התלבטות בין טלוויזית פיליפס לבין TCL
הייתי הולך על ה tcl רק בגלל שהיא נראת יותר חדשה ואולי עבדה פחות זמן.
לקנות טלויזיה יד שניה זה סוג של הימור, משום שהתאורה האחורית של המסך לא מחזיקה מעמד לנצח ונחלשת כעבור זמן שימוש מסויים. טלויזיה שעבדה בבהירות מקסימלית של התאורה האחורית תחזיק מעמד פחות זמן מאשר טלויזיה שעבדה בבהירות בינונית או נמוכה.
לפני הרכישה תנסה לבחון את המסך בסביבה יחסית חשוכה ולשים וידאו אפור חלק (יש סרטונים כאלה ביוטוב, Grey Uniformity Test) ולנסות לאתר אזורים חשוכים במסך, אם יש כאלה ממליץ לוותר כי כנראה חלק מתאורה שבקה וכשזה מתחיל אז לא נשאר למסך הרבה זמן.
לקנות טלויזיה יד שניה זה סוג של הימור, משום שהתאורה האחורית של המסך לא מחזיקה מעמד לנצח ונחלשת כעבור זמן שימוש מסויים. טלויזיה שעבדה בבהירות מקסימלית של התאורה האחורית תחזיק מעמד פחות זמן מאשר טלויזיה שעבדה בבהירות בינונית או נמוכה.
לפני הרכישה תנסה לבחון את המסך בסביבה יחסית חשוכה ולשים וידאו אפור חלק (יש סרטונים כאלה ביוטוב, Grey Uniformity Test) ולנסות לאתר אזורים חשוכים במסך, אם יש כאלה ממליץ לוותר כי כנראה חלק מתאורה שבקה וכשזה מתחיל אז לא נשאר למסך הרבה זמן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
@Franklin
·
מה אנחנו אמורים להבין מצילום מסך של עמוד ביד2? נו באמת.
תקנה מה שנראה הכי יפה. בטווח המחירים והגדלים הזה הכל אותו דרעק.
·
מה אנחנו אמורים להבין מצילום מסך של עמוד ביד2? נו באמת.
תקנה מה שנראה הכי יפה. בטווח המחירים והגדלים הזה הכל אותו דרעק.
·Franklin כתב:@TheCoolest
·
אני חושב שהמסך הזה נראה עדכני וחדש יותר בהשוואה למסכים הקודמים שצירפתי.
אם הכל אותו הדבר, אז לא משנה על מה אלך אקבל את אותה תמורה?...
איך אפשר לדעת מה עדכני חודש ומה לא, אם בשום מקום לא רשום הדגם או שנת יצור...
·mdk_25 כתב:·......
איך אפשר לדעת מה עדכני חודש ומה לא, אם בשום מקום לא רשום הדגם או שנת יצור......
אני חושב שאפשר לזהות על פי העיצוב, עושה רושם שככל שהמסך דק יותר, פאנל/מסגרת דקים יותר, אפשר לראות שהוא אמור להיות חדש יותר מדגם עם מסגרת עבה יותר למשל.