ראוטר פרטי איטי תשתית סלקום

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
afikra פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
יש לי ראוטר מודם VV5822 שקיבלתי מסלקום כאשר הצטרפתי לתוכנית הטריפל שלהם. לאחר תקופה ארוכה של חיבור לא יציב, רכשתי ראוטר TPLINK Archer C7.

כיביתי את הרשתות Wifi במכשיר של סלקום, וחיברתי כבל רשת מהחיבור WAN של סלקום (אדום) לחיבור אינטרנט של הארצ'ר (כחול). הגדרתי את הארצ'ר עם Dynamic IP, הפעלתי את הרשתות Wifi, והאינטרנט עבד מצוין במהירות גבוהה של עד 75 מגה בחודשים האחרונים.

בימים האחרונים (מיום רביעי ליתר דיוק) המהירות צנחה לכ4 מגה הורדה. ניסיתי לכבות ולהדליק, להחליף ערוצים, לחבר את הארצ'ר לחיבור הצהוב אצל סלקום, לשנות את ההגדרות, שום דבר לא עזר והמהירות לא עלתה. בחיבור ישיר למכשיר של סלקום המהירות יציבה על כ75 מגה.

בסופו של דבר כדי שיהיה לי חיבור אינטרנט מהיר הפעלתי בחזרה את הרשתות Wifi במכשיר של סלקום, ואני גולש כרגע דרכו.

אשמח אם תוכלו לסייע האם יש משהו נוסף בהגדרות שאפשר לשנות, האם יכול להיות שסלקום מקשים על מכשירים פרטיים להתחבר דרכם? האם פספסתי משהו?

תודה מראש לעונים וחג שמח.

LiorKlein
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

לא יודע אם קשור אצלי אותו דבר עם הראוטר הזה בשבוע האחרון רק שאני מחובר דרך הוט , אבל אותם תופעות , אולי צריך להתקשר לתמיכה של tp-link בארץ באנדא תקשורת

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

afikra כתב:היי לכולם,
יש לי ראוטר מודם VV5822 שקיבלתי מסלקום כאשר הצטרפתי לתוכנית הטריפל שלהם. לאחר תקופה ארוכה של חיבור לא יציב, רכשתי ראוטר TPLINK Archer C7.

כיביתי את הרשתות Wifi במכשיר של סלקום, וחיברתי כבל רשת מהחיבור WAN של סלקום (אדום) לחיבור אינטרנט של הארצ'ר (כחול). הגדרתי את הארצ'ר עם Dynamic IP, הפעלתי את הרשתות Wifi, והאינטרנט עבד מצוין במהירות גבוהה של עד 75 מגה בחודשים האחרונים.

בימים האחרונים (מיום רביעי ליתר דיוק) המהירות צנחה לכ4 מגה הורדה. ניסיתי לכבות ולהדליק, להחליף ערוצים, לחבר את הארצ'ר לחיבור הצהוב אצל סלקום, לשנות את ההגדרות, שום דבר לא עזר והמהירות לא עלתה. בחיבור ישיר למכשיר של סלקום המהירות יציבה על כ75 מגה.

בסופו של דבר כדי שיהיה לי חיבור אינטרנט מהיר הפעלתי בחזרה את הרשתות Wifi במכשיר של סלקום, ואני גולש כרגע דרכו.

אשמח אם תוכלו לסייע האם יש משהו נוסף בהגדרות שאפשר לשנות, האם יכול להיות שסלקום מקשים על מכשירים פרטיים להתחבר דרכם? האם פספסתי משהו?

תודה מראש לעונים וחג שמח.
...
יש לך כח להגדרות מתקדמות? תחליף את הקושחה ל-OpenWRT גרסה 19.07.4 (היציבה האחרונה) ותפעיל NAT Offloading. אמור לפתור לך את הבעיה. הקושחה המקורית של ה-C7 היא ***.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”