שרשור תגובות: מהיום - הדור החמישי מופעל בישראל
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ממש מעניין שסלקום בכלל לא במשחק הזה.
יאללה, שיהיה לנו בהצלחה - לפחות יש שר אחד בממשלה שעובד...
יאללה, שיהיה לנו בהצלחה - לפחות יש שר אחד בממשלה שעובד...
כל עוד אין מפת פריסה אמיתית אז לא יודע אם זה שווה, ירושלים היא עיר גדולה, למשל, איך אדע אם באיזור שלי יש דור 5? לא צריך מיקום ממש מדוייק, רק שיפרסמו את האיזור ואז אראה אם שווה לי לשדרג למכשיר תואם כבר עכשיו.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
·סלקום עדיין לא אושרה. משערים שברבעון הבאkb_lt כתב:סלקום פשוט נרדמה. שום מילה על 5G....
אלי חבוש
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אם אין לי מכשיר עם 5G, אפשר להתחבר לתוכנית 1 טרה ולגלוש ב-4G?
עשיתי חישוב ש-2 טרה אינטרנט בחודש יספיקו לנו. אם זה אפשרי אני מתנתק מהוט.
השאלה היחידה היא, האם זה יקצר את חיי הסוללה של הסמארטפון. הפתרון זה ראוטר סלולרי וסים כפול, אבל לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט על העלויות של סים כפול.
השאלה היחידה היא, האם זה יקצר את חיי הסוללה של הסמארטפון. הפתרון זה ראוטר סלולרי וסים כפול, אבל לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט על העלויות של סים כפול.
לחסוך כמה שקלים בשביל אינטרנט בהרבה יותר איטי נראה לי לא פתרוןzahipan2 כתב:אם אין לי מכשיר עם 5G, אפשר להתחבר לתוכנית 1 טרה ולגלוש ב-4G?
השאלה היחידה היא, האם זה יקצר את חיי הסוללה של הסמארטפון. הפתרון זה ראוטר סלולרי וסים כפול, אבל לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט על העלויות של סים כפול....
יש באנדל בזק ב 40 ש"ח
אני רק שאלה

מה היתרונות בשימוש בדור ה 5G??
אני לא מצליח לרדת לעומק העניינים
מה כל הלהיטות והנחישות להשיק דור שכזה, חוץ ממספר גבוה יותר מהדור ה4,
באיזה מקרים מהירות ההורדה לא מספיק בדור הרביעי לסלולריים שהדור ה5 יבוא לידי ביטוי ויעזור במשהו?
הדבר שצורך הכי הרבה נפח כרגע זה סרטוני HD ביוטיוב או נטפליקס, וזה גם הדור ה 3 היה מספק, אז ככה שהדור ה4 הוא כבר מעל ומעבר
אני לא מצליח להבין באיזו סיטואציה מורידים נפח גדול מהאינטרנט ושם הדור ה5 יועיל ויעזור וישפר את חיי היומיום והשימוש בסלולרי?
תאירו את עיניי
רמי
מה היתרונות בשימוש בדור ה 5G??
אני לא מצליח לרדת לעומק העניינים
מה כל הלהיטות והנחישות להשיק דור שכזה, חוץ ממספר גבוה יותר מהדור ה4,
באיזה מקרים מהירות ההורדה לא מספיק בדור הרביעי לסלולריים שהדור ה5 יבוא לידי ביטוי ויעזור במשהו?
הדבר שצורך הכי הרבה נפח כרגע זה סרטוני HD ביוטיוב או נטפליקס, וזה גם הדור ה 3 היה מספק, אז ככה שהדור ה4 הוא כבר מעל ומעבר
אני לא מצליח להבין באיזו סיטואציה מורידים נפח גדול מהאינטרנט ושם הדור ה5 יועיל ויעזור וישפר את חיי היומיום והשימוש בסלולרי?
תאירו את עיניי
רמי
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@gmb
כי צריך להתחיל מאיפושהו. זו הכנה לעתיד שיגיע עוד לא הרבה מאוד זמן ובו תוכן יוזרם ברוחב פס מלא וכל המכשירים בבית יהיו מחוברים לרשת וידברו ביניהם והרכב שלך יצטרך לדבר עם עוד שלוש מאות רכבים אחרים באזור ויהיו גם כמה רחפנים באוויר לביצוע משלוחים (או ניטור אוכלוסיה נגיד) ועוד לא יודע כמה דברים שירצו להתחבר לרשת ולדבר ברוחב פס גבוה. נרצה או לא נרצה, נבין או לא נבין למה זה טוב - זה בדרך. וכמו בכל שוק, מי שיהיה שם בהתחלה ירוויח יותר.
כי צריך להתחיל מאיפושהו. זו הכנה לעתיד שיגיע עוד לא הרבה מאוד זמן ובו תוכן יוזרם ברוחב פס מלא וכל המכשירים בבית יהיו מחוברים לרשת וידברו ביניהם והרכב שלך יצטרך לדבר עם עוד שלוש מאות רכבים אחרים באזור ויהיו גם כמה רחפנים באוויר לביצוע משלוחים (או ניטור אוכלוסיה נגיד) ועוד לא יודע כמה דברים שירצו להתחבר לרשת ולדבר ברוחב פס גבוה. נרצה או לא נרצה, נבין או לא נבין למה זה טוב - זה בדרך. וכמו בכל שוק, מי שיהיה שם בהתחלה ירוויח יותר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@gmb
·כי הם צריכים למכור לך משהו אחרת הם לא יתקיימו.
·כי הם צריכים למכור לך משהו אחרת הם לא יתקיימו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
מה זה עוזר לי שיש לי אינטרנט 200 מגה של הוט אם הוא מלא ניתוקים ותקלות? ובזק אותו דבר אצלי. בפלאפון אני מקבל 25-40 מגה אינטרנט ללא שום תקלות וההעלאה הרבה יותר מהירה. אנחנו משתמשים ב-3 סמארטפונים בבית, כך ש-25-40 מגה כפול 3 = 75-120 מגה. וכאשר יהיה אצלנו דור 5, המהירות תגדל עוד יותר.loko11 כתב:לחסוך כמה שקלים בשביל אינטרנט בהרבה יותר איטי נראה לי לא פתרון......
יש באנדל בזק ב 40 ש"ח...
הבעיה היחידה היא שצריך לפתוח נקודה חמה בסמארטפון וזה שוחק את הסוללה. לכן אני מתלבט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אישית חושב שפריסת רשת ה 5G היא חלק מהמזימה של הזוחלים להשתמש באנטנות כנקודות להפצת קורונה. זה מקבל חיזוק מהבמה הקטנה המסתירה את חלקו התחתון של הנדל כי למנוע מאיתנו לראות שיש לו זנב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.