שלום,
אני מבין שמרבית המכונות החשמליות פועלות על אותו עקרון (בסיס עם מגנט חשמלי, כוס עם ספירלה).
בכל זאת, אשמח להמלצה מבין 2 המקציפים הללו. חשובה לי האפשרות לשטוף את הכוס במדיח כלים. מעדיף זכוכית או נירוסטה (כך שהציפוי לא יתפורר)
מקציף Pascale Twist & Milk
מקציף MF3 PRO - Creama Plus
יש למישהו תובנות ויכולת לההכריע?
תודה
מחפש לרכוש מקציף חלב
-
urielp
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
-
urielp
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו יכול להמליץ מבין השתיים?
- ElGabi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
לא מכיר אותם אבל ההגיון שלי אמרת שהתוצאות יהו דומות. יש ביוטוב של קדמה סרטונים שמראים את החלב המוקצף
- נעם_Noam
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
@urielp
שניהם יהיו מאוד דומים. אני ממליץ לך לרכוש מקציף בשיטת אינדוקציה ולא גוף חימום פשוט. תוחלת החיים שלהם הרבה יותר ארוכה.
שניהם יהיו מאוד דומים. אני ממליץ לך לרכוש מקציף בשיטת אינדוקציה ולא גוף חימום פשוט. תוחלת החיים שלהם הרבה יותר ארוכה.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
את הראשון היה לי, החזיק כמה שנים. עשה את העבודה כמו שצריך.urielp כתב:שלום,
אני מבין שמרבית המכונות החשמליות פועלות על אותו עקרון (בסיס עם מגנט חשמלי, כוס עם ספירלה).
בכל זאת, אשמח להמלצה מבין 2 המקציפים הללו. חשובה לי האפשרות לשטוף את הכוס במדיח כלים. מעדיף זכוכית או נירוסטה (כך שהציפוי לא יתפורר)
מקציף Pascale Twist & Milk
מקציף MF3 PRO - Creama Plus
יש למישהו תובנות ויכולת לההכריע?
תודה...
מה שחשוב, כמו שכתבו לך, זה שהמקציף יעבוד בשיטת האינדוקציה, זה ליגה אחרת מגוף חימום.
אגב, כיום יש לי מקציף של חברה לא ממותגת שקיבלתי מאספרסו קלאב כחלק מההסכם איתם והוא עושה עבודה טובה לא פחות. הוא מופעל לפחות פעמיים ביום כבר שנתיים.
urielp
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה: החלטתי לרכוש את המקציף אינדקציה Twister TWISTER PRO.
אשמח לשמוע באם יש עליו מחירים טובים באיזשהו מקום.
אשמח לשמוע באם יש עליו מחירים טובים באיזשהו מקום.