קריאת קבצים מטלוויזיה SAMSUNG
אני לא לגמרי בטוח שזה הפורום הנכון אז מקסימום תגידו לי ואעביר.
יש לי טלוויזיה חדשה של SAMSUNG דגם Q60T. אני רוצה להתחבר לתיקייה משותפת במחשב עם WINDOWS 10.
המחשב כבר מקונפג ואני מסוגל להתחבר אליו מכל קופסת אנדרואיד דרך קודי וכו' כך שאין שום דבר תוכנתי שמהווה בעיה. השיתוף נעשה באופן תקין במחשב.
השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא תיקייה משותפת ברשת בטלוויזיה. הכי קרוב שמצאתי זה RDP אבל אין לי עניין להשתלט על המחשב ברשת אלא רק לקרוא תכנים מתיקייה בו.
האם צריך להתקין אפליקציה בשביל זה בטלוויזיה?
יש לי טלוויזיה חדשה של SAMSUNG דגם Q60T. אני רוצה להתחבר לתיקייה משותפת במחשב עם WINDOWS 10.
המחשב כבר מקונפג ואני מסוגל להתחבר אליו מכל קופסת אנדרואיד דרך קודי וכו' כך שאין שום דבר תוכנתי שמהווה בעיה. השיתוף נעשה באופן תקין במחשב.
השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא תיקייה משותפת ברשת בטלוויזיה. הכי קרוב שמצאתי זה RDP אבל אין לי עניין להשתלט על המחשב ברשת אלא רק לקרוא תכנים מתיקייה בו.
האם צריך להתקין אפליקציה בשביל זה בטלוויזיה?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
נתקלתי בשרשור הזה ואין בו פתרון. (אתה יכול להניח שעשיתי גוגל).Amir64 כתב:גוגל, כמו ברוב המקרים...
https://us.community.samsung.com/t5/4k- ... d-p/444945...
כפי שכתבתי, השיתוף מהמחשב אינו הבעיה כי אני צורך אותו מקופסת אנדרואיד בלי בעיה. (או יותר נכון, על כל הבעיות שהיו כבר התגברתי).
אני מנסה להבין איך אני יכול לגשת לתיקייה ברשת מהטלוויזיה.המחשב והטלוויזיה מחוברים לרשת קווית ולמחשב יש IP סטטי.
(אני מצליח לעשות RDP למחשב מהטלוויזיה אבל זו לא המטרה. זה גם צורך מקלדת ועכבר אח"כ ואין לי עניין בזה. אני בסה"כ רוצה לגשת לתיקייה ולנגן ממנה קבצים).
- Amir64
-
- גורו

יש פתרון, והוא כתוב שם.
יש בתהליך ההגדרה במחשב מתן אפשרות גישה מהטלויזיה לתקיה במחשב.
אתה צריך לסמן את הטלויזיה כהתקן שיש לו גישה.
יש בתהליך ההגדרה במחשב מתן אפשרות גישה מהטלויזיה לתקיה במחשב.
אתה צריך לסמן את הטלויזיה כהתקן שיש לו גישה.
@Amir64 כפי שהסברתי הבעיה היא לא בגישה מהטלוויזיה למחשב.
במחשב כל הגדרות השיתוף תקינות ואין בעיה לגשת מ ANDROID TV BOX שיש לי בסלון.
לכן הפוסט הזה שמצאת בגוגל לא רלוונטי. את כל זה כבר עברתי מזמן.
בחדר השינה יש לי מסך של סמסונג ואני לא מוצא בו שום דבר שמאפשר לעיין ברשת. בטלווזיה אין שום ממשק משתמש או תוכנה. אני מנסה להבין איך אפשר ישירות מהטלוויזיה לגשת לתיקייה ברשת. יש לי משתמש ייעודי לשיתוף עם סיסמה אבל אין שום מקום להגדיר אותו. RDP אני מצליח לעשות מהטלוויזיה עם אותו משתמש וזה מעיד שהמחשב זמין לטלוויזיה. אני צריך ממשק להגדרת גישה לספרייה כמו בקודי. מקווה שעכשיו הבעיה ברורה יותר.
במחשב כל הגדרות השיתוף תקינות ואין בעיה לגשת מ ANDROID TV BOX שיש לי בסלון.
לכן הפוסט הזה שמצאת בגוגל לא רלוונטי. את כל זה כבר עברתי מזמן.
בחדר השינה יש לי מסך של סמסונג ואני לא מוצא בו שום דבר שמאפשר לעיין ברשת. בטלווזיה אין שום ממשק משתמש או תוכנה. אני מנסה להבין איך אפשר ישירות מהטלוויזיה לגשת לתיקייה ברשת. יש לי משתמש ייעודי לשיתוף עם סיסמה אבל אין שום מקום להגדיר אותו. RDP אני מצליח לעשות מהטלוויזיה עם אותו משתמש וזה מעיד שהמחשב זמין לטלוויזיה. אני צריך ממשק להגדרת גישה לספרייה כמו בקודי. מקווה שעכשיו הבעיה ברורה יותר.
- Amir64
-
- גורו

וכמו שכתבתי לך קודם:shkop כתב:@Amir64 בטלווזיה אין שום ממשק משתמש או תוכנה. אני מנסה להבין איך אפשר ישירות מהטלוויזיה לגשת לתיקייה ברשת....
רק צריך לקרוא את התשובה לשאלה הזו בדף שקישרתי אליו, ולעשות ב מ ח ש ב מה שכתוב שם.יש בתהליך ההגדרה במחשב מתן אפשרות גישה מהטלויזיה לתקיה במחשב.
אתה צריך לסמן את הטלויזיה כהתקן שיש לו גישה....
תגיד אתה ראית את הטלוויזיה הזו אי פעם? אני מסביר לך שאין שם שום אפליקציה או תפריט שמאפשר לסרוק את הרשת או להכניס IP או כל דבר אחר.Amir64 כתב:רק צריך לקרוא את התשובה לשאלה הזו בדף שקישרתי אליו, ולעשות ב מ ח ש ב מה שכתוב שם..........
כל הפעולות על המ ח ש ב נעשו.
יש להם ממשק ל - RDP שמצליח להתחבר אבל שום דבר מעבר.
- Amir64
-
- גורו

@shkop
לא מעניין איזו טלויזיה זו, כל עוד רואים אותה בהתקנים המחוברים ברשת שלך.
אין לך מה לחפש בתפריטי הטלויזיה, הכל במחשב.
תעקוב טוב אחרי ההוראות.
לא כתוב לך שם בשום מקום שיש לחפש איזו אפליקציה בטלויזיה, או לסרוק את הרשת ולחפש את המחשב שלך.
אם אתה כותב שניסית דברים שלא כתובים בהוראות, אז אתה לא עובד לפי ההוראות.
תעשה מה שכתוב בהוראות בדיוק, ועד הסוף. בלי לחפף.
אחרי שבמחשב עשית הכל נכון, מצאת את הטלויזיה שלך ב- choose media streaming options, וסימנת וי על Allowed לטלויזיה שלך, בטלויזיה אתה רק בוחר source, ושם צריך להופיע המחשב שלך, אם הגדרת הכל נכון במחשב
זה עובד.
לא מעניין איזו טלויזיה זו, כל עוד רואים אותה בהתקנים המחוברים ברשת שלך.
אין לך מה לחפש בתפריטי הטלויזיה, הכל במחשב.
תעקוב טוב אחרי ההוראות.
לא כתוב לך שם בשום מקום שיש לחפש איזו אפליקציה בטלויזיה, או לסרוק את הרשת ולחפש את המחשב שלך.
אם אתה כותב שניסית דברים שלא כתובים בהוראות, אז אתה לא עובד לפי ההוראות.
תעשה מה שכתוב בהוראות בדיוק, ועד הסוף. בלי לחפף.
אחרי שבמחשב עשית הכל נכון, מצאת את הטלויזיה שלך ב- choose media streaming options, וסימנת וי על Allowed לטלויזיה שלך, בטלויזיה אתה רק בוחר source, ושם צריך להופיע המחשב שלך, אם הגדרת הכל נכון במחשב
זה עובד.
@Amir64 לא חיפפתי. אני עכשיו רואה במקורות את המחשב ואת שם החשבון סמסונג. (אני לא יודע באיזה שלב הוא התחיל להופיע במקורות אבל זה מאחורינו).
כאן העניינים מסתבכים. יש שם 4 תיקיות. תיקיית VIDEOS מיפיתי ל - PARTITION שיש לי שם תיקיית סדרות וסרטים. (אני ממש לא רוצה להזיז אותם ל-PARTITION של מערכת ההפעלה). עושה רושם זה לא מסתכל על תיקיית ה- VIDEOS שלי במחשב.
אין לי אפשרות שם להגדיר משתמש אחר כי הוא מחייב שזה יהיה חשבון SAMSUNG.
שם המקור מופיע בפורמט: <חשבון סמסונג@שם מחשב>
אני מנסה להבין מה בדיוק קורה פה. החשבון הראשי שלי במחשב והחשבון סמסונג מקושרים שניהם לאותה כתובת מייל.
אם יש לך תובנות שאתה יכול לחלוק אעריך מאוד.
כאן העניינים מסתבכים. יש שם 4 תיקיות. תיקיית VIDEOS מיפיתי ל - PARTITION שיש לי שם תיקיית סדרות וסרטים. (אני ממש לא רוצה להזיז אותם ל-PARTITION של מערכת ההפעלה). עושה רושם זה לא מסתכל על תיקיית ה- VIDEOS שלי במחשב.
אין לי אפשרות שם להגדיר משתמש אחר כי הוא מחייב שזה יהיה חשבון SAMSUNG.
שם המקור מופיע בפורמט: <חשבון סמסונג@שם מחשב>
אני מנסה להבין מה בדיוק קורה פה. החשבון הראשי שלי במחשב והחשבון סמסונג מקושרים שניהם לאותה כתובת מייל.
אם יש לך תובנות שאתה יכול לחלוק אעריך מאוד.
כשאני עושה include in video לספריה כלשהי אח"כ דרך הטלוויזיה אני רואה חלק קטן מהקבצים. לא ברור למה חלק כן וחלק לא.
אני יכול לנגן אותם אבל הוא לא מבחין בכתוביות.
קצת התייאשתי מזה. כנראה אוותר על ה SMART של הטלוויזיה הזו ופשוט אשים את הקופסת ANDROID של סלקום ואתקין בה כל מה שצריך.
מבאס. מצד שני ממילא לא היה מנוס מהתקנת קופסה כי אי אפשר להתקין את האפליקציה של סלקום על TIZEN. (זה מה שלמיטב ידיעתי יש שם).
בעיניי זה מינוס ענקי לטלוויזיה שיש לה סמארט לא סטנדרטי. מאוד התלבטתי בינה לבין סוני סדרה 8 בגלל זה אבל הביקורות של איכות התמונה נטו מאוד לטובת סמסונג.
אני יכול לנגן אותם אבל הוא לא מבחין בכתוביות.
קצת התייאשתי מזה. כנראה אוותר על ה SMART של הטלוויזיה הזו ופשוט אשים את הקופסת ANDROID של סלקום ואתקין בה כל מה שצריך.
מבאס. מצד שני ממילא לא היה מנוס מהתקנת קופסה כי אי אפשר להתקין את האפליקציה של סלקום על TIZEN. (זה מה שלמיטב ידיעתי יש שם).
בעיניי זה מינוס ענקי לטלוויזיה שיש לה סמארט לא סטנדרטי. מאוד התלבטתי בינה לבין סוני סדרה 8 בגלל זה אבל הביקורות של איכות התמונה נטו מאוד לטובת סמסונג.