המלצה לאוזניות Over Ear חוטיות נטו למוזיקה עד אלף שקל
לא מתכוון לקנות/להשתמש במגבר אז אין מה להציע
לא משנה לי אם הם יהיו פתוחות או סגורות שיהיו חוטיות ו Over Ear
הם ישמשו לטלפון (אז חשוב שיעבדו עליו טוב) ולמחשב יש לי את הלוח אם H81M-E (ציפ ALC887)
משתמש בספוטיפי פרמיום שומע היפ הופ, ראפ, טראפ וR&B
(https://www.last.fm/user/LaFlame17)
אין לי בעיה לקנות מחול
דגמים שראיתי בנתיים:
HIFIMAN HE400i 2020
Hifiman He4xx
audio-technica ath-m40x
Beyerdynamic DT 990 Edition 32ohm (הבנתי שהטרבל שלהם בעייתי או משהו כזה)
תודה לעוזרים
לא משנה לי אם הם יהיו פתוחות או סגורות שיהיו חוטיות ו Over Ear
הם ישמשו לטלפון (אז חשוב שיעבדו עליו טוב) ולמחשב יש לי את הלוח אם H81M-E (ציפ ALC887)
משתמש בספוטיפי פרמיום שומע היפ הופ, ראפ, טראפ וR&B
(https://www.last.fm/user/LaFlame17)
אין לי בעיה לקנות מחול
דגמים שראיתי בנתיים:
HIFIMAN HE400i 2020
Hifiman He4xx
audio-technica ath-m40x
Beyerdynamic DT 990 Edition 32ohm (הבנתי שהטרבל שלהם בעייתי או משהו כזה)
תודה לעוזרים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@LaFlame
·אני בספק רב אם תצליח להניע אוזניות פלנאריות דרך שקע אוזניה של טלפון כך שבמקומך הייתי מאוד נזהר בנוגע ל HE400 או ל HE4XX שאותם דרך אגב יש לי ושלדעתי הן נשמעות די רע ללא מגבר אוזניות שמספיק חזק כדי לתת להן בעיטה באחוריים.
·אני בספק רב אם תצליח להניע אוזניות פלנאריות דרך שקע אוזניה של טלפון כך שבמקומך הייתי מאוד נזהר בנוגע ל HE400 או ל HE4XX שאותם דרך אגב יש לי ושלדעתי הן נשמעות די רע ללא מגבר אוזניות שמספיק חזק כדי לתת להן בעיטה באחוריים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אם אתה כבר בודק את אתר Drop אני ממליץ לך על SENNHEISER HD 58X JUBILEE.
ישמעו מצויין ללא מגבר, ואם יום אחד תקנה מגבר אז ישמעו עוד יותר טוב.
ישמעו מצויין ללא מגבר, ואם יום אחד תקנה מגבר אז ישמעו עוד יותר טוב.
כמו שכבר צויין הייתי נמנע מה4xx/400 גם לי היה אותן ומעבר לזה שהן צריכות דחיפה הן גם דיי בררניות בנוגע למי דוחף אותן ככה שהייתי מחפש אוזניה דינאמית עם התנגדות יחסית יותר נמוכה. לדעתי לזאנרים שאתה אוהב לשמוע הייתי בודק את הDT770 אפשר להשיג גם ב32 ו80 אום.
·מה זאת אומרת פלנאריות?Catskinner כתב:@LaFlame
·אני בספק רב אם תצליח להניע אוזניות פלנאריות דרך שקע אוזניה של טלפון כך שבמקומך הייתי מאוד נזהר בנוגע ל HE400 או ל HE4XX שאותם דרך אגב יש לי ושלדעתי הן נשמעות די רע ללא מגבר אוזניות שמספיק חזק כדי לתת להן בעיטה באחוריים....
ויש עוד אוזניות שאתה ממליץ לי עליהם?
·מה אתה אומר שיותר יתאים לי 32 או 80?Lime כתב:כמו שכבר צויין הייתי נמנע מה4xx/400 גם לי היה אותן ומעבר לזה שהן צריכות דחיפה הן גם דיי בררניות בנוגע למי דוחף אותן ככה שהייתי מחפש אוזניה דינאמית עם התנגדות יחסית יותר נמוכה. לדעתי לזאנרים שאתה אוהב לשמוע הייתי בודק את הDT770 אפשר להשיג גם ב32 ו80 אום....
ויש עוד אוזניות שאתה יכול להמליץ לי עליהם?
אם רוב השימוש הוא דרך הטלפון אז כנראה ש32 יותר יתאים אני באופן אישי הייתי מעדיף את ה80. אבל לא ניסיתי ככה שלא יכול באמת לומר לך על סמך הניסיון שלי. היה לי גם את ה58X וגם את ה6XX שניהם מעולות ה58X קלות קצת יותר לדחיפה וה6XX קצת יותר מפורטות אבל כדי לסחוט מהן את המקסימום תצטרך מגבר.
עוד אופציות שאתה יכול לשקול זה הM50X או HD25 שהן Over Ear סגורות. כמובן שתקח בחשבון שאודיו זה תחום מאוד סובייקטיבי וכל אחד נהנה ואוהב דברים אחרים ככה שהאידיאל הוא לשמוע בעצמך לפני שאתה רוכש מה שבתקופה הקרובה לא נראה באמת אפשרי לצערי.
עוד אופציות שאתה יכול לשקול זה הM50X או HD25 שהן Over Ear סגורות. כמובן שתקח בחשבון שאודיו זה תחום מאוד סובייקטיבי וכל אחד נהנה ואוהב דברים אחרים ככה שהאידיאל הוא לשמוע בעצמך לפני שאתה רוכש מה שבתקופה הקרובה לא נראה באמת אפשרי לצערי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@LaFlame
·יש 3 טכנולוגיות עיקריות לבניית אוזניות: דינאמיות, פלנאריות ואלקטרוסטאטיות. ה HE400 וה HE4XX הן פלנאריות. ה ATH-M40X שציינת בהודעה הראשונה שלך למשל הן אוזניות דינאמיות.
אם השימוש העיקרי שלך זה האזנה דרך טלפון אז אני יכול להמליץ לך על ה סנהייזר IE800. הן נשמעות טוב יותר מכל אוזניה שרשמת או שיציעו לך כאן וכבונוס גם לא תראה כמו אידיוט כשתסתובב איתם בחוץ. החיסרון הוא שזה בטוח לא בתקציב שתכננת.
·יש 3 טכנולוגיות עיקריות לבניית אוזניות: דינאמיות, פלנאריות ואלקטרוסטאטיות. ה HE400 וה HE4XX הן פלנאריות. ה ATH-M40X שציינת בהודעה הראשונה שלך למשל הן אוזניות דינאמיות.
אם השימוש העיקרי שלך זה האזנה דרך טלפון אז אני יכול להמליץ לך על ה סנהייזר IE800. הן נשמעות טוב יותר מכל אוזניה שרשמת או שיציעו לך כאן וכבונוס גם לא תראה כמו אידיוט כשתסתובב איתם בחוץ. החיסרון הוא שזה בטוח לא בתקציב שתכננת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אתה יכול לנסות גם את אלו, אומנם קצת יקר יותר אבל נהדרות ונשמעות מעולה דרך הטלפון גם.
https://hificonnect.com/he/headphones/5 ... ones-.html
אוזניות שילוו אותך הרבה זמן.
https://hificonnect.com/he/headphones/5 ... ones-.html
אוזניות שילוו אותך הרבה זמן.
·רוב השימוש יהיה מהמחשב אולי לעיתים רחוקות אני אקח אותם לנסיעות ארוכות אבל עדיין חשוב שתהיה אפשרות לטלפוןLime כתב:אם רוב השימוש הוא דרך הטלפון אז כנראה ש32 יותר יתאים אני באופן אישי הייתי מעדיף את ה80. אבל לא ניסיתי ככה שלא יכול באמת לומר לך על סמך הניסיון שלי. היה לי גם את ה58X וגם את ה6XX שניהם מעולות ה58X קלות קצת יותר לדחיפה וה6XX קצת יותר מפורטות אבל כדי לסחוט מהן את המקסימום תצטרך מגבר.
עוד אופציות שאתה יכול לשקול זה הM50X או HD25 שהן Over Ear סגורות. כמובן שתקח בחשבון שאודיו זה תחום מאוד סובייקטיבי וכל אחד נהנה ואוהב דברים אחרים ככה שהאידיאל הוא לשמוע בעצמך לפני שאתה רוכש מה שבתקופה הקרובה לא נראה באמת אפשרי לצערי....
הבנתי שאם כבר audio technica אז את M40X יותר יתאים לי
·רוב השימוש יהיה מהמחשב אולי לעיתים רחוקות אני אקח אותם לנסיעות ארוכות אבל עדיין חשוב שתהיה אפשרות לטלפוןCatskinner כתב:@LaFlame
אם השימוש העיקרי שלך זה האזנה דרך טלפון אז אני יכול להמליץ לך על ה סנהייזר IE800. הן נשמעות טוב יותר מכל אוזניה שרשמת או שיציעו לך כאן וכבונוס גם לא תראה כמו אידיוט כשתסתובב איתם בחוץ. החיסרון הוא שזה בטוח לא בתקציב שתכננת....
חח כן כנראה שהם לא בתקציב שלי ואני גם רוצה over ear
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם רוב השימוש גם ככה הולך להיות מול מחשב הייתי מחפש אוזניות פתוחות ב200$ כמו 400i או HD600 (על כל מגוון הדגמים שלהן, כבר לא עוקב) ומחבר אותן למגבר\ממיר ב50-100$ כמו FULLA.
לא יודע למה אתה מראש נגד מגבר.
לנסיעות יש הרבה IEM פשוטות שעושות עבודה טובה והן יהיו הרבה יותר נוחות לשימוש הזה.
לנסיעות יש הרבה IEM פשוטות שעושות עבודה טובה והן יהיו הרבה יותר נוחות לשימוש הזה.
·אני לא מחפש משהו מטורף לא אכפת לי אפילו לקנות M40XChesterYonany כתב:אם רוב השימוש גם ככה הולך להיות מול מחשב הייתי מחפש אוזניות פתוחות ב200$ כמו 400i או HD600 (על כל מגוון הדגמים שלהן, כבר לא עוקב) ומחבר אותן למגבר\ממיר ב50-100$ כמו FULLA.
לנסיעות יש הרבה IEM פשוטות שעושות עבודה טובה והן יהיו הרבה יותר נוחות לשימוש הזה....
אבל יש לי תקציב אז אם יש אוזניות יותר טובות שיעבדו טוב על הטלפון והמחשב והם ינצלו אותם אז אין לי בעיה לקנות
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
·LaFlame כתב:·אני לא מחפש משהו מטורף לא אכפת לי אפילו לקנות M40X......
אבל יש לי תקציב אז אם יש אוזניות יותר טובות שיעבדו טוב על הטלפון והמחשב והם ינצלו אותם אז אין לי בעיה לקנות...
מה זה מטורף?
אתה זה שציין את ה400i, לא הבנתי מה אתה רוצה.
הבאת תקציב של 1000 ש"ח, סטאפ כמו שהצעתי נכנס בו.
אוזניות OVER EAR טובות בדרך כלל צריכות מגבר, זה לא משתלב טוב עם פלאפון.
אבל שוב, אם רוב השימוש הוא מול מחשב, למה להתפשר רק בשביל להסתרבל עם אוזניות OVER EAR בדרכים?