אחריות סמסונג למסכים
באופן מוזר במסגרת האחריות של סמסונג ישראל, בשנה הראשונה יש את הסעיף:
"האחריות מונפקת בניו דלהי ובתי המשפט בניו דלהי יקבלו סמכות שיפוט בלעדית בעניינים הכלולים באחריות זו הנובעים ממנה."
https://www.samsung.com/il/support/warranty/
זאת אומרת שבמקרה של בעיה וחריגה מהאחריות, אם תרצו להגיע לבית משפט תצטרכו לעשות את זה בהודו!!! או שמישהו פשוט העתיק את כתב האחריות מהודו או שזו ההחלטה שלהם. כך או כך לא נשמע תקין ולא מכבד.
הרחבת האחריות לעוד 3 שנים הינה תחת חברת אלקטרוניקס פרו. ושם יש סעיף מטריד אחר שצריך לקחת בחשבון:
אחריות מורחבת - פירוט
"אם לא ניתן לתקן את המוצר ויש להחליפו, האחריות איננה כוללת החלפה שכזו, אך החברה רשאית לפי שיקול דעתה להציע החלפת המוצר במוצר זהה או דומה, בין אם חדש ובין אם מחודש."
במילים אחרות, יכול להיות שתהיה תקלה שלא ניתן לתקן ואז החברה תחליט אם לא לתת מסך אחר או כן (חדש או משומש, לא שווה ערך וכו')
אותי זה קצת מטריד.
"האחריות מונפקת בניו דלהי ובתי המשפט בניו דלהי יקבלו סמכות שיפוט בלעדית בעניינים הכלולים באחריות זו הנובעים ממנה."
https://www.samsung.com/il/support/warranty/
זאת אומרת שבמקרה של בעיה וחריגה מהאחריות, אם תרצו להגיע לבית משפט תצטרכו לעשות את זה בהודו!!! או שמישהו פשוט העתיק את כתב האחריות מהודו או שזו ההחלטה שלהם. כך או כך לא נשמע תקין ולא מכבד.
הרחבת האחריות לעוד 3 שנים הינה תחת חברת אלקטרוניקס פרו. ושם יש סעיף מטריד אחר שצריך לקחת בחשבון:
אחריות מורחבת - פירוט
"אם לא ניתן לתקן את המוצר ויש להחליפו, האחריות איננה כוללת החלפה שכזו, אך החברה רשאית לפי שיקול דעתה להציע החלפת המוצר במוצר זהה או דומה, בין אם חדש ובין אם מחודש."
במילים אחרות, יכול להיות שתהיה תקלה שלא ניתן לתקן ואז החברה תחליט אם לא לתת מסך אחר או כן (חדש או משומש, לא שווה ערך וכו')
אותי זה קצת מטריד.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כשאתה משוכנע ששום דבר כבר לא יכול הפתיע אותך... מסתבר שהשמים הם הגבול.
אני במקומם הייתי הולך על סמכות שיפוט בירח או מאדים... מה שבטוח, בטוח.
אם הם העתיקו את זה זה חמור לא פחות ומראה מה רמת הרצינות והכבוד שהם מפגינים לצרכנים שלהם.
לגבי הקביעה הנחרצת שאין לזה תוקף, הייתי נזהר מקביעות שכאלו.
אבל כשיש להם כזאת עדת מעריצים הדוקה, שלא נרטבת שמשתינים עליה או מסריחה כשמחר.... הבנתם את המטאפורה.
התופעה החברתית הזאת לא מתרחשת רק במישור הטכנולוגי אלא בעוד מישורים בהם הציבור מתעקש לבחור באלו שהכי לא סופרים אותם.
אז מה אכפת לסמסונג לכתוב ולא לכבד?
ולמרות הכל אנשים קונים, ממליצים, מהללים.
איך אמר שלום? "הציבור מטומטם" אשכרה מטומטם!
אני במקומם הייתי הולך על סמכות שיפוט בירח או מאדים... מה שבטוח, בטוח.
אם הם העתיקו את זה זה חמור לא פחות ומראה מה רמת הרצינות והכבוד שהם מפגינים לצרכנים שלהם.
לגבי הקביעה הנחרצת שאין לזה תוקף, הייתי נזהר מקביעות שכאלו.
אבל כשיש להם כזאת עדת מעריצים הדוקה, שלא נרטבת שמשתינים עליה או מסריחה כשמחר.... הבנתם את המטאפורה.
התופעה החברתית הזאת לא מתרחשת רק במישור הטכנולוגי אלא בעוד מישורים בהם הציבור מתעקש לבחור באלו שהכי לא סופרים אותם.
אז מה אכפת לסמסונג לכתוב ולא לכבד?
ולמרות הכל אנשים קונים, ממליצים, מהללים.
איך אמר שלום? "הציבור מטומטם" אשכרה מטומטם!
אשמח לאותיות הקטנות באחריות המורחבת(vip)
המתקין של אלקטרוניקס פרו לחץ מאוד לעשות אחריות מורחבת בעלות של 690 שח
אמרתי לו שאחשוב על זה
יש למישהו פה ניסיון ואת האותיות הקטנות של האחריות המורחבת
אמרתי לו שאחשוב על זה
יש למישהו פה ניסיון ואת האותיות הקטנות של האחריות המורחבת
·dor_guy כתב: "אם לא ניתן לתקן את המוצר ויש להחליפו, האחריות איננה כוללת החלפה שכזו, אך החברה רשאית לפי שיקול דעתה להציע החלפת המוצר במוצר זהה או דומה, בין אם חדש ובין אם מחודש."
אותי זה קצת מטריד....
רק "קצת מטריד" ?
רק הסעיף הזה צריך להיות מספיק על מנת לא לגעת בשום מוצר שהם נותנים לו אחריות (אפילו אם זה המוצר הכי טוב והכי משתלם !) , שלא לדבר על "המקצועיות" שהם מפגינים....
ארז