גילשה איטית מאוד - הוטנט + הוט
ברוך הבא לתשתית המשותפת של הוט
, כשכל השכונה בבית ומשתמשת באינטרנט, מספיק 2 לקוחות בחבילה של 500 מגה שבאמת משתמשים בה ולא סתם משלמים עליה, הכל נתקע, על פי התמונה המצב שלך עוד טוב, יש אנשים שמקבלים בקושי 2 מגה, שלא לדבר על הניתוקים שקורים כשיש עומס:roll:
- Rodax
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
@wizardwiz
·מכיר את התופעה, במידה ואתה בודק דרך המחשב, תבדוק את הכרטיס רשת, אני עשיתי את הבדיקת מהירות עם סמסונג A31 128gb 4gb ram, עם אתה בודק דרך הwi-fi תבדוק שאתה מחובר לרשת של 5ghz, במידה ועדיין מראה אותו דבר, תנסה לשנות dns server בראוטר hotbox 4 דרך 192.168.1.1 עם השם משתמש והסיסמא כרגיל admin, admin (במידה ולא שיניתה), ממליץ על השרת של 1.1.1.1 אפשר לחפש בגוגל ובנוסף יש אסבר על זה ביוטיוב במידה ונשאר אותו דבר, מקווה שעזרתי.
צום קל וגמר חתימה טובה!
·מכיר את התופעה, במידה ואתה בודק דרך המחשב, תבדוק את הכרטיס רשת, אני עשיתי את הבדיקת מהירות עם סמסונג A31 128gb 4gb ram, עם אתה בודק דרך הwi-fi תבדוק שאתה מחובר לרשת של 5ghz, במידה ועדיין מראה אותו דבר, תנסה לשנות dns server בראוטר hotbox 4 דרך 192.168.1.1 עם השם משתמש והסיסמא כרגיל admin, admin (במידה ולא שיניתה), ממליץ על השרת של 1.1.1.1 אפשר לחפש בגוגל ובנוסף יש אסבר על זה ביוטיוב במידה ונשאר אותו דבר, מקווה שעזרתי.
צום קל וגמר חתימה טובה!
ארתור פיסחוביץ
טכנאי סלולר, נציג מכירות & תמיכה טכנית ב019 mobile
טכנאי סלולר, נציג מכירות & תמיכה טכנית ב019 mobile
כל הבית מרושת CAT7LiorKlein כתב:גם אצלי ככה כבר כמה ימים הוט + הוטנט 200 ממש מייאש...
אני לא בודק על WI-FI
מעבר לזה, התחברתים ישירות למתג שעל ההוטבוקס 4K כדי לבדוק
זה לא שייך לרשת אלחוטית הבעיות שאני חווה
אבל תודה על הרצון לעזור
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מהסיבה הזאת עזבתי אתמול את הוט-נט.
·לא חושב שזה רק על הוט. ככל שיש יותר משתמשים בו זמנית על התשתית, זה יתן ערכים נמוכים יותר בהורדות. לא חושב שתשתית בזק תיתן משהו טוב יותר. אולי סיבים, שלצערי עדיין אין בישוב שליamitbak כתב:יש עומס עצום ברשת,נוספו מיליון משתמשים!
הילדים בבית,בקצב הזה של פיטורים,כל הרשת
תקרוס....