שימוש ב VPN בטלויזיה סמסונג?
אני כרגע עם טלויזיה פיליפס (Android tv) ומשתמש בתוכנת VPN כדי להשתמש בנטפליקס אמריקאי. אני עומד לרכוש Samsung q80t.
מחיפוש פשוט בגוגל הבנתי שאי אפשר להשתמש ב VPN בטלויזיה סמסונג. האם זה נכון?
אם כך, האם יש דרך שאת חבר ל VPN דרך הנייד ואזרים לטלויזיה?
אשמח להצעות, תודה
אשמח להצעות, תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מודה שאני לא מומחה אבל הVPN הוא ״מאחורי״ המודם בעוד שהטלוויזיה היא ״לפני״. אז לכאורה הטלוויזיה לא צריכה בכלל ״לדעת״ שיש VPN.
אולי מה שקראת קשור ללוקליזציה של סמסונג שהסמארט שלה הוא לפי מדינה?
אולי מה שקראת קשור ללוקליזציה של סמסונג שהסמארט שלה הוא לפי מדינה?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Yuvalfrr
מערכת ההפעלה (Tizen) אינה מאפשרת הרצת קליינט VPN כמו שאתה מריץ היום.
ראה את המאמר הבא שמדריך על שימוש ב Smart DNS.
לחילופין (אם העניין ממש עקרוני) אתה יכול לשקול מעבר לנתב שמאפשר גלישה דרך VPN למכשיר בודד או קבוצת מכשירים ברשת הביתית.
לחילופין (אם העניין ממש עקרוני) אתה יכול לשקול מעבר לנתב שמאפשר גלישה דרך VPN למכשיר בודד או קבוצת מכשירים ברשת הביתית.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תשמע עושה רושם שזה נורא מסובך עד כדי בלתי אפשרי. .. השירות smart dns של expressvpn (אני כבר משלם להם) דורש נתב ראשי שהם תומכים בו, חיבור כבל לראוטר שני ואז כבל רשת. אין לי מושג על מה הם מדברים. חייבת להיות דרך פשוטה להשתמש בנטפליקס האמריקאי אם אי אפשר vpn ישירsigamore כתב:@Yuvalfrr
לחילופין (אם העניין ממש עקרוני) אתה יכול לשקול מעבר לנתב שמאפשר גלישה דרך VPN למכשיר בודד או קבוצת מכשירים ברשת הביתית....
- sigamore
- חבר מביא חבר

... הכל יחסיYuvalfrr כתב:תשמע עושה רושם שזה נורא מסובך עד כדי בלתי אפשרי. .. השירות smart dns של expressvpn (אני כבר משלם להם) דורש נתב ראשי שהם תומכים בו, חיבור כבל לראוטר שני ואז כבל רשת. אין לי מושג על מה הם מדברים. חייבת להיות דרך פשוטה להשתמש בנטפליקס האמריקאי אם אי אפשר vpn ישיר.........
ד״א - למה זה כל כך עקרוני לך ? שואל היות ולי יש IP אמריקאי (וכך מן הסתם גם גישה לקטלוג של נטפליקס / אמזון וכו׳) … עם אמזון אני משתמש בו די הרבה אבל עם נטפילקס לא ממש ...
·המטרה היא גישה לתכנים אמריקאים. לא מעניין אותי ה vpn עצמו.sigamore כתב:... הכל יחסי.........
ד״א - למה זה כל כך עקרוני לך ? שואל היות ולי יש IP אמריקאי (וכך מן הסתם גם גישה לקטלוג של נטפליקס / אמזון וכו׳) … עם אמזון אני משתמש בו די הרבה אבל עם נטפילקס לא ממש ......
תוכל להסביר לי איך אתה עושה את זה? והאם אוכל לעשות זאת עם סמסונג?
אם אני קונה סטרימר פשוט של אנדרואיד tv ואני מתקין vpn במערכת הפעלה של ה סטרימר האם אוכל להשתמש בנטפליקס אמריקאי? האם אוכל להינות מאיכות התמונה של הטלויזיה עצמה או שאני מוגבל ליכולות ה סטרימר?nir11 כתב:·......
למיטב ידיעתי אין VPN לטייזן. תחבר סטרימר....
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Yuvalfrr
מסכים עם @nir11 ...
אם אין לך רקע בנושא אז מוטב שתרכוש סטרימר מבוסס Android TV שדרכו תיגש לתכנים אמריקאים.
במקרה שלי אני עובד עם נתב ״רב יכולות״ (pfSense ) שיודע לעשות כל מיני קונצים כאלו
מסכים עם @nir11 ...
אם אין לך רקע בנושא אז מוטב שתרכוש סטרימר מבוסס Android TV שדרכו תיגש לתכנים אמריקאים.
במקרה שלי אני עובד עם נתב ״רב יכולות״ (pfSense ) שיודע לעשות כל מיני קונצים כאלו
בהחלט אין לי את הידע או הנתב המתאים.sigamore כתב:@Yuvalfrr
מסכים עם @nir11 ...
במקרה שלי אני עובד עם נתב ״רב יכולות״ (pfSense ) שיודע לעשות כל מיני קונצים כאלו...
אבל היות ומעולם לא השתמשתי בסטרימר אני לא יודע אם ה סטרימר עצמו קובע את איכות התמונה או שאין לו השפעה? מן הסתם הרעיון הוא לזרוק איזה שיומי של 200 שקל. ..
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Yuvalfrr
אין לי שיאומי אבל הוא בהחלט תומך 4K כך שלא הייתי חושש מאיכות התמונה.
לגבי החיבור עצמו - הורד את האפליקציה מהחנות של גוגל (מתוך הסטרימר עצמו) וזהו
אם כל השימוש שלך בסטרימר יהיה לטובת תכנים אמריקאים אז תוכל כמובן להגדיר חיבור קבוע (מתוך האפליקציה).
אם כל השימוש שלך בסטרימר יהיה לטובת תכנים אמריקאים אז תוכל כמובן להגדיר חיבור קבוע (מתוך האפליקציה).
אוקי תודה קודם כל. אני מבין שהוא יכול להעביר 4k אבל האם הוא בעצם מעבד את התמונה או שהטלויזיה עושה את זה כמו כל תוכן שהיא מקבלת? אני כנראה רוכש 65q80t אז זה עניין משמעותי.sigamore כתב:@Yuvalfrr
אם כל השימוש שלך בסטרימר יהיה לטובת תכנים אמריקאים אז תוכל כמובן להגדיר חיבור קבוע (מתוך האפליקציה)....
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אני משתמש ב-VPN לצורך צפיה בתכנים מארה"ב בהם נטפליקס, הולו, דיסני ו-espn+
ספק ה-VPN שלי הוא StrongVPN שמאוד איכותי לצפייה בארה"ב https://strongvpn.com/
אפשרות הכי פשוטה להשתמש בשירותי ה-VPN היא להתקין אפליקציית אנדואיד של הספק ולהפעיל משם את השירות
אני העדפתי להגדיר 2 נקודות גישה בבית כאשר אחת מחוברת לשרת בארה"ב והשניה לספק בארץ ואני בסטרימרים משנה את החיבור בהתאם לצפייה שברצוני לבצע
אין בעייה להפעיל גם בחלונות או המחשבי מק
אני צופה במשך שעות מידי יום ללא שום בעיות הזרמה וצפייה
ספק ה-VPN שלי הוא StrongVPN שמאוד איכותי לצפייה בארה"ב https://strongvpn.com/
אפשרות הכי פשוטה להשתמש בשירותי ה-VPN היא להתקין אפליקציית אנדואיד של הספק ולהפעיל משם את השירות
אני העדפתי להגדיר 2 נקודות גישה בבית כאשר אחת מחוברת לשרת בארה"ב והשניה לספק בארץ ואני בסטרימרים משנה את החיבור בהתאם לצפייה שברצוני לבצע
אין בעייה להפעיל גם בחלונות או המחשבי מק
אני צופה במשך שעות מידי יום ללא שום בעיות הזרמה וצפייה
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
·Yuvalfrr כתב:אני כרגע עם טלויזיה פיליפס (Android tv) ומשתמש בתוכנת VPN כדי להשתמש בנטפליקס אמריקאי. אני עומד לרכוש Samsung q80t.
אשמח להצעות, תודה...
מותר לשאול למה אתה רוצה לקנות סמסונג Q80T?
הסתכלת על סוני XH90 או XH95?
ה-95 עדיפה בוודאות על ה-Q80T בכל מה שקשור בסרטים וטלוויזיה (ה-Q80T עדיפה רק לגיימינג).
ה-90 דומה ל-Q80T בסרטים וטלוויזיה, ועולה משמעותית פחות.
·Yuvalfrr כתב:אוקי תודה קודם כל. אני מבין שהוא יכול להעביר 4k אבל האם הוא בעצם מעבד את התמונה או שהטלויזיה עושה את זה כמו כל תוכן שהיא מקבלת? אני כנראה רוכש 65q80t אז זה עניין משמעותי..........
לא, הוא לא מבצע עיבוד תמונה.
הוא מקבל מידע דיגיטלי, מפענח, ושולח ישירות לטלויזיה דרך כבל HDMI.