רסיבר מומלץ לרמקולים ELAC Debut 2.0 B6.2 ?
אני מתכנן לרכוש את הרמקולים האלו מחו"ל, ויחד איתם גם רסיבר.
מאחר ואני לא מבין גדול ברסיברים (וגם לא ברמקולים כל כך, הסיבה שאני הולך עליהם זה תמורה טובה למחיר וחוות דעת מאוד טובות בחו"ל), אשמח לעצתכם.
אני מחפש רסיבר 2.0/2.1 או אפילו 5.1 (כדאי להשתמש ברסיבר 5.1 ולהגדיר אותו על סטריאו?), אלו האופציות שמצאתי עד כה שעומדות פחות או יותר בתקציב שלי (רמקולים + רסיבר עד 2500 שקל).
Harman Kardon HK3770
YAMAHA R-s202bl
Sony strdh190
Sherwood RX4508
או שאפילו אם אני מעלה מעט את התקציב לרסיבר יש את אלו
Yamaha R-N303BL
Sony DH590
מה לדעתכם הכי מומלץ ?
מאחר ואני לא מבין גדול ברסיברים (וגם לא ברמקולים כל כך, הסיבה שאני הולך עליהם זה תמורה טובה למחיר וחוות דעת מאוד טובות בחו"ל), אשמח לעצתכם.
אני מחפש רסיבר 2.0/2.1 או אפילו 5.1 (כדאי להשתמש ברסיבר 5.1 ולהגדיר אותו על סטריאו?), אלו האופציות שמצאתי עד כה שעומדות פחות או יותר בתקציב שלי (רמקולים + רסיבר עד 2500 שקל).
Harman Kardon HK3770
YAMAHA R-s202bl
Sony strdh190
Sherwood RX4508
Yamaha R-N303BL
Sony DH590
מה לדעתכם הכי מומלץ ?
@Avi_Dagan
·
לא, כולם חדשים בטווח ה- 1000 שקל~
ביד2 לא מצאתי דברים מיוחדים, הכל מאוד ישן ויש מאות מודעות אז קשה למצוא משהו טוב במחיר נורמלי.
בעקרון יש יתרון גדול לרסיבר של HK3770 כי יש לו DAC, עוצמה הכי גבוהה מבין כולם (120W בהשוואה ל- 100W האחרים) וגם אופציה לחבר לו קונקטורים נורמלים (בננה) ולא חוט בלבד כמו ב Sony ודבר אחרון יש לו יציאה לסאבוופר.
אבל יש לו גם חסרון (קטן), הדגם הזה כבר Discontinued, כמה בעייתי זה?
·
לא, כולם חדשים בטווח ה- 1000 שקל~
ביד2 לא מצאתי דברים מיוחדים, הכל מאוד ישן ויש מאות מודעות אז קשה למצוא משהו טוב במחיר נורמלי.
בעקרון יש יתרון גדול לרסיבר של HK3770 כי יש לו DAC, עוצמה הכי גבוהה מבין כולם (120W בהשוואה ל- 100W האחרים) וגם אופציה לחבר לו קונקטורים נורמלים (בננה) ולא חוט בלבד כמו ב Sony ודבר אחרון יש לו יציאה לסאבוופר.
אבל יש לו גם חסרון (קטן), הדגם הזה כבר Discontinued, כמה בעייתי זה?
ככלל אני אלרגי למגברים ורמקולים עם חיבורי קפיצים. זה בדרך כלל מצביע על משהו זול מאוד.uriel250 כתב:Harman Kardon HK3770
YAMAHA R-s202bl
Sony strdh190
Sherwood RX4508
Yamaha R-N303BL
Sony DH590
מה לדעתכם הכי מומלץ ?...
Sony DH590 זה 5.1 לא סטריאו.
הרמן קרדון נראה על הנייר בסדר, ויש לו גם יכולות דיגיטליות מסויימות ורשת שזה לא סטנדרט בסטריאו.
לגבי זה שהוא לא מיוצר...אתה קונה אותו חדש? נראה לי לא קריטי אם הוא חדש. באמזון אני רואה אותו ב$400, לא נשמע זול מאוד.
נסה לקרוא ביקורות עליו.
הבעיה המרכזית במגברי סטריאו עם חיבור לסאבוופר זה שאין להם bass managment. כלומר המדפיים והסאב יחפפו בטווח תדרים מסויים. מאחר שמדפיים יורדים עוד פחות נמוך מרצפתיים אולי זה לא יהיה סיפור רציני.
@Avi_Dagan
·
אני חושב שקראתי ביקורת שיש ל Harman Kardon Bass management.
ואני קונה אותו חדש בארץ ב- 1000 שקל עם אחריות שנה (יבוא מקביל מ ברוכים - בכל זאת מוצר Discontinued).
עריכה:
וכן גם אני מעדיף שיהיה קונקטור נורמלי ולא חיבור "קפיץ".
·
ואני קונה אותו חדש בארץ ב- 1000 שקל עם אחריות שנה (יבוא מקביל מ ברוכים - בכל זאת מוצר Discontinued).
עריכה:
וכן גם אני מעדיף שיהיה קונקטור נורמלי ולא חיבור "קפיץ".
הצצתי קצת בPDF שלו ולא ראיתי אבל אולי.uriel250 כתב:@Avi_Dagan
·
עריכה:
וכן גם אני מעדיף שיהיה קונקטור נורמלי ולא חיבור "קפיץ"....
תבדוק אם יעשו לך עוד הנחה, בכל זאת בן 6 שנים ולא ביצור.