למישהו יש מושג מתי הסדרה תגיע לארץ ?
b&w סדרה 6 החדשה
משיקים אותה בכל העולם במקביל בתחילת אוגוסט , אבל הבנתי שכל הרמקולים שיגיעו בנגלה הראשונה כבר מוזמנים ויקח בערך חצי שנה עד שזה יהיה סדיר בחנויות בצורה של שלם וקח .
ד"א אומרים שהם מעולים , הם שמו שם את הטוויטרים של הנאוטילוס (לפחות לפי מה שהם כותבים) שעובד עד 50KHZ , ושלמרות כל השינויים הם יתאימו לאחור לסדרה 600 הישנה בלי בעיה .
ד"א אומרים שהם מעולים , הם שמו שם את הטוויטרים של הנאוטילוס (לפחות לפי מה שהם כותבים) שעובד עד 50KHZ , ושלמרות כל השינויים הם יתאימו לאחור לסדרה 600 הישנה בלי בעיה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך הבנתה שנגלה ראשונה כבר הוזמנה מראש ?אוריאל כתב:, אבל הבנתי שכל הרמקולים שיגיעו בנגלה הראשונה כבר מוזמנים ויקח בערך חצי שנה עד שזה יהיה סדיר בחנויות בצורה של שלם וקח .
....
נירא לך שמדפיים וסנטרים גם כן כבר הוזמנו ?:מבולבל:
כי לפרונט אני אוטו טו אקח 705 ומסידרה 6 החדשה שוקל לקחת סנטר ו685 לסראונד.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
הבטחה ממני:
לא יהיה שום מחסור. כל מי שירצה יוכל לקנות.
לא מדובר כאן באיזה יצרן קטן עם קו ייצור שתלוי באספקת רכיב או ביכולת הפיזית האישית שלו. אם חברה כמו BW החליטה שיש ביקוש, היא תמכור, ואם יש צורך - תישכור קבלני משנה שיעשו לה את העבודה.
האם נראה לכם שפולסווגן, למשל, תוציא מכונית משפחתית חדשה ותודיע שהיא מכורה מראש לחצי שנה? ומי שרוצה לקנות אז אין ושיזמין ויחכה או שיקנה ממתחרה?
או שאינטל יוציאו מעבד חדש אבל יודיעו "הכל מוזמן מראש" ומי שאין לו סבלנות שיקנה מ - ATD?
COME ON, GUYS קצת הגיון.
לא מדובר כאן באיזה יצרן קטן עם קו ייצור שתלוי באספקת רכיב או ביכולת הפיזית האישית שלו. אם חברה כמו BW החליטה שיש ביקוש, היא תמכור, ואם יש צורך - תישכור קבלני משנה שיעשו לה את העבודה.
האם נראה לכם שפולסווגן, למשל, תוציא מכונית משפחתית חדשה ותודיע שהיא מכורה מראש לחצי שנה? ומי שרוצה לקנות אז אין ושיזמין ויחכה או שיקנה ממתחרה?
או שאינטל יוציאו מעבד חדש אבל יודיעו "הכל מוזמן מראש" ומי שאין לו סבלנות שיקנה מ - ATD?
COME ON, GUYS קצת הגיון.
איל פור
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתפלא, אבל זה בדיוק מה שקרה עם ה-GTI החדשה.האם נראה לכם שפולסווגן, למשל, תוציא מכונית משפחתית חדשה ותודיע שהיא מכורה מראש לחצי שנה? ומי שרוצה לקנות אז אין ושיזמין ויחכה או שיקנה ממתחרה?...
ומה קרה עם ה-BOXSTER של פורשה ?
אנשים מוכרים יד שניה במחיר של חדש כי הביקוש כל כך גדול שאנשים העדיפו לקנות יד שניה מאשר לחכות שנתיים בהמתנה (כנ"ל ב-M5 של BMW).
הדוגמא שלך לא תופסת.
אגב, אני לרמקולים שלי חיכיתי 10 שבועות.
כמה נמר חיכה לרמקולים שלו? למה הסינים לא לקחו מפעל בסין שייצר להם אם הם לא עמדו בעומס?
איל, אני מזכיר לך, אתה נכנס לאזורים אפורים.
אם אין לך מידע אינפורמטיבי (נתונים טכניים, מחירים, זמני הספקה וכו') אתה מתבקש לא להגיב על מוצרים ובטח שלא, של מתחרים.
אוטופיה - יהיו גם מדפיים וסנטרים
אייל - אל תתחייב למה שאתה לא בטוח , מה שרשמתי רשמתי מידיעה וודאית ב100% .יש להם הרבה בעיות עם אנשים ברחבי העולם שהזמינו סדרה 6 ולא קיבלו עדיין כי הם הפסיקו את הייצור של הקודמת כבר לפני יותר מחצי שנה . כל האנשים האלו יקבלו רמקולים מהסדרה החדשה .אני למשל מחכה לסנטר LCR600 כבר 8(!) חודשים .כמוני יש עוד הרבה.
עד שכל הפער הזה יסגר ויגיעו משלוחים והכל יהיה בכמות מספיק גדולה כדי לספק לכל המפיצים בעולם יקח זמן.
אייל - אל תתחייב למה שאתה לא בטוח , מה שרשמתי רשמתי מידיעה וודאית ב100% .יש להם הרבה בעיות עם אנשים ברחבי העולם שהזמינו סדרה 6 ולא קיבלו עדיין כי הם הפסיקו את הייצור של הקודמת כבר לפני יותר מחצי שנה . כל האנשים האלו יקבלו רמקולים מהסדרה החדשה .אני למשל מחכה לסנטר LCR600 כבר 8(!) חודשים .כמוני יש עוד הרבה.
עד שכל הפער הזה יסגר ויגיעו משלוחים והכל יהיה בכמות מספיק גדולה כדי לספק לכל המפיצים בעולם יקח זמן.