיב, יש לי הזדמנות להביא הבית רסיברים חדשים לבדיקה-ההנהלה מרשה ! ובאותה הזדמנות תשאיר לי בבקשה את המגברים ביחד עם הרסיבר החדש.
אגיד שהסיבה שרכשתי אונקיו לפני 8 שנים- מבין החברות שהיה להם אודסי-את אונקיו הכי אהבתי.
היום נשאר רק דנון ומרנץ.
אז בקיצור שאלתי את ספיר מה אפשר לקחת שיש אודסי בתור התחלה , הצעתו של ספיר דנון 4700 סגור בקופסה! חדש! רק הגיע-"קח תפתח ותגיד לי מה דעתך על הטכנולוגיות ועל הסאונד".
שמחתי לקחת מוצר חדש, היה אצלי כשבועיים, דבר ראשון פגז של פיצ'רים, אחלה כרטיס מסך! רואים יותר טוב מאשר עם האונקיו, וגם יש 4K..לא שאני משתמש...ויש בלוטוס שאני שמח לקבל ועוד...פיצ'רים...
בנתיים היו החגים ואני נכנס ליוטיוב ללמוד על דנון מול מרנץ, ומתחיל להבין, אני חייב לנסות את המרנץ, אבל ספיר אמר שהמרנץ יגיע רק עוד כמה ימים...לא היה לי סבלנות, לקחתי מהשכן שלי מרנץ 7011 מהסלון! חיברתי- וכייייף.........
אני מתחיל ממש ליהנות....זה יותר הטעם שלי, ממש יותר.
אז כמה נקודות על הדנון-הוא מדהים לסרטים וטלויזיה, אחלה עם הופעות וסטריאו. הדנון מבליט את האווירה שיש בכל מה שתראו בטלויזיה-בית קולנוע! הכל ברור בולט מפורט ונייטרלי.
המרנץ יותר עמוק, יותר חם, פחות מבליט-זה הטעם האישי שלי.
הכל כמובן זה דעתי האישית על סמך הרמקולים שלי והאקוסטיקה שלי והטעם שאני אוהב לשמוע...
בקיצור "ספיר –תביא לי בבקשה 7015 חדש
מה עם המגברים?! חחח הם עדיין אצלי....אז ככה, קניתי לפני מספר שנים את המיוזיקל פידלטי M3si ,באמת שבסטאפ שלי, שום דבר לא ניצח אותו, אבל עכשיו המרנץ 7015 מוציא בס הרבה יותר טוב ממה שהאונקיו היה מוציא, סאונד פחות חם מהאונקיו-בגדול כל מה שחיפשתי-מה נשאר?-להחליט איזה מגבר אני רוצה לקדמיים ולסגור את הבאסטה.
לסיכום-המיוזיקל 3 שלי- מאוד מוזיקלי, חם, סאונד אישי, נעים קסום!
מיוזיקל 5-מאוד מוזיקלי, חם, סאונד עם יותר מרחב ועומק ,נעים, וכמובן שליטה בבאס יותר טובה,מרתק!
מיוזיקל 6...אחחחח...החיים לא פשוטים...הוא ממש הפתיע אותי, ציפיתי לעוד גודל במה ועוד עוצמה, קיבלתי משהו מפתיע שמאוווד אהבתי-הבמה התרחקה ממני! הסאונד יותר חם! הפירוט עלה ברמות שחבל על הזמן, המרחב והגודל של הבמה פשוט מדוייקים, ממש כיף ונעים להקשיב! והסאונד עדין.אבל,בסוף,הבמה הייתה גדולה מידי לטעמי האישי.
בסוף המנצח היה: M5si musical fidelity
אז באמת שרק רציתי לקנות כבל לסאב
איזה כיף חיים
ושוב תודה לפיוז וספיר שלקחתי לו את הציוד....ללא מעט זמן
וחברים, שאתם הולכים לקנות כבל לסאב- תזהרו
פוסט מין העבר
https://www.hometheater.co.il/vt257882.html