זקוק להמלצה לטלוויזיה 75-85 אינצ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
serg90 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

מחפש המלצה להורים שלי לטלוויזיה באזור 75-85 אינצ'.
אין בדיוק תקציב מוגדר, אבל כן מעוניין למצוא טלוויזיה עם הכי הרבה VFM, ללא בעיות ותקלות נפוצות.

את רוב התכנים הם צופים ב-youtube וסטרימים באינטרנט, ולכן ירדתי מהכיוון של OLED שכנראה לא תבוא ע"י ביטוי.

חשובה להם אופציה לחבר טלפון (ו"כמה שיותר חיבורים"), אבל אני מניח שזה די ברירת מחדל ברוב הטלוויזיות היום.

יש חשיבות לשירות, ולכן אני פוזל לכיוון LG שאיתם יש לי ניסיון טוב עם שירות עבור OLED, ומנגד הבנתי שלסוני יש שירות זוועה, למרות שהטלוויזיות שלהם טובות, ולכן מעדיף להמנע מהם.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

serg90 כתב:מחפש המלצה להורים שלי לטלוויזיה באזור 75-85 אינצ'.
אין בדיוק תקציב מוגדר, אבל כן מעוניין למצוא טלוויזיה עם הכי הרבה VFM, ללא בעיות ותקלות נפוצות.

את רוב התכנים הם צופים ב-youtube וסטרימים באינטרנט, ולכן ירדתי מהכיוון של OLED שכנראה לא תבוא ע"י ביטוי.

חשובה להם אופציה לחבר טלפון (ו"כמה שיותר חיבורים"), אבל אני מניח שזה די ברירת מחדל ברוב הטלוויזיות היום.

יש חשיבות לשירות, ולכן אני פוזל לכיוון LG שאיתם יש לי ניסיון טוב עם שירות עבור OLED, ומנגד הבנתי שלסוני יש שירות זוועה, למרות שהטלוויזיות שלהם טובות, ולכן מעדיף להמנע מהם.
...
·
לא יודע לגבי שירות זוועה.... הבנתי שגם היה לאחרונה שינוי בשירות של סוני.
בכל מקרה - הסוני נותנות היום VFM אופטימאלי, אם אתה מחפש גם איכות תמונה וגם ממשק.
הסמארט של LG נהדר, אבל הפאנלים שלהם IPS וזה בא לידי ביטוי בתמונה טובה פחות, בפרט בזמן צפיה בחדר חשוך יחסית. אישית לא הייתי נוגע בטלוויזיה של LG (למעט כמובן ה-OLEDים).

הסוני XH9096, עולה ב-85" בחנויות כרגע סדר גודל של 13.5K, ואפשר להשיג אותה לכיוון ה-13K ואולי אף פחות בבלק פרידיי. היא נותנת FALD מלא מעל פאנל VA, אנדרויד טיוי איכותי, וחוייה כללית נהדרת. קשה להתחרות עם זה היום.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

serg90 כתב:מחפש המלצה להורים שלי לטלוויזיה באזור 75-85 אינצ'.

...
·
מה זה תקלות נפוצות?
אף טלויזיה לא מושלמת, גם בטלויזיה ב-20,000 שקל יש דברים שלא עובדים מושלם.

ולמה צריך לחבר טלויזיה לטלפון?
התכוונת לאינטרנט?

serg90 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

אז בעצם אין מה לחשוש מהשירות של סוני, בניגוד למה שאני קורא בדיונים נוכחים על שירות של סמסונג, שמהם מזהירים להתרחק?
כי נראה שזאת באמת הבחירה האופטימלית, מלבד החשש בנוגע לשירות.
אשמח מאוד אם בעלי סוני יוכלו לתת חוות דעת על השירות שלהם.

ובנוגע לשאלה על תקלות נפוצות, הכוונה כמו בעיית הצריבות ב-OLED.

והם צריכים לחבר טלפון כדי לצפות בתמונות/סירטונים שיש על הטלפון מדי פעם (לא כמקור עיקרי לצפיה, אבל כאופציה).
בסופו של דבר הם לא ממש אנשים "טכנולוגים", אז הם צריכים דרך פשוטה, ומששק נוח.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #5 

ובנוגע לשאלה על תקלות נפוצות, הכוונה כמו בעיית הצריבות ב-OLED.
...
זה מה שחשבתי.
אז כמו שרשמתי, אף טלויזיה לא מושלמת.
אגב, בעיית הצריבות של OLED היא לא באמת כזאת חמורה.
הייתי מציע לך לקרוא על זה הטלויזיות מודרניות.

והם צריכים לחבר טלפון כדי לצפות בתמונות/סירטונים שיש על הטלפון מדי פעם (לא כמקור עיקרי לצפיה, אבל כאופציה).
בסופו של דבר הם לא ממש אנשים "טכנולוגים", אז הם צריכים דרך פשוטה, ומששק נוח.
...
חחח... דמיינתי לעצמי את ההורים שלך מחברים טלפון קווי של בזק לטלויזיה :lol:
אז כן, יש דרכים להזרים דברים מהטלפון - אבל הן לא הכי פשוטות, וקצת טכנולוגיות. Google cast למשל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”