Power Sound Audio Subwoofers
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
בתור אחד שלא משוטט יותר מידי בחנויות ואתרים, שמחתי לגלות שיש יבואן למוצרים של P.S.A בארץ. מניח שזה לא ממש חדשות למי שמעודכן בתחום.
לא יודע כמה דגמים מיובאים לפה ואם מביאים רק את הסאבוופרים, אבל זו חברה מאוד רצינית ונחשבת בתחום עם הרבה מאוד מעריצים. דגש חזק על עוצמה ורכיבים איכותיים.
סליחה מראש אם כבר דובר על זה כאן ולא ראיתי.
לא יודע כמה דגמים מיובאים לפה ואם מביאים רק את הסאבוופרים, אבל זו חברה מאוד רצינית ונחשבת בתחום עם הרבה מאוד מעריצים. דגש חזק על עוצמה ורכיבים איכותיים.
סליחה מראש אם כבר דובר על זה כאן ולא ראיתי.
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
אני נתקל במותג הזה
פעם ראשונה עכשיו.
פעם ראשונה עכשיו.
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

@amitbak
יש לא מעט חברות כאלה עם לא המון חשיפה בינלאומית. לפי מה שראיתי הביאו לכאן את V1812 IPAL (פורטד 18 אינץ) ואת S1812 IPAL (סילד 18 אינץ). לא יודע אם עוד דגמים. יש להם ליין רחב עם כל סוגי הרמקולים, אבל נודעים בעיקר בסאבים העוצמתיים שלהם. לא מצאתי אתר של היבואן, רק דף פייסבוק מסכן.
אתר PSA:
https://www.powersoundaudio.com/
יש לא מעט חברות כאלה עם לא המון חשיפה בינלאומית. לפי מה שראיתי הביאו לכאן את V1812 IPAL (פורטד 18 אינץ) ואת S1812 IPAL (סילד 18 אינץ). לא יודע אם עוד דגמים. יש להם ליין רחב עם כל סוגי הרמקולים, אבל נודעים בעיקר בסאבים העוצמתיים שלהם. לא מצאתי אתר של היבואן, רק דף פייסבוק מסכן.
אתר PSA:
https://www.powersoundaudio.com/
- Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
היבואן זה אודיו סנס.
למיטב הבנתי הוא מזמין רק לפרויקטים שלו ולא למכירה וחבל שכך, צריכים להיות סאבים מרשימים.
למיטב הבנתי הוא מזמין רק לפרויקטים שלו ולא למכירה וחבל שכך, צריכים להיות סאבים מרשימים.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

@Mad
לא הצלחתי להבין אם זה באמת כך או לקוח "פשוט" יותר יכול ליצור קשר ולקנות. לפי החוסר פרסום כנראה שאתה צודק. אני אכתוב לשאול למרות שאני לא מחפש לקנות. הלוואי והיה כאן ייצוג שוטף לחברות ID כאלה.
בavsforum זו חברת הסאבים עם הכי הרבה צפיות ותגובות. כל הטופ 3 בקטגוריה הן חברות שהבעלים או נציג בכיר של החברה משתתפים אישית בשרשורים. טום הבעלים של PSA, הוא אחד כזה.
לא הצלחתי להבין אם זה באמת כך או לקוח "פשוט" יותר יכול ליצור קשר ולקנות. לפי החוסר פרסום כנראה שאתה צודק. אני אכתוב לשאול למרות שאני לא מחפש לקנות. הלוואי והיה כאן ייצוג שוטף לחברות ID כאלה.
בavsforum זו חברת הסאבים עם הכי הרבה צפיות ותגובות. כל הטופ 3 בקטגוריה הן חברות שהבעלים או נציג בכיר של החברה משתתפים אישית בשרשורים. טום הבעלים של PSA, הוא אחד כזה.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
מוכרים מאוד, פחות כאן.
הרמקולים והסאבים נחשבים מעולים ועם מחירים שפויים.
לפחות נכון לזמן שקראתי הכל מיוצר אצלם בארה"ב וזאת הגאווה שלהם.
המקים היה ממקימי svs .
הרמקולים והסאבים נחשבים מעולים ועם מחירים שפויים.
לפחות נכון לזמן שקראתי הכל מיוצר אצלם בארה"ב וזאת הגאווה שלהם.
המקים היה ממקימי svs .
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

@mulder
הם מה שנקרא "מורכבים בארה"ב". הדרייברים איטלקיים, הבוקסות אמריקאיות, יש גם קומפוננטים מקנדה וכו, ההרכבה הסופית והדיזיין אמריקאי. אם אני לא טועה הם לאחרונה הוציאו גם סידרה זולה יותר בייצור סיני.
דיברתי קצת עם היבואן. יש להם די הרבה דגמים של הסאבים וגם מתכננים להביא את הרמקולים הסטנדרטיים. באמת יותר מתמקדים בהתקנות למיליונרים, אבל אפשר גם לקנות ברגיל אם רוצים.
הם מה שנקרא "מורכבים בארה"ב". הדרייברים איטלקיים, הבוקסות אמריקאיות, יש גם קומפוננטים מקנדה וכו, ההרכבה הסופית והדיזיין אמריקאי. אם אני לא טועה הם לאחרונה הוציאו גם סידרה זולה יותר בייצור סיני.
דיברתי קצת עם היבואן. יש להם די הרבה דגמים של הסאבים וגם מתכננים להביא את הרמקולים הסטנדרטיים. באמת יותר מתמקדים בהתקנות למיליונרים, אבל אפשר גם לקנות ברגיל אם רוצים.
- Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
מקווה ש.. השלב הבא יהיה ייצוג ל JTR, FUNK AUDIO, RYTHMIK, HSU.
לכל החברות הנײל יש דגמים שלפי קריאה מוצלחים.
לכל החברות הנײל יש דגמים שלפי קריאה מוצלחים.
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

@Mad
הלוואי. HSU יכול להמכר טוב. הבעיה של רוב החברות האלו שהן לא עובדות על מתח רווחים גדול ולעשות אופרציה של יצוא צריך הרבה התעסקות.
הלוואי. HSU יכול להמכר טוב. הבעיה של רוב החברות האלו שהן לא עובדות על מתח רווחים גדול ולעשות אופרציה של יצוא צריך הרבה התעסקות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
בימים אלה אין פרוייקטים יאללה שיתחיל למכור רגיל.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

@עופרפולק
לפי מה שהבנתי הוא מוכר גם רגיל למי שרוצה, זה רק לא הפוקוס של החברה. זו לא חנות אודיו.
המחירים שצוטטו באתר השכן נשמעו סבירים יחסית בשביל סאב 18 אינץ, אם כי עדיין יותר גבוהים בהרבה מהמחיר האמריקאי. אין להם גימיקים של אפליקציות וכאלה ככל הידוע לי, למי שזה חשוב לו.
לפי מה שהבנתי הוא מוכר גם רגיל למי שרוצה, זה רק לא הפוקוס של החברה. זו לא חנות אודיו.
המחירים שצוטטו באתר השכן נשמעו סבירים יחסית בשביל סאב 18 אינץ, אם כי עדיין יותר גבוהים בהרבה מהמחיר האמריקאי. אין להם גימיקים של אפליקציות וכאלה ככל הידוע לי, למי שזה חשוב לו.
-
Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

שאלתי את היבואן שוב להיות בטוח. הוא אכן מכר ומוכר את המוצרים למי שמעוניין ולא רק כחלק מפרוייקט התקנה כולל.
Jack of some trades, master of none