שלום לכולם,
מתלבט בין שניהם. הם פחות או יותר באותו המחיר כיום(סביב 2000 ש"ח).
למישהו יש ניסיון עם הדגמים הללו ויכול להמליץ לי מה עדיף מבין שניהם ? היית שמח אם מי מהם היה מוצלח יחסית גם במוזיקה ולא רק בצפייה בסרטים ובסדרות.
תודה וחג שמח
מה עדיף מבין הסאונד ברים הללו HW-Q70R vs SLY9?
לי יש את הQ70 - פצצה של סאונד בר
אך יש חסרון אחד... יש לו IN אחד, יש היום סאונד בר, עם 3 IN, אמנם איכותיים פחות... כמו ה JBL אנדרואיד TV, שמכיל בתוכו גם סטרימר - אבל זה בוודאות לא לסלון...
או לחילופין האחים הגדולים של ה Q, אלה של ה 80 ובמיוחד ה 90, אבל אין אותם בארץ עדיין, רק בחו"ל
לי היה מגבר ורמקולים לפני, להגיד לך שזה בדיוק אותו דבר... זה לא
אבל מבחינת נוחיות,יופי/אסתטיקה, טכנולוגיה חדשה (אטמוס) - אין מה להשוות, ה Q70, לא רואה אותו ממטר...
כמובן שמערכת ק"ב שנקנית היום, תהיה יותר איכותית, אבל תעלה פי 3 לפחות
אני התרגלתי, ומאוד פחדתי בהתחלה לעבוד ל SB, אבל לא מתחרט (אולי מתחרט שלא הזמנתי את הדגם הבכיר מחו"ל)
אך יש חסרון אחד... יש לו IN אחד, יש היום סאונד בר, עם 3 IN, אמנם איכותיים פחות... כמו ה JBL אנדרואיד TV, שמכיל בתוכו גם סטרימר - אבל זה בוודאות לא לסלון...
או לחילופין האחים הגדולים של ה Q, אלה של ה 80 ובמיוחד ה 90, אבל אין אותם בארץ עדיין, רק בחו"ל
לי היה מגבר ורמקולים לפני, להגיד לך שזה בדיוק אותו דבר... זה לא
אבל מבחינת נוחיות,יופי/אסתטיקה, טכנולוגיה חדשה (אטמוס) - אין מה להשוות, ה Q70, לא רואה אותו ממטר...
כמובן שמערכת ק"ב שנקנית היום, תהיה יותר איכותית, אבל תעלה פי 3 לפחות
אני התרגלתי, ומאוד פחדתי בהתחלה לעבוד ל SB, אבל לא מתחרט (אולי מתחרט שלא הזמנתי את הדגם הבכיר מחו"ל)