התלבטות בטלוויזית 75״ של סמסונג בין RU7100 לבין RU8000
שלום חברים, ברצוני לקנות טלוויזיה חדשה,
מתלבט בין שני הדגמים לעיל RU7100 לבין RU8000
מרוב הדגמים של הסמסונג הדבר יוצר אצלי בלבול
האם מצב האמבינט ambint mode שווה את התוספת ? ,
לציין שהטלוויזיה לא משמת למשחקים.
השימוש העיקרע זה חדשות סרטים ויוטיוב
במידה ויש במלצה לטלוויזיה אחרת מסוג אחר בגודל 75״ אני פתוח להצעות..
תקציב : 5000-6200
מתלבט בין שני הדגמים לעיל RU7100 לבין RU8000
מרוב הדגמים של הסמסונג הדבר יוצר אצלי בלבול
האם מצב האמבינט ambint mode שווה את התוספת ? ,
לציין שהטלוויזיה לא משמת למשחקים.
השימוש העיקרע זה חדשות סרטים ויוטיוב
במידה ויש במלצה לטלוויזיה אחרת מסוג אחר בגודל 75״ אני פתוח להצעות..
תקציב : 5000-6200
האמבינט מוד זה חרטא שלא שווה להתעכב עליה. עדיין לru8000 יש עוד כמה יתרונות, ביניהם פאנל 120 Hz שיתן לך תמונה חלקה יותר גם בשידורי טלויזיה.
בגודל 75 הייתי מברר לגבי xg8096 של סוני משנה שעברה, מוכרים אותו בדיוק בטווח מחירים שכתבת. על פי עדויות באינטרנט יש לו פאנל va בניגוד לשאר הגדלים בסדרה.
בגודל 75 הייתי מברר לגבי xg8096 של סוני משנה שעברה, מוכרים אותו בדיוק בטווח מחירים שכתבת. על פי עדויות באינטרנט יש לו פאנל va בניגוד לשאר הגדלים בסדרה.
עשית סלט שלם וכנראה התבלבלת
בבדיקה עכשיו באתר של מחסני חשמל אין להם בכלל RU8000 75
יש להם RU7100 75 ויש להם TU8000 75,אין RU8000 75
יש להם RU7100 75 ויש להם TU8000 75,אין RU8000 75
עוד שאלות ובירורים
כמה מטר מרחק הצפייה שלך.
יש ויטרינות ואו הרבה אור בעות מסויימות?
הטלוויזיה תתוקן על הקיר או עם סטנד שולחני?
ברור שעדיף TU8000 75 על 7100
לגביי הסוני 8096 לא ראיתי אותה בעיניים ככה שאני לא יכול לתת ביקורת,אני מניח שהן די זהות בביצועים לסמסונג 8000
לגביי הסוני 8096 לא ראיתי אותה בעיניים ככה שאני לא יכול לתת ביקורת,אני מניח שהן די זהות בביצועים לסמסונג 8000
אתה טועה ומטעה ציבור שלם
לגמרי לא אותו מסך ולא אותם ביצועים,וזה בלי להזכיר את השלט החכם שלא מגיע ב-7100 וכן מגיע ב-8000
שרק בשביל השלט כדאי ללכת על ה-8000
שרק בשביל השלט כדאי ללכת על ה-8000
Re: אתה טועה ומטעה ציבור שלם
@dts2
·אתה טועה ומטעה.
הדגם האמריקאי של ה TU8000 [זה שנבדק ב rtings] שונה מזה שנמכר בשאר העולם, בעקבות כך שלא מוכרים בארה״ב את דגם הביניים TU8500.
לגבי השלט זה אכן יתרון על פני ה 7100
·אתה טועה ומטעה.
הדגם האמריקאי של ה TU8000 [זה שנבדק ב rtings] שונה מזה שנמכר בשאר העולם, בעקבות כך שלא מוכרים בארה״ב את דגם הביניים TU8500.
לגבי השלט זה אכן יתרון על פני ה 7100
שיפור חשוב שיש לtu8000 על פני ru7100 הוא מנגנון הפחתת רעידות שלא קיים באחרון. לגבי השלט, אפשר לקנות חליפי ללא פונקציית חיפוש קולי ב16 שח מעליאקספרס, שמניסיון עושה את העבודה.UHD כתב:@dts2
·אתה טועה ומטעה.
לגבי השלט זה אכן יתרון על פני ה 7100...
Re: עוד שאלות ובירורים
מרחק צפייה 7-8dts2 כתב:כמה מטר מרחק הצפייה שלך.
לגביי הסוני 8096 לא ראיתי אותה בעיניים ככה שאני לא יכול לתת ביקורת,אני מניח שהן די זהות בביצועים לסמסונג 8000...
אין אור מהחלונות
תותקן על קיר
סיפורי פוגי-רב סרן שמועתי
אני מניח שגם עוד כניסת HDMI תציע לו לקנות בעליאקספרס..................וגם בלוטוס...........שיפור חשוב שיש לtu8000 על פני ru7100 הוא מנגנון הפחתת רעידות שלא קיים באחרון. לגבי השלט, אפשר לקנות חליפי ללא פונקציית חיפוש קולי ב16 שח מעליאקספרס, שמניסיון עושה את העבודה....
עד שלא תביא סימוכין שהמסכים זהים,באיכות התמונה שלהם
מה שברור כרגע שהם לא,אצטרך להתייחס לטענתך כסיפורי פוגי,או רב סרן שמועתי
Re: סיפורי פוגי-רב סרן שמועתי
השלט עובד טוב, אז כן ממליץ לקנות אותו בעליאקספרס ב16 שח אפילו שישב במגירה למקרה וצריך שלט חליפי. לא הייתי מוסיף 1000+ שח בשביל שלט, בשביל שאר השיפורים באיכות התמונה שהמסך מציע זה שיקול אחר.dts2 כתב:אני מניח שגם עוד כניסת HDMI תציע לו לקנות בעליאקספרס..................וגם בלוטוס.................
עד שלא תביא סימוכין שהמסכים זהים,באיכות התמונה שלהם
מה שברור כרגע שהם לא,אצטרך להתייחס לטענתך כסיפורי פוגי,או רב סרן שמועתי...
אני מניח שלא התכוונת אליי בשאר תוכן ההודעה.
·UHD כתב:@dts2
·אתה טועה ומטעה.
לגבי השלט זה אכן יתרון על פני ה 7100...
נראה לי אתה טועה.
לפי מה שארתור כתב פה לא מזמן, TU8000 האמריקאי ממותג בתור TU8500 בישראל.
ו-TU8000 הישראלי לא נמכר בכלל בארה"ב.
@TheCoolest
לפותח הדיון תתחדש, רק הערה קטנה; שים לב בהתקנה שלא מניחים את המסך על הקרטון כלפי מטה ואוחזים רק באזור של מגיני המסך. ממליץ סמוך להתקנה לבצע בדיקת gray uniformity עם סרטון ביוטוב על מנת לאתר פגמים במסך כמו זליגות אור (כתמים בהירים על רקע אפור).
@mdk_25
ישנם הבדלים בין tu8000 ל tu8500, כמו dual led באחרון. בדגם האמריקאי של tu8000 אין dual led אז אפשר לומר רק לפי זה שזה לא נכון שtu8500 הוא המקבילה הישראלית אליו.
@mdk_25
ישנם הבדלים בין tu8000 ל tu8500, כמו dual led באחרון. בדגם האמריקאי של tu8000 אין dual led אז אפשר לומר רק לפי זה שזה לא נכון שtu8500 הוא המקבילה הישראלית אליו.
·תודה רבה לך ולכל המגיבים🙏dol כתב:לפותח הדיון תתחדש, רק הערה קטנה; שים לב בהתקנה שלא מניחים את המסך על הקרטון כלפי מטה ואוחזים רק באזור של מגיני המסך. ממליץ סמוך להתקנה לבצע בדיקת gray uniformity עם סרטון ביוטוב על מנת לאתר פגמים במסך כמו זליגות אור (כתמים בהירים על רקע אפור).
@mdk_25
ישנם הבדלים בין tu8000 ל tu8500, כמו dual led באחרון. בדגם האמריקאי של tu8000 אין dual led אז אפשר לומר רק לפי זה שזה לא נכון שtu8500 הוא המקבילה הישראלית אליו....