תודה מראש לעוזרים
בהמשך למגיפה הבלתי נגמרת אני נאלץ להוסיף עוד מחשב למשפחה ,הבת שלי משתמשת כרגע בNUC 5CPYH (מחובר קווי לאינטרנט) לשימוש בלמידה מרחוק בזום ,לטענתה הNUC נתקע לעיתים קרובות כשהיא מנסה לעבוד עםOFFICE במקביל .
חוץ מאופיס והזום היא כמעט ולא משתמשת במחשב והייתי מבקש המלצה למחשב קטן במחיר קטן (הגודל הכי חשוב מבחינתה ) שירוץ בלי בעיות .
avinave כתב:תודה מראש לעוזרים
בהמשך למגיפה הבלתי נגמרת אני נאלץ להוסיף עוד מחשב למשפחה ,הבת שלי משתמשת כרגע בNUC 5CPYH (מחובר קווי לאינטרנט) לשימוש בלמידה מרחוק בזום ,לטענתה הNUC נתקע לעיתים קרובות כשהיא מנסה לעבוד עםOFFICE במקביל .
חוץ מאופיס והזום היא כמעט ולא משתמשת במחשב והייתי מבקש המלצה למחשב קטן במחיר קטן (הגודל הכי חשוב מבחינתה ) שירוץ בלי בעיות .
...
asus pnXX
gigabyte brix
lenovo think center
או פשוט nuc יותר חזק
תראה שאתה לוקח i3 ומעלה או מקביל בAMD
שיש מספיק זכרון וכונן ssd
מחשב סיני לא הייתי שם ועוד לילדֿ\ה, בזמנו כשחיפשתי את הfirewall ״המושלם״,ספק של אחד כזה עלה באש
·
@alcd
·
יש לי מחשב של eGlobal שעובד 7\24 כבר קרוב ל-5 שנים. ואחד פשוט יותר שעובד רצוף קרוב לשנתיים. לא נתקלתי בשום בעיה איתם. הספקים שלהם אולי לא משהו, אבל אפשר לקנות ספק איכותי אם זה משהו שממש מדאיג אותך.
חוץ מזה, כל ההצעות שלך חורגות מהתקציב ברגע שמוסיפים למחיר המחשב דיסק וזכרון.
מלרות ש NUC של אינטל הוא לא מחשב זעיר הכי טוב שיש, אני עדיין אמליץ עליו.
דור 8 ומעלה, עדיף עם Core i5, זכרון לפחות 8GB, דיסק SSD MVME.
יסחוב הכל חוץ ממשחקים.
יתרון של NUC שיש לו אמא ואבא, להורים שלי הלך אחד ה NUCים שלהם, המחשב היה בן 3 שנים פחות חודש, נרכש בחו"ל,
פתחתי קריאה ישירות מול אינטל תוך שבוע וקצת היה לי מחשב זהה חדש דנדש בבית עם שירות DHL כולל איסוף מחשב תקול על חשבון אינטל.
@avinave
·
על מחשבים אין מכס, אבל יש מע"מ.
מהניסיון שלי עם הסינים, לא יצא לי להתקל במצב שהייתי צריך לשלם. אבל תאורטית, צריך לקחת בחשבון 17% מע"מ פוטנציאלי.
אני באמת לא מבין למה מחשב כזה לא יצליח להחזיק זום.
הבנות שלי לומדות בזום עם טאבלט ישן של לנובו עם מעבד אחד עם אנדרואיד, ועם 2in1 של סמסונג עם מעבד אולטרא נייד במהירות 1Ghz וחלונות 10. אין שום סיבה שזום ייתקע על NUC כזה.
קל להאשים את החומרה בתקלות שבד"כ נובעות מסיבות אחרות כמו עומס במערכת ההפעלה ו/או חיבור רשת לא אמין שאפשר לשפר אותו ע"י רכיבים הרבה יותר זולים ממחשב.
כמה זכרון יש במחשב? לא ציינת. אולי יש לו רק 4GB וזה לא מספיק היום לשום דבר, ושדרוג קטן ל8 או 16 יעשה פלאים למחשב? מה עוד רץ על המחשב?
היא מחוברת בWifi? בכבל? אולי יש לך בעיות בתדר של הWifi ויש התנגשות עם השכנים? אולי יש לך בעיות עם ספק תשתית האינטרנט ויש כל הזמן ניתוקים? המחשב בממד? יכול להיות שWifi USB עם כבל מאריך ישפר את איכות הקליטה של המחשב ויפתור את התקיעות?
הייתי אומר לך לעשות שיעורי בית ולבחון את התשתיות בבית. אם הבעיה היא לא במחשב (ואני לא מאמין שהיא במחשב, כמו שכתבתי) גם מחשב גיימרים ב25K לא יפתור לך את הבעיות האלה.
תתחיל בקטן, ולאט תפתור את בעיות התשתיות שיש לך. מקסימום אכן תחליף את המחשב.
@maoravni
מחובר בחיבור קווי לHPNA של הממיר של יס שממוקם לידו (בתחילה היה מחובר אלחוטית לרשת הביתית והיה איטי מאד )
זיכרון 4G (לפי הקופסא תומך בDDR3L-1600 )
על המחשב מותקן וינדוס 10 חוקי יש את כל חבילת האופיס חוקית (בשימוש תדיר רק הפאוור פוינט והוורד) ,חוץ מזה כמעט כלום .
לטענתה הוא נתקע כאשר פותחת במקביל לזום וורד או פאוור פוינט ואז המערכת נתקעת .
אם שדורג זיכרון יתן שיפור משמעתי אז אשמח להמלצה על משהו מתאים