חדש! עדיין בבטא
ניסיתי במהירות על 2 מכשירים:
על Xiaomi Mi Box S נטען ועובד סביר.
הבאג העיקרי הוא ברצועה העליונה שמציגה תוכניות נבחרות . ישנה תמונה לכל תוכנית ופס אפור שמציין מה נבחר כרגע. הבעייה היא שלחיצה על החיצים גם מזיזה את האצועה ימינה/שמאלה וגם מזיזה את הסמן. בשורה התחתונה מה שתראה היא התוכנית שהסמן מתחתיה אבל לא בטוח שתראה את הסמן כי הוא יכול לצאת מגבולות המסך ואין קשר בינו לבין התוכנית שמופיעה במרכז המסך.
על Nvidia Shield 2017 אותה בעייה כמו ב Xiaomi רק שכאן יש בעייה נוספת. בשלט הגיימינג הכפתור שמשמש בד"כ ככפתור הבחירה (A) פשוט לא עובד. למעשה אף כפתור לא פועל בתור כפתור בחירה. אתה יכול לנווט בין התוכניות אבל לא לבחור אף אחת, מה שהופך את האפליקצייה כרגע ללא שמישה על המכשיר הזה.
יש לי גם את השלט הקטן אבל אני לא משתמש בו בגלל שאין לי חשק להשיג 2 סוללות CVR2032 כל כמה חודשים (המכשיר בשימוש שעות כל יום ע"י הילדים שרואים בו סרטוני יוטיוב קצרצרים וכל הזמן משתמשים בשלט).
אפליקציית כאן לאנדרואיד TV - "כאן TV"
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני פחות מחפש איכות שידור (מרוצה כרגע מ IZEE), אבל היו חסרים לי תכני VOD שלא נמצאים ב Youtube.
ישנם דברים שמופיעים ב Youtube בגרסאות מקוצצות בגלל אילוצי זכויות יוצרים על פס הקול (פרקים של שב"ס מהעונה הראשונה ביוטיוב מכילים הערה מפורשת על זה).
ישנם דברים שמופיעים ב Youtube בגרסאות מקוצצות בגלל אילוצי זכויות יוצרים על פס הקול (פרקים של שב"ס מהעונה הראשונה ביוטיוב מכילים הערה מפורשת על זה).