עזרה עם חיבור טלויזיה של סמסונג לרסיבר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
איתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לפני מספר שעות התקנתי טלויזיה חדשה של Samsung QE55Q70T. הטלויזיה החליפה דגם ישן יותר של סמסונג.
הטלויזיה אצלי מחוברת לרסיבר של INTEGRA בקינפוג הבא:
הממיר של YES מחובר לרסיבר בעזרת HDMI וחיבור אופטי לאודיו. הרסיבר מחובר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI נוסף.
בנוסף, הטלויזיה מחוברת לרסיבר בעזרת כבל אופטי על מנת שאוכל לשמוע דרך המערכת כאשר אני צופה ב-Netflix או Plex.
הבעייה שלי היא ש-Netflix ו- PLEX פשוט לא מושמעים דרך המערכת. אני יכול לשמוע רק דרך הטלויזיה. כמובן שבדקתי שהרסיבר מחובר ומסודר כראוי. כמו כן בדקתי שהכבל לא נפגע בהתקנה מחדש - ואכן הכל נראה תקין.
מה שבלבל אותי לחלוטין זה העובדה שכשאר אני רואה YOUTUBE דרך אפליקציה בטלויזיה - האודיו עובר למערכת אבל כאפליקציה של NETFLIX או PLEX - שום דבר... אשמח לכל עזרה מאחר ואני די אובד עצות כרגע..
תודה,
איתי

איתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

נראה שהבעייה היא משהו עם הרסיבר - כאשר אני מכביר את היציאת קול בטלויזיה ל-optical - הרסיבר נכנס ל-MUTE וכתוב לי TV SPEAKER - אין לי מושג מה קורה....

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

איתי כתב:שלום,
לפני מספר שעות התקנתי טלויזיה חדשה של Samsung QE55Q70T. הטלויזיה החליפה דגם ישן יותר של סמסונג.
הטלויזיה אצלי מחוברת לרסיבר של INTEGRA בקינפוג הבא:
הממיר של YES מחובר לרסיבר בעזרת HDMI וחיבור אופטי לאודיו. הרסיבר מחובר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI נוסף.
בנוסף, הטלויזיה מחוברת לרסיבר בעזרת כבל אופטי על מנת שאוכל לשמוע דרך המערכת כאשר אני צופה ב-Netflix או Plex.
הבעייה שלי היא ש-Netflix ו- PLEX פשוט לא מושמעים דרך המערכת. אני יכול לשמוע רק דרך הטלויזיה. כמובן שבדקתי שהרסיבר מחובר ומסודר כראוי. כמו כן בדקתי שהכבל לא נפגע בהתקנה מחדש - ואכן הכל נראה תקין.
מה שבלבל אותי לחלוטין זה העובדה שכשאר אני רואה YOUTUBE דרך אפליקציה בטלויזיה - האודיו עובר למערכת אבל כאפליקציה של NETFLIX או PLEX - שום דבר... אשמח לכל עזרה מאחר ואני די אובד עצות כרגע..
תודה,
איתי
...
·
למה היס מחובר לרסיבר? אין סיבה לזה.
זה גם עלול לגרום לבעיות סנכרון קול/תמונה.
תחבר רק את הטלויזיה לרסיבר.
אם הרסיבר תומך ב-passtrough, אז ה-hdmi יכול לעבור דרכו.
אם לא, אז עדיף לחבר אותו ליציאה האופטית של הטלויזיה וזהו.
אין שום צורך בעוד חיבורים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”