התלבטות די נפוצה | חוות דעת
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מעוניין להחליף מסך טלוויזיה לחדר, מרחק צפייה 3.60 מטר, ההתלבטות הראשונה היא בין מסך 55' ל-65' כשהנטייה המאוד ברורה היא לכיוון של 65' מנסיון עבר שאומר שכאשר אתה מתלבט בין גדלים - לך על הגדול יותר, יש פחות סיכוי שתתחרט.
תקציב - 4000 ש"ח כשהמטרה היא כמובן כמה שפחות.
הטלווזיה תשמש לצפייה ביתית שגרתית עם דגש על תכני ספורט, כמו כן אני מתכנן לקנות קונסולת משחקים כך שגם בתחום הזה אני מצפה שהטלוויזיה תתן תמורה טובה, אין צורך ב 120HZ או ב VRR לא קריטי לי זמן תגובה ברמה של מילי-שניות מה גם שיקח זמן עד שמשחקים יתמכו בפיצ'רים האלה וגם לא כולם לפי ידיעתי, עם הסתייגות, במידה וכן אפשר לקנות טלוויזיה עם הפיצ'רים הנ"ל במסגרת התקציב או בחריגה לא משמעותית ממנו (200-300 ש"ח) אני כן אשמח לשמוע על המלצות.
לאחר הרבה בדיקות מצאתי דגם שנראה לי שעונה על רוב הציפיות פחות או יותר - Samsung UE65TU8500 .
לאחר מעבר על הפורומים פה ראיתי המון תלונות על השירות של סמסונג, השאלה הנשאלת אם זה משהו ברמת הדיל ברייקר...
אשמח להמלצות על דגמים נוספים, חוות דעת על הדגם שמצאתי, וכמובן אם יש אי אלו הערות אני אשמח לשמוע.
אגב, לחכות זו גם אופציה מבחינתי, השאלה היא למה.
תודה.
הטלווזיה תשמש לצפייה ביתית שגרתית עם דגש על תכני ספורט, כמו כן אני מתכנן לקנות קונסולת משחקים כך שגם בתחום הזה אני מצפה שהטלוויזיה תתן תמורה טובה, אין צורך ב 120HZ או ב VRR לא קריטי לי זמן תגובה ברמה של מילי-שניות מה גם שיקח זמן עד שמשחקים יתמכו בפיצ'רים האלה וגם לא כולם לפי ידיעתי, עם הסתייגות, במידה וכן אפשר לקנות טלוויזיה עם הפיצ'רים הנ"ל במסגרת התקציב או בחריגה לא משמעותית ממנו (200-300 ש"ח) אני כן אשמח לשמוע על המלצות.
לאחר הרבה בדיקות מצאתי דגם שנראה לי שעונה על רוב הציפיות פחות או יותר - Samsung UE65TU8500 .
לאחר מעבר על הפורומים פה ראיתי המון תלונות על השירות של סמסונג, השאלה הנשאלת אם זה משהו ברמת הדיל ברייקר...
אשמח להמלצות על דגמים נוספים, חוות דעת על הדגם שמצאתי, וכמובן אם יש אי אלו הערות אני אשמח לשמוע.
תודה.
·Mindexpender כתב:אני מעוניין להחליף מסך טלוויזיה לחדר, מרחק צפייה 3.60 מטר, ההתלבטות הראשונה היא בין מסך 55' ל-65' כשהנטייה המאוד ברורה היא לכיוון של 65' מנסיון עבר שאומר שכאשר אתה מתלבט בין גדלים - לך על הגדול יותר, יש פחות סיכוי שתתחרט.
תודה....
לא חושב שיש משהו שאפשר לומר אבסולוטית.
כלומר אין משהו אבסולוטית טוב או רע, זול או יקר, הכל זה בהשוואה לדברים אחרים.
הדגמים המקבילים של LG זה בערך Nano80.
הדגמים המקבילים של סוני זה בערך סדרה 8 ו-7.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

לא כל כך הבנתי את התגובה למען האמת, לא ביקשתי משהו אבסולוטי לגבי שום פרט אלא חוות דעת, לגבי ה - 65NANO80 היא פחות טובה מהסמסונג (לפי ביקורות) ויקרה ממנה ב 500 ש"ח, לא נראה לי עסקה כל כך משתלמת, כנל לגבי הסוני, הם יקרים בהרבה ולווא דווקא יותר טובים, הדבר הכי קרוב של סוני שמצאתי זה : 4K KD-65X7056BAEP, שוב לפי ביקורות ובדיקה, פשוט טלוויזיה פחות טובה, בגלל זה אני אשמח לחוות דעת ממישהו שהתנסה\ראה\שמע וככה להיות יותר חכם.mdk_25 כתב:·......
לא חושב שיש משהו שאפשר לומר אבסולוטית.
כלומר אין משהו אבסולוטית טוב או רע, זול או יקר, הכל זה בהשוואה לדברים אחרים.
הדגמים המקבילים של LG זה בערך Nano80.
הדגמים המקבילים של סוני זה בערך סדרה 8 ו-7....
·Mindexpender כתב:לא כל כך הבנתי את התגובה למען האמת, לא ביקשתי משהו אבסולוטי לגבי שום פרט אלא חוות דעת, לגבי ה - 65NANO80 היא פחות טובה מהסמסונג (לפי ביקורות) ויקרה ממנה ב 500 ש"ח, לא נראה לי עסקה כל כך משתלמת, כנל לגבי הסוני, הם יקרים בהרבה ולווא דווקא יותר טובים, הדבר הכי קרוב של סוני שמצאתי זה : 4K KD-65X7056BAEP, שוב לפי ביקורות ובדיקה, פשוט טלוויזיה פחות טובה, בגלל זה אני אשמח לחוות דעת ממישהו שהתנסה\ראה\שמע וככה להיות יותר חכם..........
הNano80 טיפה יותר טוב מ-UN7300, הדגם הבסיסי של LG.
ה-TU8500, טיפה טוב יותר מ-TU7100, הדגם הבסיסי של סמסונג.
ו-X7056 זה הדגם הבסיסי של סוני.
כך שבאיכות הם לא מאוד שונים.
נכון של סמסונג יש פאנל VA מה שמספר את הניגודיות והשחורים, אבל מצד שני ל-LG יש בהירות טובה יותר. ולסוני יש אלגוריתמי עיבוד תנועה טובים יותר.
כך שהמסכים לא דומים, אבל הייתי אומר שקולים בסה"כ.
מבחינת השירות/אחריות, שגם יכולים להוות שיקול - אז ל-LG וסוני הם הרבה יותר טובים מאשר לסמסונג בארץ.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

הבנתי, אוקיי אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל מוצר באותה רמה\אותו סכום בשביל מוצר פחות טוב אך ורק בגלל השירות שלא בטוח שאני אזדקק לו בכלל, תודה רבה!
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

עוד 2 דגמים שמצאתי בטווח מחירים שפוי הם:
65pus7304
65pus8505
של פיליפס.
מישהו יכול לתת חוות דעת עליהם?
אני היום עם פיליפס 42' שנמצאת אצלי כבר בערך 7 שנים, והיא מעולה, הסיבה היחידה שאני מחליף אותה היא הגודל והטכנולוגיה המיושנת כמובן...
להישאר עם פיליפס או שהם הדרדרו?
65pus7304
65pus8505
של פיליפס.
אני היום עם פיליפס 42' שנמצאת אצלי כבר בערך 7 שנים, והיא מעולה, הסיבה היחידה שאני מחליף אותה היא הגודל והטכנולוגיה המיושנת כמובן...
להישאר עם פיליפס או שהם הדרדרו?
·Mindexpender כתב:עוד 2 דגמים שמצאתי בטווח מחירים שפוי הם:
65pus7304
65pus8505
של פיליפס.
להישאר עם פיליפס או שהם הדרדרו?...
הם רחוקים מאוד מהפסגה היום, ולמיטב ידיעתי לא כל כך מתקדמים בטכנולוגיות הבולטות/מתקדמות כיום (OLED, QLED, HDR, וכו')
בעיקר ראיתי אנשים לוקחים אותם בגלל ה-ambient light שלהם
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

לא יודע מי נמצא בפסגה, אני יודע שיש להם טלוויזיות OLED בטכנולוגיות הכי חדשות שיש הכל עניין של דגמים, האמבילייט זה פיצ'ר נחמד אבל זה ברמת הגימיק, אני מודע לכך שהם פחות נמכרות כרגע בארץ אבל בגדול כמותג יש לי ניסיון מעולה איתם, יש משהו שאני צריך לדעת לגביהם, כמו למשל עם סמסונג שנודע לי מכאן שהשירות שלהם מזעזע?mdk_25 כתב:·......
הם רחוקים מאוד מהפסגה היום, ולמיטב ידיעתי לא כל כך מתקדמים בטכנולוגיות הבולטות/מתקדמות כיום (OLED, QLED, HDR, וכו')
בעיקר ראיתי אנשים לוקחים אותם בגלל ה-ambient light שלהם...
יש את ה PHILIPS 65pus7304 ב - 3,300.
ואת ה UE65TU8500 ב - 3,500.
הפיליפס דגם 2019 אומנם אבל זה ממש לא מעניין אותי, יש סיבה לשלם עוד 200 שקל על הסמסונג?
·Mindexpender כתב:לא יודע מי נמצא בפסגה, אני יודע שיש להם טלוויזיות OLED בטכנולוגיות הכי חדשות שיש הכל עניין של דגמים, האמבילייט זה פיצ'ר נחמד אבל זה ברמת הגימיק, אני מודע לכך שהם פחות נמכרות כרגע בארץ אבל בגדול כמותג יש לי ניסיון מעולה איתם, יש משהו שאני צריך לדעת לגביהם, כמו למשל עם סמסונג שנודע לי מכאן שהשירות שלהם מזעזע?......
יש את ה PHILIPS 65pus7304 ב - 3,300.
ואת ה UE65TU8500 ב - 3,500.
הפיליפס דגם 2019 אומנם אבל זה ממש לא מעניין אותי, יש סיבה לשלם עוד 200 שקל על הסמסונג?...
גם לי יש ניסיון חיובי עם טלויזיות פיליפס מפעם.
אבל זה לא אומר כלום לגבי הפיליפס של היום.
מסך ה-OLED שלהם, מה הביצועים שלו? מה הבהירות המקסימלית? באיזה טווח צבעים הוא תומך?
לא מספיק לדחוף בתוך טלויזיה פאנל שקנית מ-LG, צריך גם שכל הטלויזיה מסביב תדע לנצל את היכולות שלו.
לטלויזיות של סמסונג, LG או סוני יש מאות ביקורות, כולל השוואות לדגמים מקבילים.
כמה ביקורות כאלה ראית ל-pus7304?
איך אפשר לדעת אם היא יותר טובה או פחות טובה, אם אף אחד לא קונה אותה, ולאף אחד אין סיבה לכתוב עליה ביקורת?
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

זה שבארץ שלנו היא לא נמכרת כי הכל פה מסחרה וקרבות של יבואנים אז היא לא טובה ואין עליה ביקורות?mdk_25 כתב:
·......
גם לי יש ניסיון חיובי עם טלויזיות פיליפס מפעם.
אבל זה לא אומר כלום לגבי הפיליפס של היום.
מסך ה-OLED שלהם, מה הביצועים שלו? מה הבהירות המקסימלית? באיזה טווח צבעים הוא תומך?
לא מספיק לדחוף בתוך טלויזיה פאנל שקנית מ-LG, צריך גם שכל הטלויזיה מסביב תדע לנצל את היכולות שלו.
לטלויזיות של סמסונג, LG או סוני יש מאות ביקורות, כולל השוואות לדגמים מקבילים.
איך אפשר לדעת אם היא יותר טובה או פחות טובה, אם אף אחד לא קונה אותה, ולאף אחד אין סיבה לכתוב עליה ביקורת?...
קח:
דוגמא 1
[url=]ביקורת וידאו בעברית
ויש עוד, פיליפס חברה מוכרת וידועה בעולם, המוצרים שלהם איכותיים, למה לשלם 200 שקל יותר על סמסונג?
·Mindexpender כתב:זה שבארץ שלנו היא לא נמכרת כי הכל פה מסחרה וקרבות של יבואנים אז היא לא טובה ואין עליה ביקורות?......
קח:
דוגמא 1
[url=]ביקורת וידאו בעברית
ויש עוד, פיליפס חברה מוכרת וידועה בעולם, המוצרים שלהם איכותיים, למה לשלם 200 שקל יותר על סמסונג?...
ביקורות ממומנות יש לכולם בשפע.
כולל לחברות שבחיים לא שמעת עליהן.
אני שאלתי:
ביקורות, כולל השוואות לדגמים מקבילים.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

ביקורות ממומנות? הבנאדם מצלם בבית שלו בתנאי תאורה וסאונד מביכים נראה לך שפיליפס מימנו את זה? השוואות לדגמים מקבילים? אני עושה את ההשוואות האלה לבד.
בקיצור, יש לך אישית דגם שאתה ממליץ לי עליו בטווח המחירים הזה?
בקיצור, יש לך אישית דגם שאתה ממליץ לי עליו בטווח המחירים הזה?
·Mindexpender כתב:ביקורות ממומנות? הבנאדם מצלם בבית שלו בתנאי תאורה וסאונד מביכים נראה לך שפיליפס מימנו את זה? השוואות לדגמים מקבילים? אני עושה את ההשוואות האלה לבד.
בקיצור, יש לך אישית דגם שאתה ממליץ לי עליו בטווח המחירים הזה?...
אתה לא יכול להשוות בין טלויזיה א' שאיש אקראי אמר "היא אחלה" לבין טלויזיה ב' שאיש אקראי אמר "היא אחלה" בתור ביקורת.
אבל לא משנה.
תגיד לי איזה דגמים נכנסים לך לתקציב, ואני אגיד לך מה מהם הכי מומלץ.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

הבנתי אותך, אוקיי אלה נכנסות לי לתקציב, ביניהן אני מתלבט:mdk_25 כתב:·......
אתה לא יכול להשוות בין טלויזיה א' שאיש אקראי אמר "היא אחלה" לבין טלויזיה ב' שאיש אקראי אמר "היא אחלה" בתור ביקורת.
אבל לא משנה.
תגיד לי איזה דגמים נכנסים לך לתקציב, ואני אגיד לך מה מהם הכי מומלץ....
1. UE65TU8500 SAMSUNG
2. PHILIPS 65pus7304
3. PHILIPS 65pus8505
4. LG 65NANO80
הנטייה מבחינת Value For Money הולכת חזק לסמסונג, ששוב, אני די נמנע ממנה כרגע אך ורק בגלל השירות שהוזכר פה המון כפגום, מבחינת העיצוב שלה, הפיצ'רים, מתי יצאה לשוק, חוות דעת וביקורות שבדקתי וכמובן מחיר נראית כבחירה האופטימלית בעיני.
·Mindexpender כתב:הבנתי אותך, אוקיי אלה נכנסות לי לתקציב, ביניהן אני מתלבט:......
1. UE65TU8500 SAMSUNG
2. PHILIPS 65pus7304
3. PHILIPS 65pus8505
4. LG 65NANO80
הנטייה מבחינת Value For Money הולכת חזק לסמסונג, ששוב, אני די נמנע ממנה כרגע אך ורק בגלל השירות שהוזכר פה המון כפגום, מבחינת העיצוב שלה, הפיצ'רים, מתי יצאה לשוק, חוות דעת וביקורות שבדקתי וכמובן מחיר נראית כבחירה האופטימלית בעיני....
זה סוג של ההלבטות הרגילה בין מאפיינים למחיר.
אתה יכול לקבל טלויזיה איכותית, אמינה או זולה. תבחר 2 מתוך ה-3.
הסיבה ש-LG מאותה איכות כמו סמסונג יקרה ממנה (או שקול: LG באותו מחיר כמו סמסונג היא מאיכות פחותה) היא בגלל שהיא נותנת אחריות/שירות טוב יותר.
תחליט האם שקט נפשי שווה לך את המחיר הכספי.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

אחי, באמת תודה שאתה מגיב פה, כי וואלה אני שם לב שההיענות פה לעזור לאנשים לא גדולה, אבל אתה שוב הולך סחור סחור, שואל אותך שאלה פשוטה, נתתי לך 4 דגמים, אין לך בעיה של כסף, מה אתה לוקח? התשובות שלך לא ברורות, אתה ממליץ על ה-LG?mdk_25 כתב:·......
זה סוג של ההלבטות הרגילה בין מאפיינים למחיר.
אתה יכול לקבל טלויזיה איכותית, אמינה או זולה. תבחר 2 מתוך ה-3.
הסיבה ש-LG מאותה איכות כמו סמסונג יקרה ממנה (או שקול: LG באותו מחיר כמו סמסונג היא מאיכות פחותה) היא בגלל שהיא נותנת אחריות/שירות טוב יותר.
תחליט האם שקט נפשי שווה לך את המחיר הכספי....