Heos - באיזה אפליקציית מוזיקה אתם משתמשים?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,
למרנץ ודנון יש Heos, שזה בעצם תוכנה שדרכה מתחברים לדוגמא בין ספוטיפי,דיזר,וטידל לרסיבר.
כרגע אני עם טידל והאיכות סאונד פשוט מדהימה! הרבה יותר טובה מאשר בבלוטוס של אותו טידל.
הבעיה היא שאני מרגיש שדרך הheos - טידל פחות ידידותי למשתמש מאשר האפליקציה עצמה שיןתר נוחה לשימוש.
למישהו יש המלצה באיזה אפלקיציה להישתמש דרך הHeos של מרנץ דנון?
תודה
כיף חיים.

בור_ועם_הספר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #2 

האם ההגדרות לשני המקורות זהות?

יכול להיות שהגדרות הסאונד למקור בלוטות' ולמקור heos הן שונות ואתה מעדיף את אלה של heos? בדיקה ראשונה היא למשל להשוות את מידע info בשלט, כאשר אתה בשני המקורות.

גם אני חשבתי שספוטיפיי ישירות לרסיבר עדיף או לפחות שונה לעומת ספוטיפיי מהסטרימר והתברר לי שההגדרות הסאונד לשני המקורות אינן זהות. אחרי שוידאתי שהכל אותו דבר, כבר לא הרגשתי הבדלים.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #3 

אני לא משתמש בBT אבל נדמה לי שהוא מעביר סאונד מקומפרס, אולי זו הסיבה שישירות מהמגבר זה נשמע יותר טוב.
https://9to5mac.com/2018/12/31/bluetoot ... explained/

בור_ועם_הספר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #4 

@Avi_Dagan
·

בהינתן הגדרות זהות לשני המקורות, לא סביר שההבדלים בין BT ל-HEOS יהיו כ"כ בולטים. ההיפך, סביר שלא תרגיש שום הבדל.

(עשיתי פעם ניסיון כזה. ניגנתי תוכן זהה בפורמט flac בשתי צורות שונות. חיבור DOK ישירות לרסיבר וניגון מהמחשב דרך BT. לא הרגשתי הבדל, ברור שזה רק מקרה אחד וניסיון שלי בלבד ושזה לא הוכחה לכלום אבל מדגים שלא כ"כ פשוט להבחין בהבדלים בין מקורות)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”