עזרה בהתלבטות בין Samsung QE65Q80T לבין Sony KD65XH9096BAEP

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nirgabay פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אשמח לעזרה בנוגע לרכישת טלויזיה 65 לסלון שלנו.
אחרי סקר שוק רחב נשארתי עם 2 טלויזיות אפשריות, ואני ממש מתלבט בינהן:
1. Samsung QE65Q80T
2. Sony KD65XH9096BAEP

המחירים שלהם כמעט זהים (בסביבות 6800).
ברוב אתרי ההשוואות הדירוג של הסמסונג מעט יותר גבוה אולם לדעתי רוב התגובות ברחבי הרשת הולכות עם הסוני מה שגורם לי עוד יותר להתלבט...

עיקר השימוש הוא בצפיה בסדרות/סרטים (סלקום TV), צפיה בנטפליקס ומשחקים פה ושם בפלייסטיישן עם הילדים(לא גיימר).

אציין שאנחנו רגילים לממשק של Android TV אבל לא יודע אם זה קריטריון מספיק חשוב על מנת להעדיף טלויזיה אחת על אחרת.

אשמח מאוד מאוד לחוות דעת מקצועית או מאנשים שמכירים את 2 הטלויזיות, אני רוצה לקנות אחת מהן בהקדם.

תודה רבה!

dol
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

למערכת הפעלה של סמסונג אין אפליקציה של סלקום אם זה חשוב לך.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #3 

לדעתי לטלוויזיות של סמסונג אין שירות סביר אם זה חשוב לך

nirgabay פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

dol כתב:למערכת הפעלה של סמסונג אין אפליקציה של סלקום אם זה חשוב לך.
...
·אני יודע, גם היום אנחנו עם טלויזיה בלי אנדרואיד, משתמשים בסטרימר

תודה

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

@molvy
·מסכים איתך, לעומת זה אני נכוויתי פעמיים מנותן השירות של סוני ככה שאם מישהו חושב שהם חבורה של פילנטרופים, הוא צריך להתעורר.

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #6 

@yuvalsap

מתי זה היה?

כשאלקטרוניקס פרו עדיין היו נותני השירות או כשזה עבר לברימאג?

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #7 

@spon83
·ברימאג

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

nirgabay כתב:שלום,
אשמח לעזרה בנוגע לרכישת טלויזיה 65 לסלון שלנו.
אחרי סקר שוק רחב נשארתי עם 2 טלויזיות אפשריות, ואני ממש מתלבט בינהן:
1. Samsung QE65Q80T
2. Sony KD65XH9096BAEP

המחירים שלהם כמעט זהים (בסביבות 6800).
ברוב אתרי ההשוואות הדירוג של הסמסונג מעט יותר גבוה אולם לדעתי רוב התגובות ברחבי הרשת הולכות עם הסוני מה שגורם לי עוד יותר להתלבט...

עיקר השימוש הוא בצפיה בסדרות/סרטים (סלקום TV), צפיה בנטפליקס ומשחקים פה ושם בפלייסטיישן עם הילדים(לא גיימר).

אציין שאנחנו רגילים לממשק של Android TV אבל לא יודע אם זה קריטריון מספיק חשוב על מנת להעדיף טלויזיה אחת על אחרת.

אשמח מאוד מאוד לחוות דעת מקצועית או מאנשים שמכירים את 2 הטלויזיות, אני רוצה לקנות אחת מהן בהקדם.

תודה רבה!
...
·

כמה תשובות....
1. הסמסונג מקבלת דירוג כללי טוב יותר באתרים כמו RTINGS, אבל זה בגלל שהיא עדיפה מאוד בכל מה שקשור ללייטנסי בגיימינג וזה מטה את התוצאה. אם תשים לב לציונים בצפייה בסרטים בלבד (ששם באמת שמים דגש על איכות תמונה) - הסוני מובילה במעט (לא פער גדול, גם הסמסונג טובה, ובכל זאת).

2. לטעמי הממשק של הסוני טוב בהרבה משל הסמסונג. יש לי NU8000 בחדר שינה (אמנם בת שנתיים ובכל זאת), וסוני XG95 בסלון - והחוויה של האנדרויד והממשק הכללי של הסוני פשוט לוקחים בענק. גם התמונה טובה בהרבה (אבל כמובן שלא מדובר בהשוואת תפוחים לתפוחים - הNU8000 לא כוללת FALD).

יחד עם זאת, אחרי שנים עם טלוויזיות סמסונג, ופעם ראשונה שיש לי סוני (בשנה האחרונה) - אין לי ספק שהיום הייתי בוחר סוני על פני סמסונג כמעט בכל הזדמנות.

nirgabay פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

slarti כתב:
...
...
·

כמה תשובות....
1. הסמסונג מקבלת דירוג כללי טוב יותר באתרים כמו RTINGS, אבל זה בגלל שהיא עדיפה מאוד בכל מה שקשור ללייטנסי בגיימינג וזה מטה את התוצאה. אם תשים לב לציונים בצפייה בסרטים בלבד (ששם באמת שמים דגש על איכות תמונה) - הסוני מובילה במעט (לא פער גדול, גם הסמסונג טובה, ובכל זאת).

2. לטעמי הממשק של הסוני טוב בהרבה משל הסמסונג. יש לי NU8000 בחדר שינה (אמנם בת שנתיים ובכל זאת), וסוני XG95 בסלון - והחוויה של האנדרויד והממשק הכללי של הסוני פשוט לוקחים בענק. גם התמונה טובה בהרבה (אבל כמובן שלא מדובר בהשוואת תפוחים לתפוחים - הNU8000 לא כוללת FALD).

יחד עם זאת, אחרי שנים עם טלוויזיות סמסונג, ופעם ראשונה שיש לי סוני (בשנה האחרונה) - אין לי ספק שהיום הייתי בוחר סוני על פני סמסונג כמעט בכל הזדמנות.
...
המון תודה על התשובה המפורטת!

שאלה קטנה, למיטב הבנתי הדגם שציינתי הוא המקבילה האירופאית ל-X950H. הוא משווק בתור אחד כזה שמותאם לגיימרים (ראה תמונה מצורפת). מאחר ואני ממש לא גיימר, יכול להיות שהדגם הזה הוא לא מה שהתכוונת אליו ולך יש משהו אחר? (הכוונה היא שפחות אכפת לי מהביצועים שלו במשחקים והרבה יותר אכפת לי מהביצועים בסרטים, סדרות וכו׳)

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #10 

9096 מקבילה לx900h ולא ל x950h
שחר

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

nirgabay כתב:
...
...
המון תודה על התשובה המפורטת!

שאלה קטנה, למיטב הבנתי הדגם שציינתי הוא המקבילה האירופאית ל-X950H. הוא משווק בתור אחד כזה שמותאם לגיימרים (ראה תמונה מצורפת). מאחר ואני ממש לא גיימר, יכול להיות שהדגם הזה הוא לא מה שהתכוונת אליו ולך יש משהו אחר? (הכוונה היא שפחות אכפת לי מהביצועים שלו במשחקים והרבה יותר אכפת לי מהביצועים בסרטים, סדרות וכו׳)
...
·
הדגם שלי יש הוא XG9505, שנמכר באירופה כ-XG95 ובארה"ב כ-X950G. זה בכל מקרה דגם של 2019.
ב-2020 יש שני דגמים בסדרה 9:
- XH9096 (בארץ), שהוא XH90 באירופה ו-X900H בארה"ב
- XH9505 (בארץ), שהוא XG95 באירופה ו-X950G בארה"ב.

לא הייתי מגדיר אף אחד מהם כמסך לגיימרים - הם כולם נופלים ממסכי סמסונג בכל מה שקשור לאינפוט לג (אבל זה כמובן חסר משמעות למשחק המזדמן. אני משחק לא מעט גם ב-PS4 וגם בנינטנדו סוויצ' שלי על ה-XG95 שלי ואין לי שום בעיה עם זה :-))

בהנחה שאתה לא גיימר וכבד ונושא הלייטנסי לא קריטי, הסוני עדיפה בעיני על סמסונג. בוודאות ברמות המחיר הנמוכות יותר - לסמסונג אין כרגע מענה ל-XH90 - הטלוויזיות שמקבילות אצל סמסונג במחיר ל-XH90 הן ללא FALD, וזה כמובן NO GO עצבני במחירים האלה (לטעמי).

nirgabay פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

slarti כתב:
...
...
·
הדגם שלי יש הוא XG9505, שנמכר באירופה כ-XG95 ובארה"ב כ-X950G. זה בכל מקרה דגם של 2019.
ב-2020 יש שני דגמים בסדרה 9:
- XH9096 (בארץ), שהוא XH90 באירופה ו-X900H בארה"ב
- XH9505 (בארץ), שהוא XG95 באירופה ו-X950G בארה"ב.

לא הייתי מגדיר אף אחד מהם כמסך לגיימרים - הם כולם נופלים ממסכי סמסונג בכל מה שקשור לאינפוט לג (אבל זה כמובן חסר משמעות למשחק המזדמן. אני משחק לא מעט גם ב-PS4 וגם בנינטנדו סוויצ' שלי על ה-XG95 שלי ואין לי שום בעיה עם זה :-))

בהנחה שאתה לא גיימר וכבד ונושא הלייטנסי לא קריטי, הסוני עדיפה בעיני על סמסונג. בוודאות ברמות המחיר הנמוכות יותר - לסמסונג אין כרגע מענה ל-XH90 - הטלוויזיות שמקבילות אצל סמסונג במחיר ל-XH90 הן ללא FALD, וזה כמובן NO GO עצבני במחירים האלה (לטעמי).
...
·תודה רבה חבר, החלטתי ללכת על הסוני בסופו של דבר וקניתי את ה-9505. מקווה שאהיה מרוצה מהבחירה :)

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

nirgabay כתב:
...
...
·תודה רבה חבר, החלטתי ללכת על הסוני בסופו של דבר וקניתי את ה-9505. מקווה שאהיה מרוצה מהבחירה :)
...
·
אין לי ספק שתהיה מרוצה.
זאת טלוויזיה נהדרת. כיפית ומעולה :-)

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #14 

nirgabay כתב:
...
...
...
בכמה קנית בסוף אם אפשר לדעת?

nirgabay פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

spon83 כתב:
...
...
בכמה קנית בסוף אם אפשר לדעת?
...
·7350 כולל הובלה והתקנה דרך אתר olsale (הגשתי הצעה שך 7550 ויש להם קופון של 200 ש״ח הנחה)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”