חברות שילוח מארה״ב עם תשלום מסים מראש ועד הדלת?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא מספיק לך 3 חברות שציינת?
תראה אם מאסטופ עדיין עובדים
לי יש נסיון חיובי עם יושופס.
בשלושתן אתה מעלה חשבונית אאל"ט (לפחות ביושופס) ואתה מקבל בדיוק סכום לתשלום,כולל מיסים,ובארץ מגיע עד אליך בלי תשלום אגורה נוספת
בשלושתן אתה מעלה חשבונית אאל"ט (לפחות ביושופס) ואתה מקבל בדיוק סכום לתשלום,כולל מיסים,ובארץ מגיע עד אליך בלי תשלום אגורה נוספת
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
·אין לי ניסיון חיובי עם יושופס לכן מחפשl33cher כתב:לא מספיק לך 3 חברות שציינת?![]()
בשלושתן אתה מעלה חשבונית אאל"ט (לפחות ביושופס) ואתה מקבל בדיוק סכום לתשלום,כולל מיסים,ובארץ מגיע עד אליך בלי תשלום אגורה נוספת...
אני לא יודע אם 2 האחרות שרשמתי לוחקות תשלום מיסים מראש ומשלוח עד הדלת
מתגובתך לא ברור
@alcd
·
מאסטופ הפסיקו לעבוד כבר מזמן.
יושופס נהיו קצת גדולים מידי והשירות לדעתי ירד.
בפעמים האחרונות שהזמנתי, לפני שאמזון התחילו לשלוח לארץ ישירות, השתמשתי בדיליטס, האתר שלהם קצת מעפן, אבל נראה לי השירות יותר טוב. והם לא לוקחים לפי שער דולר שהם ממציאים כמו יושופס.
2 החברות משלמים מראש משלוח ומיסים, וזה מגיע לארץ עד לבית.
·
מאסטופ הפסיקו לעבוד כבר מזמן.
יושופס נהיו קצת גדולים מידי והשירות לדעתי ירד.
בפעמים האחרונות שהזמנתי, לפני שאמזון התחילו לשלוח לארץ ישירות, השתמשתי בדיליטס, האתר שלהם קצת מעפן, אבל נראה לי השירות יותר טוב. והם לא לוקחים לפי שער דולר שהם ממציאים כמו יושופס.
2 החברות משלמים מראש משלוח ומיסים, וזה מגיע לארץ עד לבית.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ה2 האחרות כן לוקחות מיסים ותשלום הכל כלול,זה כל הרעיון שהן שולחות לך מה שהזמנת ושלחת אליהן.
שליח זה נחמד,מנסיוני לצערי הרוב באים בהתראה סופר קצרה לבית (10 עד 30דקות גג) וזה לא מתאים לי (מי שבחל"ת\חופש\או סתם מישהו אחר בבית,סבבה)
מעדיף נקודת איסוף (תחנת דלק\חנות צמוד לבית או לא רחוק מדי) שאפשר לאסוף ממנה מתי שאוכל,בלי לחץ.
בהצלחה
שליח זה נחמד,מנסיוני לצערי הרוב באים בהתראה סופר קצרה לבית (10 עד 30דקות גג) וזה לא מתאים לי (מי שבחל"ת\חופש\או סתם מישהו אחר בבית,סבבה)
מעדיף נקודת איסוף (תחנת דלק\חנות צמוד לבית או לא רחוק מדי) שאפשר לאסוף ממנה מתי שאוכל,בלי לחץ.
בהצלחה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
בחברת ידגו ניתן לבקש משלוח גם לנקודת איסוף לפי בחירה שלך עבור כל משלוח בנפרדl33cher כתב:ה2 האחרות כן לוקחות מיסים ותשלום הכל כלול,זה כל הרעיון שהן שולחות לך מה שהזמנת ושלחת אליהן.
בהצלחה...