חנויות אלקטורניקה ומחשבים ששולחות ישירות מארה״ב לישראל?
·תודה מכיר את החנות לא ידעתי ששולחים לארץ.shahar31 כתב:bhphotovideo, לא רכשתי מעולם במשלוח לארץ (רק בניו יורק)
אבל יש להם אפשרות משלוח לארץ...
אצלם אין תשלום מס מראש לפי מה שאני רואה, נכון?
עם מי הם שולחים בדרך כלל? (חברות שילוח יגגו עם תשלומים נלווים)
תודה, מה זה גם הם וגם הם ישראלים? (בחופש סוכות)dmitrys כתב:גם adorama, המתחרים של B&H.
בעיקר מתמחים בצילום, אבל לא רק.
מן הסתם, תמיד יש את ebay...
אותה שאלה , אני לא טועה הם לא לקוחים תשלום מס מראש ואצטרך לשלם כאן?
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
·BH שולחים עם DHL להם עלויות שחרור סבירות סביב 93 ש"חalcd כתב:·תודה מכיר את החנות לא ידעתי ששולחים לארץ.......
אצלם אין תשלום מס מראש לפי מה שאני רואה, נכון?
עם מי הם שולחים בדרך כלל? (חברות שילוח יגגו עם תשלומים נלווים)...
הרכישה לאחרונה הם פצלו לי חבילה ונאלצתי לשלם פעמיים עלויות שחרור, ערך ההזמנה כ-700+ דולר
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 03/10/2020 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם לא לקוחים מיסים מראש זה די פוסל בשבילי, newegg לא יצא לי להזמין אבל אני כן רואה שלוקחים מע״םcarmonle כתב:·BH שולחים עם DHL להם עלויות שחרור סבירות סביב 93 ש"ח......
הרכישה לאחרונה הם פצלו לי חבילה ונאלצתי לשלם פעמייםעלויות שחרור, ערך ההזמנה כ-700+ דולר...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
הזמנתי מ-newegg לאחרונה שילד ובסה"כ היה בסדר מבחינתי , משלוח חינם בניגוד לאמזוןalcd כתב:אם לא לקוחים מיסים מראש זה די פוסל בשבילי, newegg לא יצא לי להזמין אבל אני כן רואה שלוקחים מע״ם.........
מצד שני לא יצא לי להתנהל מול שירות הלקוחות שלהם וכנראה שברמות מחיר קרובות אעדיף לרכוש מאמזון
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
·תודה אבדוק 'למרות שאין שם דברים שאני צריך בBF, אבל בטוח אמצא...
הם לא ישראלים, אלא דוסים אמריקאים, בדיוק כמו B&H.alcd כתב:תודה, מה זה גם הם וגם הם ישראלים? (בחופש סוכות)......
אותה שאלה , אני לא טועה הם לא לקוחים תשלום מס מראש ואצטרך לשלם כאן?...
אני לא יודע איך הם שולחים ואיך ממסים, אולי כדי לשלוח מייל. הם לא עובדים בשבת כמובן.