אחריות של סמסונג?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Yuvalfrr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #1 

קרוב מאוד לרכוש סמסונג 65 (מתלבט אם להתפרע עם q95t או להסתפק ב q80t ).

דיברתי בינתיים רק עם חנות אחת והמוכר טוען שיש תוספת עבור האחריות של היבואן הרשמי, שזה מילא, אבל שאין אפליקציות ישראליות ואין עדכוני תוכנה אם לא לוקחים את האחריות. זה הגיוני?

בנוסף נטען שעבור כל דגמי ה- R אין בכלל אפשרות לעשות אחריות כזו והרי כולנו יודעים ש q80r טוב מ q80t ו- q70r טוב מ q70t. בעצם אני חושב שרק ב q95t נגד q90r יש קרב צמוד יותר.

מישהו יכול להאיר את עיניי?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #2 

אתה לא קורא או עוקב אחר
פוסטים שנפתחים פה כמעט כל יום
על אחריות המותג הזה?
ועל השירות של היבואן?
ממליץ לך לפשפש ברשת,לפני
שתעשה טעות.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

מסכים עם קודמי (Y)
ארז

HdrPro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

@Yuvalfrr
·
לגבי מה שהמוכר אמר לך על האחריות והעדכונים זה לא נכון, אין קשר בין אם תיקח או לא, ממליץ מאוד לקחת בלי שום קשר כי טלוויזיה זה עניין של מזל, יש מצב תקבל אחת טובה ויש מצב שלא, מה שעוד חייב לקחת בחשבון שהאחריות פה והשירות של סמסונג על הפנים, רוב הזמן לא צריכים אותם ואז הכל בסדר, אבל אם תצטרך תתכונן לעצבים ומלחמות.

לי יש את הq95t והוא מסך מדהים אך יש לו בעיות מסויימות, אני בתהליך מייגע מול אלקטרוניקס פרו, תריץ פה חיפש בפורום ותבין אם מתאים לך או לא.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #5 

HdrPro כתב:@Yuvalfrr
·
מה שעוד חייב לקחת בחשבון שהאחריות פה והשירות של סמסונג על הפנים, רוב הזמן לא צריכים אותם ואז הכל בסדר, אבל אם תצטרך תתכונן לעצבים ומלחמות.

לי יש את הq95t והוא מסך מדהים אך יש לו בעיות מסויימות, אני בתהליך מייגע מול אלקטרוניקס פרו, תריץ פה חיפש בפורום ותבין אם מתאים לך או לא.
...
·

אני באמת לא מבין איך אחרי אמירות כאלו אפשר בכלל לשקול לרכוש מוצר עם החוסר אחריות שמקבלים.
אם כבר להמר, אז עדיף בקזינו. שם יש גם אפשרות להרוויח....
ארז

HdrPro
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

@ארז_וחני
·
יש עדיין אנשים שסמסונג קולעת בדיוק לצרכים שלהם חשבתם על זה?

אולי במקום להתפלא כל פעם מחדש איך אנשים רוצים לקנות סמסונג תנסו לעזור ולהבין את הצרכים של הבן אדם?
לי יש סלון מואר מאוד,
הhdr בQ95T, נפלא +צבעים+ביצועים מעולים בגיימינג + קופסת חיבורים חיצונית וזה מה שחיפשתי, וזה גם מה שקיבלתי, אז נכון יש פאנלים יותר מוצלחים ויש פחות ויש סיכוי שתקבל אחד לא להיט,
בפורומים בחו"ל ב owners threads לכל דגם שחיפשתי (lg, samsung, sony) יש את הבעיות שלו, סתם לדוגמא הרבה מתלוננים על הדגמים האחרונים של סוני שמגיעים עם מלא פיקסלים שרופים או תקועים, ההבדל היחידי הוא שבחו"ל אנשים מחליפים בלי בעיה את הטלוויזיות.

אני לא הייתי פוסל קניית דגם מסויים בגלל נותן השירות שלו, פח ככל שיהיה, מעדיף לקבל טלוויזיה שתקלע לצרכים שלי ואהנה ממנה מאשר אחת שלא.
נותן שירות כזה או אחר כולם ***, וצריך פשוט לעמוד על שלך ולא לוותר כמו בכל דבר בארץ שלנו, האינטרס של כולם לסבן אותך.

תעזרו לבן אדם לבחור טלוויזיה שתשרת אותו נאמנה לפי צרכיו, לא משנה איזה חברה(כמובן שיש להזהיר וכו וכו'), במקום לרשום על אוטומט תגובות חוזרות.

Yuvalfrr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

טוב אז תודה לכולם על התגובות. לפני שפרסמתי את הפוסט בהחלט היה ניכר שהמון אנשים מתלוננים על השירות של סמסונג. זה פחות הפריע לי ויישמע מוזר אבל אני לא זוכר כמעט פעם אחת ב33 שנותיי שנאלצתי להפעיל אחריות ואני מהאלה של ה"יהיה בסדר". בטח אם מדובר באחריות של שנה בלבד.

כרגע, לצרכים שלי, אין לי הרבה אופציות מלבד סמסונג qled . אני מחפש איכות לדירה מוארת, מניעת השתקפויות, התאמה לגיימינג דור הבא, סאונד לא משנה משתמש ב beam ומרוצה ומאוד חשוב שהמעמד של סמסונג הוא אולי היחיד בגודל 65 עם עניה על צרכים שלי שיש לו מקום לסאונדבר שלי. ולא אני לא יכול לתלות על הקיר.

אם מישהו מכיר סט שמתאים לצרכים אשמח לשמוע. אני לא מכיר.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #8 

Yuvalfrr כתב:טוב אז תודה לכולם על התגובות. לפני שפרסמתי את הפוסט בהחלט היה ניכר שהמון אנשים מתלוננים על השירות של סמסונג. זה פחות הפריע לי ויישמע מוזר אבל אני לא זוכר כמעט פעם אחת ב33 שנותיי שנאלצתי להפעיל אחריות ואני מהאלה של ה"יהיה בסדר". בטח אם מדובר באחריות של שנה בלבד.

כרגע, לצרכים שלי, אין לי הרבה אופציות מלבד סמסונג qled . אני מחפש איכות לדירה מוארת, מניעת השתקפויות, התאמה לגיימינג דור הבא, סאונד לא משנה משתמש ב beam ומרוצה ומאוד חשוב שהמעמד של סמסונג הוא אולי היחיד בגודל 65 עם עניה על צרכים שלי שיש לו מקום לסאונדבר שלי. ולא אני לא יכול לתלות על הקיר.

אם מישהו מכיר סט שמתאים לצרכים אשמח לשמוע. אני לא מכיר.
...
קודם כל אסביר לך את התשובה של המוכר, שמשום מה אף אחד לא טרח לעשות.
יש 2 מקורות לטלויזיות סמסונג - יבוא רשמי ויבוא מקביל.
יבוא רשמי - אתה מקבל אחריות לא משהו (צריך לריב איתם על על דבר, טבעיות אחרות) לשנה ויש לך אפשרות להרחיב ל-4 שנים ב-200 שקל, או לקנות "אחריות vip שקר כלשהו" במאות שקלים נוספים לעוד 3 שנים.
יבוא מקביל - אתה מקבל אחריות פח זהל מוחלט, לשנה אחת בלבד - רק כי הם חייבים. כמה גרועה האחריות שלהם?
מישהו סיפר שהוא חיכה 3 חודשים בלי טלויזיה עד שהם החליפו לו טלויזיה תקולה.

מה שמוכר התכוון הוא שהוא מוכר לך יבוא מקביל, ורק אם תוסיף כסף, יתן לך לקנות יבוא רשמי.

לגבי השאלות שלך:
יש דגמים טובים של סוני:
XH9096 - אחלה דגם לגיימינג
XH9505 - דגם קצת יותר טוב, אבל פחות מתאים לגיימינג
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 09/10/2020 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

Yuvalfrr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

mdk_25 כתב:
...
...
קודם כל אסביר לך את התשובה של המוכר, שמשום מה אף אחד לא טרח לעשות.
יש 2 מקורות לטלויזיות סמסונג - יבוא רשמי חיבור מקביל.
יבוא רשמי - אתה מקבל אחריות לא משהו (צריך לריב איתם על על דבר, טבעיות אחרות) לשנה ויש לך אפשרות להרחיב ל-4 שנים ב-200 שקל, או לקנות "אחריות vip שקר כלשהו" במאות שקלים נוספים לעוד 3 שנים.
יבוא מקביל - אתה מקבל אחריות פח זהל מוחלט, לשנה אחת בלבד - רק כי הם חייבים. כמה גרועה האחריות שלהם?
מישהו סיפר שהוא חיכה 3 חודשים בלי טלויזיה עד שהם החליפו לו טלויזיה תקולה.

מה שמוכר התכוון הוא שהוא מוכר לך יבוא מקביל, ורק אם תוסיף כסף, יתן לך לקנות יבוא רשמי.

לגבי השאלות שלך:
יש דגמים טובים של סוני:
XH9096 - אחלה דגם לגיימינג
XH9505 - דגם קצת יותר טוב, אבל פחות מתאים לגיימינג
...
אוקי את הקטע של יבואן רשמי או מקביל הבנתי... לא הבנתי האם הוא שיקר לי כשאמר שבלי אחריות יבואן רשמי התוכנה שלי לא תתעדכן.

האמת בזמן קריאת ההודעה שלך אני צופה בביקורות של ה-90h אחרי שחקרתי על ה95. פסלתי בתחילה את סוני בגלל הרוחב העצום של המעמד שלהם אחרי שכבר הזמנתי כוננית חדשה אבל עכשיו נראה לי שאינה את ההזמנה לכוננות מסיבית יותר ואלך על סוני. גיימינג לא חשוב לי אבל אולי אשנה את דעתי עם הקונסולות החדשות. חשוב לי איכות תמונה עם חשיבות משמעות ל upscaling איכותי. אני בהחלט אוהב hdr מרשים בעיקר dolby vision אבל לפי התרשמותי הסוני תהיה בסדר גמור גם בתחום הזה.

אז נראה לי שהבחירה שלי השתנתה ל Sony xh90 בגודל 65. נכון לכרגע לפחות.

תודה לכולם על התגובות

HdrPro
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

@Yuvalfrr
·
לא מאמין ששיקר, כנראה חוסר ידע שלו, מוכר כשמו כן הוא ותפקידו למכור, רובם לא מבינים יותר מידי לעומק.
היה קטע כזה פעם בטלפונים של lg אם אני זוכר נכון שאם לא היית קונה יבואן רשמי אז לא היית מקבל עדכונים, אולי זה משהו שנשאר לו בזיכרון ומאז הוא מדקלם את זה לכל לקוח.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #11 

Yuvalfrr כתב:
...
...
אוקי את הקטע של יבואן רשמי או מקביל הבנתי... לא הבנתי האם הוא שיקר לי כשאמר שבלי אחריות יבואן רשמי התוכנה שלי לא תתעדכן.

האמת בזמן קריאת ההודעה שלך אני צופה בביקורות של ה-90h אחרי שחקרתי על ה95. פסלתי בתחילה את סוני בגלל הרוחב העצום של המעמד שלהם אחרי שכבר הזמנתי כוננית חדשה אבל עכשיו נראה לי שאינה את ההזמנה לכוננות מסיבית יותר ואלך על סוני. גיימינג לא חשוב לי אבל אולי אשנה את דעתי עם הקונסולות החדשות. חשוב לי איכות תמונה עם חשיבות משמעות ל upscaling איכותי. אני בהחלט אוהב hdr מרשים בעיקר dolby vision אבל לפי התרשמותי הסוני תהיה בסדר גמור גם בתחום הזה.

אז נראה לי שהבחירה שלי השתנתה ל Sony xh90 בגודל 65. נכון לכרגע לפחות.

תודה לכולם על התגובות
...
·
היה סיפור כזה פעם, לפני כמה שנים, שהיו מייבאים לישראל דגמים ללא תמיכה בעברית, אפשרות להתקין אפליקציות ועדכונים.
או שמייבאים דגמים שונים כיום או שהתוכנה השתנתה וזה כבר לא רלוונטי - בכל מקרה לא שמעתי מישהו בשנתיים אחרונות שקנה מיבואן מקביל ולא היתה לו תמיכה בעברית או באפליקציות.
אז יכול להיות שזה פשוט טעות נגררת לאורך השנים...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”