אשמח לעזרה לאחר ניסיונות רבים..
המטרה לחבר רשת mesh tends mv6 על ראוטר/מודם במצב BRIDGE על תשתית סלקום קו בזק VDSL.(לא סיבים)
לאחר אי הצלחה ותמיכה מסלקום להפוך את ראוטר/מודם של סלקום vv2220 למצב bridge - נראה כי הראוטר שלהם חסום לאופציה bridge.
רכשתי ראוטר מודם של t-plink 9970 על מנת להפוך אותו למודם בלבד במצב Bridge.
קיימת בו האופציה להגדיר כ Bridge, ניסיתי את כל האופציות האפשריות
ולא קיבלתי אינטרנט או חיווי חיובי לחיבור.
כמובן שזאת לאחר הגדרת חייגן ברשת mesh.
א. האם יש דרך "לפתוח" את האופציה Bridge בראוטר סלקום vv2220?
ב. האם ייתכן שיש חסימה בכלל למצב bridge ברמת התשתית?
ג. אשמח לעזרה במידע להגדיר Bridge בראוטר tp-link 9970.
* מציין שבהגדרה אוטומטית (זיהוי תשתית) שקיימת בראוטר 9970 מצליח ליצור חיבור אינטרנט תקין עם חייגן. אך לא מצב Bridge..
תודה רבה
הגדרת מודם ראוטר t-plink 9970 כ Bridge על תשתית סלקום vdsl כתחליף לראוטר סלקום vv2220
-
DanielH
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- borsood
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
לגבי ה 9970. אחרי שיש זיהוי אוטומטי תשמור את הפרמטרים.
תעביר לbridge, ותבדוק שהפרמטרים שמופעים מתאימים למה שהיה בזיהוי האוטומטי, אם מופיעים דברים נוספים תמחוק אותם.
כמובן שמשהו צריך לחייג אחרי זה.
תעביר לbridge, ותבדוק שהפרמטרים שמופעים מתאימים למה שהיה בזיהוי האוטומטי, אם מופיעים דברים נוספים תמחוק אותם.
כמובן שמשהו צריך לחייג אחרי זה.
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
@DanielH
·
אישית אף פעם הזיהוי האוטומטי ב-9970 לא עבד לי (אולי קשור לנושא של bridge לך תדע). כשלב ראשון הייתי מציע לחבר מחשב ישירות ל-9970 (ללא כל ציוד אחר מחובר אליו), לאפס את הראוטר, להגדיר אותו כמודם בלבד עם הגדרה ידנית (אני כבר לא זוכר איך נראה המסך, אבל זה בטוח לא מה שהבאת לעיל שם מופיע חיבור pppoe עם שם וסיסמא שכמובן לא היה במצב של מודם בלבד). אחרי שהגדרת אותו כמודם בלבד ואתה רואה סינכרון תקין, תגדיר במחשב חייגן pppoe ותוודא שיש גלישה תקינה. אם באחד מהשלבים הנ"ל יש בעיה, תפרט בדיוק מה הבעיה.
אחרי שיש לך אינטרנט דרך חייגן במחשב, כל שנותר הוא לנתק את המחשב מה-9970 ולחבר במקומו את ה-tenda ולהגדיר את החייגן ב-tenda. אם זה לא עובד לא הגדרת נכון את החייגן ב-tenda.
·
אישית אף פעם הזיהוי האוטומטי ב-9970 לא עבד לי (אולי קשור לנושא של bridge לך תדע). כשלב ראשון הייתי מציע לחבר מחשב ישירות ל-9970 (ללא כל ציוד אחר מחובר אליו), לאפס את הראוטר, להגדיר אותו כמודם בלבד עם הגדרה ידנית (אני כבר לא זוכר איך נראה המסך, אבל זה בטוח לא מה שהבאת לעיל שם מופיע חיבור pppoe עם שם וסיסמא שכמובן לא היה במצב של מודם בלבד). אחרי שהגדרת אותו כמודם בלבד ואתה רואה סינכרון תקין, תגדיר במחשב חייגן pppoe ותוודא שיש גלישה תקינה. אם באחד מהשלבים הנ"ל יש בעיה, תפרט בדיוק מה הבעיה.
אחרי שיש לך אינטרנט דרך חייגן במחשב, כל שנותר הוא לנתק את המחשב מה-9970 ולחבר במקומו את ה-tenda ולהגדיר את החייגן ב-tenda. אם זה לא עובד לא הגדרת נכון את החייגן ב-tenda.