חושב ששברתי שיא שלילי של הוט + הוטנט
תזיז את המודם קצת ימינה משהו כמו 30 ס"מ
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תוריד את החשמל ותנסה שוב
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
גם אצלי בירושלים לא עובד
גם בתוכנית של 500 מגה
לא בהוטנט או בזב"ל
אצלי אות סינגל ועוצמה תקינים אבל מליוני שגיאות ביחס של 1:10 בין Total Correctables Total UnCorrectables לטובת הראשון , אמרו לי שזו תקלת תשתית ולא מסרו צפי לתיקון:evil: , יש בעיות כבר מתחילת השבוע
יש עוד לקוחות של הוט שחווים משהו דומה ?
גם בתוכנית של 500 מגה
לא בהוטנט או בזב"ל
אצלי אות סינגל ועוצמה תקינים אבל מליוני שגיאות ביחס של 1:10 בין Total Correctables Total UnCorrectables לטובת הראשון , אמרו לי שזו תקלת תשתית ולא מסרו צפי לתיקון:evil: , יש בעיות כבר מתחילת השבוע
יש עוד לקוחות של הוט שחווים משהו דומה ?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
חברים מדובר בהשלכות הסגר. זה קרה בסגר הקודם.
השילוב של עומס בצריכה, כולם נמצאים בבית בשילוב של עבודה במתכונת מצומצמת בהוט בזק ואחרים יש איטיות.
השילוב של עומס בצריכה, כולם נמצאים בבית בשילוב של עבודה במתכונת מצומצמת בהוט בזק ואחרים יש איטיות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
אני ב 200M כבר 3 שבועות עם ניתוקים, עשרות שיחות, 2 ביקורי טכנאי, אוטו יתקרשו אליך מהנדסה...לבדוק...
3 שבועות , כתבתי יומן.
הדבר היחיד שמייצר תגובה זה לכתוב להם בעמוד פייסבוק.
כבר נואשתי.
הבעיה בזק באזורי לא הרבה יותר טובים. עזבתי אותם לפני כמה שנים.
נואש.
רוב הזמן על hotspot
3 שבועות , כתבתי יומן.
הדבר היחיד שמייצר תגובה זה לכתוב להם בעמוד פייסבוק.
כבר נואשתי.
הבעיה בזק באזורי לא הרבה יותר טובים. עזבתי אותם לפני כמה שנים.
נואש.
רוב הזמן על hotspot
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אני כשהיתי בהוט 200 מגה אני זוכר גם לי היה מלא שגיאות
אבל לרוב 99 אחוז מהזמן היתי מקבל 200/5 יציב.
נראה לי השגיאות האלה זה בכלל שגיאות שמערכת CMTS שלהם יורקת לכל
כיוון כי כבר אנסו אותה עד מוות במקום לשדרג אותה.
אבל לרוב 99 אחוז מהזמן היתי מקבל 200/5 יציב.
נראה לי השגיאות האלה זה בכלל שגיאות שמערכת CMTS שלהם יורקת לכל
כיוון כי כבר אנסו אותה עד מוות במקום לשדרג אותה.
עכשיו יצא מאצלי הטכנאי של הוט. הפעם אחד שבאמת מבין תקשורת ואיך המערכת עובדת. ניתק בארון בחוץ את הבית מהרשת, בדק עם מיכשור את הקו שמגיע עד לארון מחוץ לבית ו.. הפתעה. יש בעיות בקו לפני שבכלל מגיע אליי הביתה. גם הוא אומר שאין שום סיבה בעולם להגיע ל 50 מליון uncorrectable על הראוטר. בקיצור, תקלת רשת שלהם שתטופל בתקווה ביום ראשון. השגיאות הללו יכולות להיות קשורות אולי גם לעומסים אבל לרוב זה לא בערכים של מליונים או עשרות מליונים ואם כן זה בנקודות עומס ולא כל היממה.
בהוט כמו בבזק אכן יש טכנאים שאכפת להם משהם של עצמם מאשר מהשם של החברהwizardwiz כתב:עכשיו יצא מאצלי הטכנאי של הוט. הפעם אחד שבאמת מבין תקשורת ואיך המערכת עובדת. ניתק בארון בחוץ את הבית מהרשת, בדק עם מיכשור את הקו שמגיע עד לארון מחוץ לבית ו.. הפתעה. יש בעיות בקו לפני שבכלל מגיע אליי הביתה. גם הוא אומר שאין שום סיבה בעולם להגיע ל 50 מליון uncorrectable על הראוטר. בקיצור, תקלת רשת שלהם שתטופל בתקווה ביום ראשון. השגיאות הללו יכולות להיות קשורות אולי גם לעומסים אבל לרוב זה לא בערכים של מליונים או עשרות מליונים ואם כן זה בנקודות עומס ולא כל היממה....
ולפעמים אתה נופל על טכנאי מבין עניין וחמוד.
לגבי התקלה איזורית קשה לי להאמין שהוט תיתקן את התקלה ביום ראשון,בטח יעשו איזה ריסט
לאיזה ציוד או יחליפו מגבר באיזה חור וזהו,פלסטר זמני.
כשגרתי בבית קרקע ברחוב של הבית העירייה שפצה את הכביש כולל מדרכות
אז הגיע כבלן קרצף את כל הרחוב הוריד את האספלט הישן באו הוט זרקו כבל מקצה לקצה
של הרחוב והלכו,בא קבלן אחר שם אספלט על הכבל וסלאמת,
הוט לא שמו אפילו שום צנרת בידוד שום תעלה כלום שום דבר פשוט ככה כמו שהכבל חשוף שפכו עליו אספלט רותח
ויאללה ביי.
הוט כמו בזק לא משקיעה ולא ישקיעו בתשתית ימשיכו לחלוף את התשתית של תבל וערוצים
שנפרסה אי שם בשנות ה 90.
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·gilmey כתב:בדיוק אותה בעיה כמו לי כבר שבוע!
גם יש לי חבילה של 500mb
לי אמרו שזה בעיה בהוטנט וגם שהתקשרתי להוטנט הם הודו שיש להם בעיה
מתלבט האם כדאי לנסות לעבור לבזק בין לאומי?...
אני חושב שאתם צריכים לעשות רשמימה של משפטים להוט - מה הם צריכים להגיד ברגע שיש בעיה ולתת להם.
למשל,
1. זה אצלכן משהו מחובר
2. נכראה חתולה ישבה אל הוטבןקס
3. כנראה העשנתם ליד ההוט בוקס
4. כנראה חשמל שלכם לא טוב
·אצלי לפחות, התקלה החלה רק לפני חודש לערך . עד אותה אירוע עבד תקין לגמרי . לא יודע אם יתוקן בראשון או בשני, אבל עד כה הבעיה שלי היתה לשכנע את הוט שהבעיה היא בתשתית שלהם ולא ב ISP. לא אומר שהוטנט מושלמים, ויש סיכוי שלבסוף אעבור ISP. אבל כרגע בוודאות יש בעיית תשתית בהוט והיא מחוץ לבית שלי. אגב, מבין שהוט נכנסת לפריסת סיבים בעוד כמה חודשים. אולי מתישהו המדינה הזאת תקבל סיבים גם.MrYair כתב:בהוט כמו בבזק אכן יש טכנאים שאכפת להם משהם של עצמם מאשר מהשם של החברה......
ולפעמים אתה נופל על טכנאי מבין עניין וחמוד.
לגבי התקלה איזורית קשה לי להאמין שהוט תיתקן את התקלה ביום ראשון,בטח יעשו איזה ריסט
לאיזה ציוד או יחליפו מגבר באיזה חור וזהו,פלסטר זמני.
כשגרתי בבית קרקע ברחוב של הבית העירייה שפצה את הכביש כולל מדרכות
אז הגיע כבלן קרצף את כל הרחוב הוריד את האספלט הישן באו הוט זרקו כבל מקצה לקצה
של הרחוב והלכו,בא קבלן אחר שם אספלט על הכבל וסלאמת,
הוט לא שמו אפילו שום צנרת בידוד שום תעלה כלום שום דבר פשוט ככה כמו שהכבל חשוף שפכו עליו אספלט רותח
ויאללה ביי.
הוט כמו בזק לא משקיעה ולא ישקיעו בתשתית ימשיכו לחלוף את התשתית של תבל וערוצים
שנפרסה אי שם בשנות ה 90....