חיבור מגבר סטריאו לרסיבר
-
YaronShlomo
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: Yaron Shlomo
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני מנסה לשרשר מגבר סטריאו אל הרסיבר, מקור המוזיקה מחובר אל ה HDMI של הרסיבר - סטרימר של ייס פלוס
יש דרך לעשות את זה?
הרעיון זה לשמוע מוזיקה בסטריאו עם הרמקולים הקדמיים וסרטים בכל הרמקולים.
יש לי מגבר yamaha ax-590 סטריאו
המגבר yamaha rxv- 767 - קולונוע ביתי
חברתי את הרמקולים הקדמיים למגבר הסטריאו
חברתי מהרסיבר מיציאת pre-out front אל הכניסה של הסטריאו AUX
לצערי לא עובד, מה אני מפספס?
אני יודע שיש דרך
יש דרך לעשות את זה?
הרעיון זה לשמוע מוזיקה בסטריאו עם הרמקולים הקדמיים וסרטים בכל הרמקולים.
יש לי מגבר yamaha ax-590 סטריאו
המגבר yamaha rxv- 767 - קולונוע ביתי
חברתי את הרמקולים הקדמיים למגבר הסטריאו
חברתי מהרסיבר מיציאת pre-out front אל הכניסה של הסטריאו AUX
לצערי לא עובד, מה אני מפספס?
אני יודע שיש דרך
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
לפי התיאור שלך, כנראה שרק ווליום.YaronShlomo כתב:מה אני מפספס?...
תגביר את הסטרימר לאזור התשעים אחוז, תגביר את הרסיבר ל0dB (אם יש לך חיווי לזה. אם אין אז נגיד 85% ווליום).
בשלב הזה אתה כבר אמור לשמוע.
אגב - אם אתה לא מחבר עוד מקורות ישירות למגבר הסטריאו שלך אתה יכול להכניס את הPre-Out מהרסיבר ישר לתוך הMain-In ואז אתה מדלג על כל השלב של הפרה. במצב כזה הווליום של הרסיבר צריך להיות הרבה יותר נמוך מ85.
-
YaronShlomo
- חבר פעיל

עדכון
אל ה main in זה עובד כנראה שהיתה בעיית מגעים.
שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר אקולייזר אני יכול לחבר אותו אל מגבר הסטריאו שמשמש כהגברה בלבד עבור הקדמיים?
אל ה main in זה עובד כנראה שהיתה בעיית מגעים.
שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר אקולייזר אני יכול לחבר אותו אל מגבר הסטריאו שמשמש כהגברה בלבד עבור הקדמיים?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@YaronShlomo
כשאתה מכניס את הסיגנל לMain-In מה שאתה בעצם עושה זה עוקף את כל מה שנקרא קדם-מגבר (Pre-Amp) ונכנס ישר למגבר ההספק (Power Amp). זו בעיקרון הדרך הנכונה לעבוד אם אין עוד מקורות שמחוברים למגבר הזה.
אם אתה רוצה לחבר EQ הוא צריך לבוא בין הPre-Out של הרסיבר לMain-In של המגבר. קח בחשבון ש(בעיקרון)EQ זה מכשיר שמתקנים איתו סוג מסויים של בעיות עם תדרים. אם אין לך בעיות כאלו, או שאתה לא שומע אותן, אין באמת צורך במכשיר כזה, זו סתם עוד תחנה על הקו שברוב המקרים לא מוסיפה שום דבר בעל ערך. כמו כן, רוב הסיכויים שיש לך אקולייזר ברסיבר ותוכל להשתמש בו במקום להכניס עוד מכשיר אנלוגי שיוסיף רעש לפני ההגברה.
כשאתה מכניס את הסיגנל לMain-In מה שאתה בעצם עושה זה עוקף את כל מה שנקרא קדם-מגבר (Pre-Amp) ונכנס ישר למגבר ההספק (Power Amp). זו בעיקרון הדרך הנכונה לעבוד אם אין עוד מקורות שמחוברים למגבר הזה.
אם אתה רוצה לחבר EQ הוא צריך לבוא בין הPre-Out של הרסיבר לMain-In של המגבר. קח בחשבון ש(בעיקרון)EQ זה מכשיר שמתקנים איתו סוג מסויים של בעיות עם תדרים. אם אין לך בעיות כאלו, או שאתה לא שומע אותן, אין באמת צורך במכשיר כזה, זו סתם עוד תחנה על הקו שברוב המקרים לא מוסיפה שום דבר בעל ערך. כמו כן, רוב הסיכויים שיש לך אקולייזר ברסיבר ותוכל להשתמש בו במקום להכניס עוד מכשיר אנלוגי שיוסיף רעש לפני ההגברה.
-
YaronShlomo
- חבר פעיל

כן, הבנתי את זה עכשיו תודה.
אחרי שנים עם רסיבר של ימהה וסאונד לא מספק חזר אליי מגבר ישן וטוב שרשרתי את שניהם כמו שכתבת, חברתי את הכרומקאסט הקטן של גוגל והצליל השתפר פלאים.
דרך אגב האפשרות היחידה לחבר ביניהם זה מ pre amp ישר אל ה main in של המגבר ניסיתי לחבר את האקולייזר ביניהם ואין ל pre out מספיק עוצמה היה צריך להגביר עד הסוף כדי שישמעו משהו.
תודה רבה על העזרה
אחרי שנים עם רסיבר של ימהה וסאונד לא מספק חזר אליי מגבר ישן וטוב שרשרתי את שניהם כמו שכתבת, חברתי את הכרומקאסט הקטן של גוגל והצליל השתפר פלאים.
דרך אגב האפשרות היחידה לחבר ביניהם זה מ pre amp ישר אל ה main in של המגבר ניסיתי לחבר את האקולייזר ביניהם ואין ל pre out מספיק עוצמה היה צריך להגביר עד הסוף כדי שישמעו משהו.
תודה רבה על העזרה