בעית כתם שחור בסמסונג q80t, התייעצות
היי,
קניתי לפני חודש בערך מסך סמסונג 65 אינצ' דגם 80t שמתי לב היום שבסצנות לבנות/בהירות (שלג, שמיים וכאלה) יש כתם כמו לכלוך על המשקפיים או עדשת מצלמה :/
כמובן אני מתכוון להתקשר לאחריות, האם זה קרה למישהו? האם הם מנסים להתחמק ואם כן יש טביעה יצוגית בנושא?
קניתי לפני חודש בערך מסך סמסונג 65 אינצ' דגם 80t שמתי לב היום שבסצנות לבנות/בהירות (שלג, שמיים וכאלה) יש כתם כמו לכלוך על המשקפיים או עדשת מצלמה :/
כמובן אני מתכוון להתקשר לאחריות, האם זה קרה למישהו? האם הם מנסים להתחמק ואם כן יש טביעה יצוגית בנושא?
·ראיתי פוסט עם אותו דבר לגביי דגם אחר של סמסונג U7100 לכן שאלתי.ahersko כתב:תביעה יצוגית.
טובעים בים ולא בבית המשפט.
על מה תביעה יצוגית? על זה שיש לך כתם?...
תביעה יצוגית על זה שהם טוענים שזאת לא תקלה וכך מגיעה הדגם. זה לא תקין שבמסך לבן לחלוטין יהיה לי כתם שחור באמצע המסך...
עוד לא התקשרתי לאחריות אבל רציתי לשמוע מה אנשים אומרים פה ולהתכונן מראש.
נראה כמו נורה של התאורה האחורית שנשרפה.
האחריות מכסה על זה, אז דבר ראשון תממש אותה.
מניסיון בתקלה אחרת עם נותן השירות החליפו לי במסך חדש לאחר ביקור טכנאי, מאמין שזה מה שיקרה איתך שכן זה מסך חדש ולא אמורה להישרף נורה כל מהר.
שאלה לי אליך, כשהתקינו את המסך, לפני התלייה המתקינים השכיבו את המסך על הקרטון כלפי מטה?
האחריות מכסה על זה, אז דבר ראשון תממש אותה.
מניסיון בתקלה אחרת עם נותן השירות החליפו לי במסך חדש לאחר ביקור טכנאי, מאמין שזה מה שיקרה איתך שכן זה מסך חדש ולא אמורה להישרף נורה כל מהר.
שאלה לי אליך, כשהתקינו את המסך, לפני התלייה המתקינים השכיבו את המסך על הקרטון כלפי מטה?