שליטה בווליום של הרסיבר בעזרת ה Magic Remote

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
moshik008 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

היי,

הותקנה אצלי היום ה LG GX
הגדרתי את ה ARC בMagic Remote וב Onkyo 646. שומעים את הסאונג ואני גם מצליח להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הממשק במסך דרך לחיצה על ה כפתור עם השלוש נקודות, וגם לכבות ולהדליק את הרסיבר משם.
מה שאני לא מצליח זה להגביר ולהנמיך דרך הכפתורים היעודיים של הווליום ב שלט של LG (מתקבל סימן של אין כניסה במסך).
כמו כן בכיבוי הטלוויזיה ההרסיבר לא נכבה אוטומאטית.

בנוסף, ניתן לשלוט על ממיר יס דרך השלט של ה LG כשהוא מחובר לרסיבר ולא לטלוייזיה?
המטרה היא להשאר רק עם השלט של LG שישלוט על הכל.
תודה.

HaJ-B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!
אני לא בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה "לא מצליח להגביר ולהנמיך דרך הכפתורים היעודיים של הווליום ב שלט של LG".
אם אתה מוגדר על ARC בטלויזיה, אין סיבה שהווליום של הרמקולים של המסך יושפע מכך (שכן הרמקולים שלו מנוטרלים), אלא כמו שציינת - רק הווליום של המגבר.
על מנת לשלוט בווליום של הטלויזיה, שנה את ההגדרות לשמיעה דרך הרמקולים של הטלויזיה. כך הטלויזיה לא תעביר למגבר, הרמקולים שלה יחזרו לפעול, ותוכל לשלוט בווליום של הטלויזיה עצמה.
שוב, בהתחלה ציינת שאתה מצליח לכבות ולהדליק את הרסיבר, אז למה בהמשך חזרת בך כשאמרת ש"בכיבוי הטלוויזיה ההרסיבר לא נכבה אוטומאטית"?
אני עם סלקום, ולשמחתי יש בטלויזיה אפליקציה לקליטת השידורים, כך שהחזרתי את הממיר, פיניתי שלט, וחסכתי 30 שקל בחודש.
נסה לבדוק אם גם ל"יס" קיימת אפליקציה.

אגב, הייתי שמח לדעת האם קצב ההגבהה/הנמכה של הרסיבר דרך השלט של LG זהה לקצב של הפעולה דרך שלט המגבר שלך.

עריכה: אני חושב שצלחתי להבין למה אתה מתכוון לגבי הווליום. אין לי מושג למה זה קורה אצלך. לגבי ההדלקה/הפעלה יחד עם המסך - בדוק שהאופציה של השליטה באמצעות HDMI מופעלת במסך.

moshik008 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

אחרי ניתוק המערכת כולה מהחשמל והדלקה מחדש הכל הסתדר. הכל נכבה/נדלק ביחד והשליטה רק מהשלט של LG/
לגבי הקצב ההגרה/הנמכה דרך השלט של LG, הוא הרבה יותר מהיר מהשלט המקורי.... צריך להיות ממש עדין איתו.

HaJ-B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

מעניין... אצלי קצב השינוי של הווליום דרך השלט של הטלויזיה נורא איטי בהשוואה לשליטה של השלט של המגבר.
האם החיווי של הווליום מופיע לך על המסך (כשלא מכוון לכניסת הרסיבר)?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”