אני קורא כל מיני עדויות על בעיות בחיבור סאונד בר ב arc. המון בנוגע לדגמי 18-19 ולהפתעתי גם לא מעט על ה xh95 של השנה.
יש כאן אנשים שכבר התקינו, השתמשו ב arc ויכולים להרגיע אותי בנדון?
מישהו עם סאונד בר על Sony xh95?
·Yuvalfrr כתב:אני קורא כל מיני עדויות על בעיות בחיבור סאונד בר ב arc. המון בנוגע לדגמי 18-19 ולהפתעתי גם לא מעט על ה xh95 של השנה.
יש כאן אנשים שכבר התקינו, השתמשו ב arc ויכולים להרגיע אותי בנדון?...
יכול לנסות חצי להרגיע.... (וחצי לא
אני עם XG95. זה הדגם של שנה שעברה, אבל יש לי תחושה שלא הרבה השתנה (בגלל זה לXH95 אין HDMI2.1 כמו ל-XH90 למשל). אצלי ה-ARC עובד מושלם, מול מגבר DENON. עד כאן ההרגעה.
עכשיו לאנטי הרגעה. מה שלמדתי לאורך השנים, זה שכל הנושא של מימוש הפרוטוקולים של HDMI CEC ו-ARC הוא מאוד מאוד פלקסיבילי וכל יצרן לוקח חופש קצת אחר במימוש. לכן הסמסונג הקודמת שלי לא עבדה טוב עם ARC עם ה-DENON שיש לי בסלון, אבל הסמסונג בחדר שינה עובדת טוב ב-ARC עם הפיוניר שיש לי שם. לעומת זאת, לשמחתי, הסוני XG95 עובדת טוב ב-ARC עם ה-DENON בסלון.
בוטום ליין - זה קצת HIT OR MISS בקטע הזה, וקשה לדעת מראש עד שלא תמצא ספציפית את הקומבינציה שלך.
זה ממש נכון. אני גם עם SONY XF9005 וה-ARC עובד מצוין עם רסיבר של DENON.
היה לי גם סיפור מעצבן בהתחלה ששום דבר לא עבד והמכשירים סירבו להתקשר ביניהם. החיבור היה מתאפס עם כל כיבוי של הטלוויזיה. בסופו של דבר מצאתי שהממיר מיני פייבר של הוט גרם לכל הבלאגן. ברגע שניתקתי אותו מהרסיבר הכל עובד מצויין.
מה שאני רוצה לומר זה שיש כאן אלמנט של "מזל" ולפעמים גם דברים שלא היית מעלה על דעתך יפריעו בחיבור.
תנסה לחפש יותר לפי הדגמים הספציפיים שלך מנסיון של אנשים אחרים.
היה לי גם סיפור מעצבן בהתחלה ששום דבר לא עבד והמכשירים סירבו להתקשר ביניהם. החיבור היה מתאפס עם כל כיבוי של הטלוויזיה. בסופו של דבר מצאתי שהממיר מיני פייבר של הוט גרם לכל הבלאגן. ברגע שניתקתי אותו מהרסיבר הכל עובד מצויין.
מה שאני רוצה לומר זה שיש כאן אלמנט של "מזל" ולפעמים גם דברים שלא היית מעלה על דעתך יפריעו בחיבור.
תנסה לחפש יותר לפי הדגמים הספציפיים שלך מנסיון של אנשים אחרים.
·gvid כתב:זה ממש נכון. אני גם עם SONY XF9005 וה-ARC עובד מצוין עם רסיבר של DENON.
תנסה לחפש יותר לפי הדגמים הספציפיים שלך מנסיון של אנשים אחרים....
מעניין - יש לי עוד חבר עם מיני פייבר עם בעיות ARC.
היה לו עד היום סמסונג סדרה 6000 מלפני 5-6 שנים. ה-ARC לא עבד כמו שצריך עם הHOT מחובר.
אבל - זה התקדם עוד שלב. הוא קנה XH90 חדשה, ואיתה לא עובד לו *שום* דבר כל עוד המיני פייבר מחובר. ממש בלאגן שלם. הוא ניתק את המיני פייבר ועכשיו הכל עובד יופי טופי.