XBOX 360 מחירים....
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
קראתי שה-XBOX 360 כבר מתומחר!
הוא ימכר ב-2 גרסאות (~$300 לגרסאת בסיס (ערומה) ו- ~$400 לגרסאת PREMIUM)
ההבדל בתוספת ה-$100 שמקבלים:
1. HD 20GB (נכון הגרסאת בסיס ללא HDD)
2. WIFI CONTROLLER
3. HEADSET
4. שלט
המחירים סבירים לדעתי, מעניין מה SONY תתמחר (ומה מחירו פה יהיה..)
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=10841
קראתי שה-XBOX 360 כבר מתומחר!
הוא ימכר ב-2 גרסאות (~$300 לגרסאת בסיס (ערומה) ו- ~$400 לגרסאת PREMIUM)
ההבדל בתוספת ה-$100 שמקבלים:
1. HD 20GB (נכון הגרסאת בסיס ללא HDD)
2. WIFI CONTROLLER
3. HEADSET
4. שלט
המחירים סבירים לדעתי, מעניין מה SONY תתמחר (ומה מחירו פה יהיה..)
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=10841
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
חכה חצי שנה
וזה ירד ל200-250$ שזה סכום שפוי.
אותו הדבר היה עם ה-X הנוכחי, התחיל ב-350 היום 150 בקושי.
אותו הדבר היה עם ה-X הנוכחי, התחיל ב-350 היום 150 בקושי.
דודי.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש בארה"ב בחנויות משהו שאין פה! הם מוכרים מערכות שהיו אצל אנשים והם לא רוצים (החזירו\מכרו) וזה עולה 1/2 מחדש!!!! עם אחריות.
אם יש פה סוחרים....יכול להיות מעניין שיהיה שוק כזה (אגב גם למשחקים).
אם יש פה סוחרים....יכול להיות מעניין שיהיה שוק כזה (אגב גם למשחקים).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
Re: חכה חצי שנה
אני חושב שאתה "קצת" מגזים... במיוחד לאור העובדה שיושב מעבד מאד חזק בתוך הXBOX הזה, מעבד שיותר חזק מהמחשבים הטובים ביותר בשוק כרגע(או שאני מבלבל עם הPS3? ) אז המחיר הזה אולי שפוי גם ככה...dudil כתב:וזה ירד ל200-250$ שזה סכום שפוי.
אותו הדבר היה עם ה-X הנוכחי, התחיל ב-350 היום 150 בקושי....
Re: חכה חצי שנה
מה הקשר בין חוזק המעבד למחיר המערכת? אתה חושב שיש משמעות לחוזק המעבד בכמויות יצור של הקונסולה? לא אין. הכל עניין של תימחור ומיצוב. אם מחר סוני מוציאה את ה-PS3 במחיר של 200$ גם ה-X ירד למחיר כזה. אם M תראה שלא הולך לה עם המחיר הנוכחי פתאום הם יורידו מחירים, ככה זה בשוק חופשי. חוץ מזה, בקשר למעבד, אי אפשר להשוות מעבד יעודי למשימה למעבד גנרי של מחשב ביתי. זה כמו להשוות תפוחים לעגבניות.sunny_jim כתב:אני חושב שאתה "קצת" מגזים... במיוחד לאור העובדה שיושב מעבד מאד חזק בתוך הXBOX הזה, מעבד שיותר חזק מהמחשבים הטובים ביותר בשוק כרגע(או שאני מבלבל עם הPS3? ) אז המחיר הזה אולי שפוי גם ככה...dudil כתב:וזה ירד ל200-250$ שזה סכום שפוי.
אותו הדבר היה עם ה-X הנוכחי, התחיל ב-350 היום 150 בקושי.......
המעבד יראה ביצועים מצוינים בעיבוד גרפיקה כי לשם כך הוא נועד, אולם במשימות אחרות יראה ביצועים ממוצעים או עלובים, בכל מקרה תהיה לו בעיית תאימות. אפשר להשוות אותו למעבד שישנו ב-PS3 או בנינטנדו, אבל בטח לא לפיסי.
דודי.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ממממ בXBOX 360 המאיץ הוא ATI X800 BASED רק עם 48 צינורות עיבוד (שתבינו, היום הכרטיס הכי חזק בשוק, ה7800GTX, בעל "רק" 24 צינורות עיבוד) עם 8 מגה זכרון על הכרטיס. ואת השאר הוא לוקח מהזכרון של הקונסולה עצמה.sunny_jim כתב:אתה טועה... בPS2 למשל יש המעבד הגראפי על בסיס ליבת ה GEFORCE4 MX...(חוץ מזה שיש שם מעבד רגיל) בXBOX360 זה נראה לי הPOWER PC של APPLE... הרכיבים האלה יקרים......
you're not getting it...
זה לא משנה כמה זה עולה לך! אתה באמת חושב שעולה ל-ATI 500$ ליצר את הכרטיס?sunny_jim כתב:בקונסולה יש לך לא רק מאיץ אלא גם מעבד(POWER PC) והGTX הכי זול עולה אגב 500 דולר באירופה......
אם תקנה 10000 כאלו במכה זה יעלה לך 50$ לאחד, מיקרוסופט קונים 100000 כאלו במכה תחשוב כמה זה עולה להם...
דודי.
אני יכול לומר לך
בוודאות מתוך ידע ולא מתוך השערה או ניחוש, שציוד שעולה עשרות אלפי דולרים לEND USER עולה ליצר אותו מבחינת חומרה לפעמים לא יותר מכמה מאות דולרים.sunny_jim כתב:אתה באמת חושב שכל מה שעולה בשביל לייצר את הכרטיס אלה החלקים שממהם הוא עשוי? מה עם התכנון? פס הייצור עצמו, המשכורות למהנדסים, השיווק?
לגבי מיקרוסופט, הם אלה שעושים את התאימות, עיצוב המכשיר וכולי......
כשמדובר על כמויות, עלויות יצור ומו"פ נכנסות בתחשיב וגם אז בגלל הכמויות המחירים (COGS) של הרכיב הם הרבה יותר נמוכים ממה שאתה חושב, הרבה יותר.
בכל אופן המחירים ירדו אם תרצה או לא, את ה-X הראשון לא עלה פחות ליצר מאשר את ה-360 בזמנו. המחיר שעולה היום מעבד ה-360 שווה בערך למה שעלה אז המעבד של ה-X הראשון, לדעתי אפילו פחות. אם אתה מאלו שחייבים להיות ראשונים (יש לי כמה חברים כאלו, הם הכירו לי את ה-X...) אז לך שלם 400$, אם יש לך סבלנות, חכה חצי שנה או קצת יותר ותקנה את אותו דבר בקרוב לחצי מחיר (מה שאני עשיתי...). כמו שאומרים, מה שהיה הוא שיהיה.
דודי.